** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 18
lauri_ca spune:
Buna!
Sa va povestesc si eu de la intalnire.
Intai ne-am vazut cu Rubia si Tania cere ne-au luat cu ele cu masina. Doua fete frumoase, cu gropite in obraji, iar Tania e o vorbareata plina de energie.
Alina, f. tinerica si simpatica, iar Victoras a fost intr-o dispozitie buna, mereu zambaret si jucaus.
Alice, cum o stiam, ca o adolescenta, iar Mara cu ochisorii aia mari si mutrita de copil pus pe sotii, a fost cumintica si s-a jucat frumos cu scoicile.
Iuliana cu burtica mare si frumoasa, iar Tudor, frumusel foc, s-a suparat putin la plecare, vroia sa mai stea.
Cristina, f. subtirica, doar cu Razvan, care e blond ca mami si linistit. Sper sa oi vedem curand si pe Riana.
Puiutz, zambitoare, cu Raducu cel cumintel si serios si tati grijuliu.
Copiii au fost cuminti, s-au mai jucat in nisip, nu prea au interactionat, decat mai tarziu cand s-au asezat la o masuta si au impartit biscuiti, covrigi si apa. Eu poze n-am facut, nici nu mi-a dat prin cap sa iau aparatul cu mine.
Iuliana, ai pus poze pe grup, ca eu nu le-am gasit.
rubia spune:
Salutare si din partea noastra,cam tarziu cu feedbackul dar asta e...ieri am adormit imediat dupa fii-mea...eram obosita
Sa va zic asa:
LAura a fost prima cu care ne-am intalnim,am plecat impreuna.Stefi o cumintica...am ajuns primele la locul de joaca dar n-am prea avut timp de vorba ca fetele plecau care incotro.Si culmea stam ff aproape dar nu ne-am cunoscut pana acum desi eu pe strada lor ma plimb des cu fata.
Iuliana are o burtica f frumoasa.Tudor mi s-a parut un cumintel s-a jucat tot timpul singurel,n-a deranjat-o pe mami.
Alice o finuta ,Mara o fetita cuminte dar cu un zambet poznas
Cristina super slaba si calma ,era cu Razvan cu care fii-mea se juca la toboganul gonflabil...acolo m-a terminat pt ca nu putea sa urce singura si o ridicam eu
Alina super de treaba...relaxata chiar s-a intins pe nisip ,pe burta cu Mara;Victor dupa cum a zis Iuliana un mic tazmanian,isi vedea de treaba lui.
Elena a venit mai tarziu si n-am prea apucat sa vb pt ca la noi desi rontaisera covrigi ,bicuiti trecuse deja ora de masa si pe la 21.00 am plecat.
A ramas sa ne intalnim noi mamicile pana pleaca alice,dar vedem ce ne iese
Am inceput mesajul acum o ora si luandu-ma cu treburi abia acum am terminat.
Va pup si ne auzim
PS:sper ca n-am uitat nimic(sau pe nimeni) daca da scuze
puiutz_mic spune:
Buna fete dragi!
Eu ce sa spun despre intalnirea de aseara... imi pare rau ca am ajuns atat de tarziu, pe Alina abia am prins-o cand tocmai se urcau in masina sa plece, dar am apucat sa schimbam doua vorbe si sa ma minunez de energia si atractia lui Vichisor pentru volan! Era de milioane, cum il lasa tati lui din brate o lua la fuga in jurul masinii si se urca la volan dintr-un salt . Un scump si un frumos, exact cum mi-l inchipuiam. Alina - o mamica frumoasa si tanara, cu suflet deschis si zambetul permanent pe buze! George, taticul lui Vichisor - f. atent la pustiulica alergaret! Ne-a placut ca e f. comunicativ, ca si Alina de altfel. Sigur si Vichisor va fi la fel. Raducu s-a blocat putin cand l-a vazut pe Vichisor alergand de parca avea aripi la picioare...un timid baiatul meu . Totusi, la despartire, a dat noroc si cu Alina si cu George si chiar si cu Victoras. Ma bucur tare ca i-am cunoscut!
Apoi am mers la locul de joaca, unde celelalte fete, desi venisera de 2 ore, au fost atat de dragute si ne-au asteptat si pe noi sa ajungem, sa ne cunoastem.
Iuliana, o mamica cu o burtica tare frumoasa, unde Mara se misca de zor . Calma, relaxata si increzatoare, desi putin ganditoare in asteptarea cezarienei. Tudor un baietel cuminte, era la masuta cu fetitele si papau de zor covrigi
Alice - frumoasa si tanara, cu o Mara sfioasa chipurile, dar poznasa, care pupa baietii pe tricou sau pe obraz . Raducu iarasi depasit de situatie.
Elena - frumoasa si relaxata (de fapt singura nerelaxata cred ca eu eram ), iar Tania - gingasa, dar f. hotarata, il tragea de tricou pe Raducu sa vina sa se aseze langa ea, dar el nimic...l-a tras de tricou pana a cazut asta al meu in fund si a inceput sa planga . Imi plac fetele care stiu ce vor!
