suzi

suzi | Autor: marizta

Link direct la acest mesaj

buna fetelor..nu am intrat de ff mult timp....dar am nevoie de sfatul vostru: irina fetitamea de 1 an si 7 luni,face figuri la somnul de pranz...rauuuuu.Acum o sapt am renuntat la suzeta..doar primn\a seara a plans rau apoi isi mai aducea aminte cand ii ziceam k facem nani,dar ii reaminteam k e in acvariu la pestii aia mici si dp uita si adormea in juma ora,asta noaptea,....dar ziua e hoata dp ce papaam facem naini ,stam ce stam si vrea lapte...ii dau....dar dak nu adoarme cat papa lapte plange rau,azi statea si cu degetele in gura...m-a scos din sarite...am stat asa 2 ore ...cu plans,fara plans...dar degeaba tot nu sa culcat
nu stiu ce sa fac k nu vreau sa se invete cu lapte in loc de suzeta,vreau sa doarma normal
voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ia uite:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173544
(PS: asa se doarme "normal" la varsta asta, cu suzeta/lapte/san/leganat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

ce vezi asa rau in suzeta ? Al meu intrase deja la gradi, deci avea peste 3,5 ani, si tot cu suzi dormea Cred ca am renuntat de tot pe la vreo 4 ani jumate...

Eram si eu un pic stresata, insa tin minte ca am fost intr-o delegatie in Elvetia si am vazut copii pe strada la 5 ani cu suzeta in gura

Deci....nu mai chinui fata...

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cafea spune:

1 an si 7 luni e ff putin, fetita e inca mica. Inteleg ca vrei sa o dezveti, dar cred ca ai putea sa o dezveti de suzeta in timpul zilei, si sa i-o lasi la somn. De ce folosesti cuvinte atat de dure? Fetita nu face figuri, nu e smechera, si nici hoata. Pur si simplu e f mica inca si are nevoie de confort. Daca noi ca adulti avem ritualurile noastre, de ce nu pot si copiii avea? Am vazut si la celalalt subiect ca nu o lasi nici cu degetele in gura si zau ca nu inteleg de ce. Nu transforma totul intr-o lupta, nu te enerva asa pentru niste nimicuri. Mai bine suzeta la somn decat sa bea lapte din biberon, pot aparea carii. In plus de asta, poate nevoia de a suge e cauzata de vreo eruptie dentara. Eu zic sa te calmezi, sa o lasi in pace deocamdata si lasa-i in pace pe toti binevoitorii care iti vor spune ca e mare pentru suzeta, pentru scutece, ca nu mai face nu stiu ce...

Mergi la inceput