Boicotarea referendumului

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andas

De ce nu pui in balanta ce spun si fac si unii si ceilalti?
Credeai ca a ajuns in varful piramidei asa dintr-o data doar pentru ca este fara de cusur sau o capacitate in materie? Nu!
Ca la tribunal, ascult ce spune si ce face unul, apoi celalalt, apoi pun in balanta si abia apoi hotarasc.

Poti sa raspunzi punctual la ceea ce a zis Macovei in link?
Pe puncte? Cum s-au modificat procesele verbale, cum nu se tine cont de stampile, cu camerele le luat vederi samd?
Si apoi vorbim si de fina lui Macovei.
Bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

De ce trebuie sa cred ce spune Monica Macovei? As crede, daca as sti ca este fara de pata. Insa cand stiu ca nu este, atunci nu pun mare pret pe vorbele ei. De ce trebuie sa cred doar ce spune Macovei si Pdl , ascult ce spun si unii, ce spun si ceilalti si am pretentia de la mine ca sunt om matur .

Mergi la inceput

Si a propos, de ce am senzatia ca sesizez o urma de agresivitate, de rastire in vorbele tale Catrinik? Nu putem avea si alte pareri? In fond, de ce sa nu acceptam ca nu toti suntem nascuti in aceeasi zi sau luna! Un lucru este sigur, suntem sub acelasi soare si trebuie sa-i acceptam si pe cei de langa noi cu parerile si opiniile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:

De ce trebuie sa cred ce spune Monica Macovei? As crede, daca as sti ca este fara de pata. Insa cand stiu ca nu este, atunci nu pun mare pret pe vorbele ei. De ce trebuie sa cred doar ce spune Macovei si Pdl , ascult ce spun si unii, ce spun si ceilalti si am pretentia de la mine ca sunt om matur .

Dar pe Ponta il crezi? Sau el e fara pata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui almo

Citat:

Dar pe Ponta il crezi? Sau el e fara pata?

Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase lui dottore!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:

Nu ca spune ea. Asta e legea la momentul actual adoptata de USL.
Pe blogul ala sint doar sintetizate.

Mergi la inceput

Daca ai citi cu atentie ai vedea ca eu nu cred nici pe unul, nici pe altul. Am spus ca " ascult ce spun si unii si altii", drept pentru care nu cred toate gogosile de le arunca politicienii indiferent de culoare in presa.
Isi imagineaza cineva ca vreunul este ingeras? Eu nu.

Mergi la inceput

Ok duci tu crezi/nu crezi si pe Macovei ( sau legea refendumului la momentul actual ) si crezi ca si fina lui Macovei a ajuns nu stiu unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:

Si a propos, de ce am senzatia ca sesizez o urma de agresivitate, de rastire in vorbele tale Catrinik? Nu putem avea si alte pareri? In fond, de ce sa nu acceptam ca nu toti suntem nascuti in aceeasi zi sau luna! Un lucru este sigur, suntem sub acelasi soare si trebuie sa-i acceptam si pe cei de langa noi cu parerile si opiniile lor.

andas iti spun eu ca e adevarat iar Curtea consitutionala va judeca miercuri abuzurile din legea de organizare a referendumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik
Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Revenind on-topic, ce facem boicotam sau nu boicotam?

Evident!!!

Mai ramane o necunoscuta: www.exclusivnews.ro/politica/ponta-spune-ca-boicotarea-referendumului-de-catre-pdl-este-ilegala.html" target="_blank">Veti imparti sau nu aceeasi celula?

Mergi la inceput