Bobocei de sept-oct 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Buna dimineata burtici ,

Noi suntem la munte, eu imi respect programul de a fi in picioare la 7, dar fata mea inca doarme.
V-am citit dar acum sunt cu neuronul in pauza asa ca am mai deschis un tab si in ordinea de pe tricouri va raspund:
Mirabela:dorul de burtica cu bebe l-am resimitit f repede dupa prima nastere si eu sunt la fel de topita acum si nu inteleg de ce trece timpul asa de repede; saru'mana pt retetele de inghetata, eu i-am facut doar din fructe(banana cu piersica) si le-am pus in forme si e gata inghetata pe bat pt drele mele
Kytana:italiana? bravo tie ! si inca un bravo pt curaj , ca optezi pt naturala; ai facut febra musculara dupa maratonul la care ai participat? ca numai plimbare nu a fost ce ai scris tu
Anidaz: cum mai stati cu amenajarile? te simti bine?
Daniela: bine ai revenitnici eu nu stiu ce sa scriu tot timpul dar ma straduiesc;sunt f utile informatiile de la curs pe care ni le-ai oferit , bine nu pt mine ca am scapat de grija asta, va fi cezariana 2 , dar sunt sigura ca burticile apreciaza ce ai scris; cred ca si eu tot pt un termometru frunte &ureche o sa optez de data asta(mirabela) dar nu m-am hoatarat ce firma, sunt prea multe .Rezultate bune sa ai pe 31!
Morok: nu am facut cumparaturi pe amazon , sorry nu pot da informatii;felicitari pt 1 kg de bobocel;indiferent cum o sa nasti , o sa fie bine, sa nu te sperie daca dr iti indica cezariana
Carina blanca:ai grija de tine, sa treaca toate belele si mai ales contractiile! 1,5 kg de bobocel, ce dragut!
Lulutza:ati terminat zugravitul?Spor va doresc si tie in special sa treaca durerile de maini si sa functiponeze infiltratiile, nu vreau sa-mi inchipui ce rau e sa nu-ti poti folosi mainile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Decat o placinta mare , mai bine 2 :
Stella:nu te necaji,sigur o sa se rezolve la alexandria si bb o sa vina intr-un apartament amenajat frumos de mami &tati! important e sa stai cumintica si sa se nasca la termen bobocelul, restul nu conteaza
Mihaela: aoleu cate griji ai si tu cu casa, of1 Spor si bb cuminte
Corinuka: ce bine ca totul e bine cu bobocelul tau, si eu abia astept data de 28 sa vad ce face dra mea!
Anda82: sa treaca infectia urinara repede ! pana la urma bb 2 e fetita? ca parca asa am inteles din ultimul mesaj,sau sunt eu ametita.Sanatate multa!
Bobpixel,Olivette, restul burticilor :ce mai faceti , cum sunteti ?
Anne mary:a scris o burtica ceva despre cerclaj, despre tine era vorba? Flacaii tai ce fac? Imi pare rau ca te-ai retras. Asa cum imi pare rau ca multe burtici au decis sa nu mai scrie/revina, pacat.

va pup pe toate si va trimit racoare de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici !
Noi suntem aici, bebe lenes, mami harnicuta. Suntem happy, maine vine tati acasa, abia il asteptam.
Sunt putin imbufnata pe numitul bebe, care de 2 zile doarme, abia isi intinde cate o labuta. In schimb, sughite des si in reprize de cate 5 minute, de ma ridic sa beau eu apa, ca sa-i treaca
I-am pus muzica si misuna, dar n-am insistat, am zis ca stie el/ea de ce doarme.
Ma bag inapoi la lucru, ca imediat ma lenevesc.

O saptamana frumoasa si usoara sa aveti !

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Hello burticute
Ne-am intors si noi aseara...abia asteptam sa ajungem la noi acasa, in patutul nostru
Ma bucur ca sunteti bine atat cat se poate...

lalu85 34+ cu

Mergi la inceput

Fetelor trimiteti si voi numerele voastre de tel catre contul comun...eu asa l-am trimis pe al meu ca si mesaj catre contul comun, dar am vazut ca nu a mai trimis nimeni....

lalu85 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna dimineata!

Saptamana trecuta am fost si noi la eco. Emma e in continuare mai maricica decat varsta initiala si avea ora de box in timpul ecografiei
DBP 66mm; DFO 86mm; CC 239mm; CA 227mm, LF 47mm, Greutate 950gr
Placenta anterioara grad I, 21mm; col inchis 40mm

Mai trebuie sa scap de candidoza dar se lasa greu de data asta. Sper sa o rezolv cu noul tratament altfel data viitoare fac antibiograma si aflam exact ce tratament cere.

Sper sa apuc sa mai si citesc ce ati scris voi de cand am intrat ultima data dar am de recuperat la birou ca vineri am lasat doar baietii la lucru, fetele am fugit la plaja, si se pare ca dragii nostri clienti au simtit ca trebuie sa-i bombardeze din toate directiile

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

24+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Am actualizat si semnatura

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

26+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna dimineata,
Lalu eu am incercat sa trimit mesaj catre contul comun si nu merge, ti- l trimit tie pe PM poate te descurci mai bine decat mine.
Fetele astazi dupa amiaza ma duc la morfo de trim III si de abia astept sa-l vad pe bebe.

32+ Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna, dragelor! Nu am apucat sa citesc tot, am avut un week-end plin, cu schimbat de termopane, cu ocazia reabilitarii blocului, facut curatenie in urma lucrarilor, drumuri diverse + sarbatorit mamaica la restaurant, cu ocazie zilei ei de nastere. Asa ca nu am avut timp, acum incerc sa recuperez, dar pana atunci sa va dau un link, care poate fi util cuiva: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_29781/Femeile-insarcinate-nu-vor-mai-plati-consultatiile-medicale-legate-de-evolutia-sarcinii.html.

Revin dupa ce citesc, daca reusesc azi.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

27 +

Mergi la inceput

adriana 77, am trimis eu nr tau catre contul comun
Incerc sa explic putin cum se ajunge la contul comun....
- Ne delogam de contul nostu personal
- Introducem "sept.oct2012" si apoi parola...pe care nu o fac publica, cine nu o are sa spuna si o trimitem pe PM.
- Dupa ce ne-am logat pe contul comun mergem la mesaje private, undeva in stanga paginii( exact cum am face in contul nostru personal) si intram la mesaje si le citim
- Acum sunt 2 mesaje cu nr de tel...al meu si al Adrianei 77
Legat de lista cu nr de tel de pe FB...eu nu stiu cum sa ajung la lista aceea pt ca intru rar pe FB....eu tot nu inteleg de ce s-au facut separatisme....la inceput am fost toate aici...este pacat ca ungrup a ramas aici si alt grup pe fb, in felul asta nu mai stim nimic una de cealalta...Fetele care ati plecat pe fb, mai intrati si aici...

lalu85 35+ cu

Mergi la inceput