Laura - cred ca era cea mai calma dintre toate prezente, mi-a placut tare mult de ea! Stefi o finuta si o frumusica, tot ii da batai de cap mamei cu mancatul. Dar Laura o lasa in pace...cred ca era bine daca faceam si eu la fel cu Raducu...
Krys - arata minunat si precum zicea si Alice, are o culoare a parului superba! Strengarul ei f. cuminte si seamana cu mami leit! Data viitoare probabil ca o vom cunoaste si pe Riana.
Deci...abia daca am schimbat cateva vorbe, ca era aproape ora 21 si copiii trebuiau sa manance, asa ca ca au trebuit sa plece.
Sper sa ne reuseasca intalnirea de fete, daca nu poate ne mai vedem cu tot cu copii o data in week-end, ca sa o mai prindem si pe Alice la Cta.
Raducu s-a dat putin in leagan si i-a placut, pana a cazut pe spate . Apoi a preferat topoganul . A papat un sendvis, iar pe celalalt l-am impartit la alti copilasi care erau la joaca
Nu am mai stat prea mult nici noi, ca mai trebuia sa facem si ceva cumparaturi. Raducu a adormit in masina la intoarcere, asa ca am avut de furca cu adormitul dupa laptic... Cred ca a durat 2 ore, de ma plictisisem de stat in pat si imi era si o foameeeeeee.
Am vizionat rapid aseara pozele puse de Iuliana. F. frumoase! Din nou imi pare rau ca nu am ajuns la timp, poate reusea si Raducu se interactioneze mai bine cu copiii... Poate data viitoare, pacat ca avem un program atat de incarcat si nepredictibil uneori.
Imi cer scuze si sper sa ne intelegeti
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Crispro cu adormitul...in ultimul timp si Raducu adoarme cam greu. El adoarme in patul mare si trebuie sa stau cu el pana isi face numarul necesar de foieli pentru epuizarea energiei neconsumate . Si obligatoriu trebuie sa fie si Winnie cu el, il pupa, il intoarce pe toate partile, se urca pe el (e un urs marisor, aproape cat Raducu). De obicei adoarme cu capul pe Winnie. Dupa ce adoarme il mut in patut si apoi merg sa iau si eu cina cu sotul. De multe ori cand venim la culcare il gasim in picioare asteptandu-ne . Sau se trezeste peste noapte si plange daca nu-l iau in pat cu noi...Cam asta e...f. rar doarme fara trezire pana dimineata.
Deci nici pe departe sa-l pun in patut si sa adoarma singurel...Am avut si o perioada asa, dar nu a tinut mult...
12.08.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauri_ca Iuliana, ai pus poze pe grup, ca eu nu le-am gasit. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Ai gasit pozele? Sunt pe mail-ul comun
PS Crissy te rog daca ai timp sa faci un mail cu un link sa fie mai usor de gasit albumul (te rog pe tine ca esti experta si ultima oara tot tu m-ai link-uit ca eu habar nu mai am cum sa reajung la album )
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Ai gasit pozele? Sunt pe mail-ul comun PS Crissy te rog daca ai timp sa faci un mail cu un link sa fie mai usor de gasit albumul (te rog pe tine ca esti experta si ultima oara tot tu m-ai link-uit ca eu habar nu mai am cum sa reajung la album ) |
eu am primit notificare pe mail azi pe la 3 pm, minunate pozele, de protagonisti... ce sa mai zic!!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
citat din mesajul lui rodyka eu am primit notificare pe mail azi pe la 3 pm, minunate pozele, de protagonisti... ce sa mai zic!! Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Rody Si eu am notificare dar poate nu primim toate...nu stiu ce sa spun...Sper ca fetele sa ajunga la album sa vada pozele...Abia acum si eu am inceput sa ma prind cum e treaba cu grupul...cu albumele ...notificarile...
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
rubia spune:
Puiutz hai sa-ti zic ceva in legatura cu fii-mea:intr-o zi eram in mamaia si ea bineinteles vroia in trambulina daca tot a vazut-o ;acolo era si un baietel de 5 ani iar mama lui mi-a zis sa o tin la urcare ca s-ar putea ca baietelul ei sa nu o lase ca e mai incapatanat .Fii-mea cand l-a vazut ca sta in fata ei si nu o lasa sa urce desi toti insistam il da pur si simplu la o parte.Mamica baiatului a zis ca se descurca cea mica dar sa am grija totusi,la care eu ii raspund ca tare mi-e teama ca se descurca prea bine si baietelul trebuie sa fie cu bagare de seama.
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui rubia Puiutz hai sa-ti zic ceva in legatura cu fii-mea:intr-o zi eram in mamaia si ea bineinteles vroia in trambulina daca tot a vazut-o ;acolo era si un baietel de 5 ani iar mama lui mi-a zis sa o tin la urcare ca s-ar putea ca baietelul ei sa nu o lase ca e mai incapatanat .Fii-mea cand l-a vazut ca sta in fata ei si nu o lasa sa urce desi toti insistam il da pur si simplu la o parte.Mamica baiatului a zis ca se descurca cea mica dar sa am grija totusi,la care eu ii raspund ca tare mi-e teama ca se descurca prea bine si baietelul trebuie sa fie cu bagare de seama. |
12.08.2010