** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 20
palomina spune:
Hola, fetelor!
In primul rand vreau sa urez multi ani frumosi si bucurosi delfinasilor pe care in ultima perioada ñu i-am felicitat ! mare pt delfinasi si multe pentru mamicile lor grijulii !
Despre noi putem sa va spunem ca suntem bine, in general.... Am reusit sa-l intarc pe Antonito, fara lacrimi si suspine, putin cate putin pt ca dormea ffff prost si la gradi era marait si din cauza asta..... Ii multumesc lui Dumnezeu ca am reusit sa-l alaptez atat!
A este de vreo doua sapt cu secretii in nas si gat si de o sapt tuseste .... Nu pot sa ma ating de el nici cu spray nazal, nici cu aerosoli, ce sa mai zic de aspirator ....din cand in cand imi face pe plac si mai ia fara urlete sirop de tuse... Ieri i-am luat First Defence sa vad ce o fi de capul lui ca nu mai stiu ce sa-i dau!
La gradi s-a acomodat , se pare, mai plange dim cand il las dar ii trece repede. Mananca de sparge si la gradi si acasa de dormit, mai prost, cate 40 min, o ora doar o singura data 2ore .
In schimb, acasa si pe strada imi face niste faze de imi vine sa fug !!!!! Deci, imi e frica sa mai íes cu el pe strada, este imposibil sa ma intocable acasa de undeva cu el fara urlete! am vb si cu psiholoaga de la gradinita si mi-a zis ca astea-s frustrari generate de faptul ca il lasam la gradi. Cica acolo e f ascultator, nu impinge copii, imparte jucariile cu ceilalti....
Si ca o noutate, vrea sa manance singur ceea ce eu n-am reusit pana in acest moment bine, se face ca porcu' dupa aia dar il bag direct la dus !
Cu olita stam f prost, n-are nicio treaba, ñu vrea sa se aseze pe olita sau reductor, in schimb e f incantat cand ma anunta ca a facut pe jos si chiar ma ajuta sa sterg pipi la gradi au zis ca il mai lasa un pic si din sept il pun pe reductor .
Va pup dulce pe toate si sper sa intru mai des!
Victo, stiu ca voi ati fost in Eforie N la Vila Orhidee anul trecut! V-a placut? Noi mergem din 7 aug si vom sta 5 zile! Mai merge cineva in perioada aia?
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
tanti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Ilinca, Iuliana(?)! |
la multi ani si din partea noastra
Foarte frumoase mamicile si delfinasii de la intalnire
Saddie si noi tot in perioada aia mergem la mare si probabil o sa mergem in Eorie Sud