Podurile din Madison County ...(2)
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
M-ati facut sa vad si eu filmul pt prima data Nu sunt fan Clint, cu toate ca este un mare actor, nu neg asta.
Nu m-a deranjat cum arata el. Cred ca te poti indragosti "orbeste"(ca tarie si pt cei din jur, de neinteles) de cineva dincolo de chipul lui si sa iti para nespus de frumos, atragator, senzual....
Insa povestea lor de dragoste, acea potrivire de tipul uneia o data in viata si atunci dc esti ft norocos, nu mi-a parut verosimila asa cum se deruleaza faptele acolo. Parca mai frumos ati povestit voi aici despre ei.
giulia81 spune:
doamneee, ce am mai plans la filmul astae unul dintre filmele mele preferate alaturi de "The Butterfly Effect"
Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 doamneee, ce am mai plans la filmul astae unul dintre filmele mele preferate alaturi de "The Butterfly Effect" |
Da, da - stiu de ce ai plans. Pentru ca ti-a placut atat de mult un adulter banal, rural si desigur foarte romantic pe care in viata reala l-ai respige si condamna cu fermitate .
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Da, da - stiu de ce ai plans. Pentru ca ti-a placut atat de mult un adulter banal, rural si desigur foarte romantic pe care in viata reala l-ai respige si condamna cu fermitate . |
Cam asa ceva.
Auzi dom'le sa ajungi sa-ti placa rau de cineva pe veci dupa 24h.
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Da, da - stiu de ce ai plans. Pentru ca ti-a placut atat de mult un adulter banal, rural si desigur foarte romantic pe care in viata reala l-ai respige si condamna cu fermitate . |
de unde stii ca l-as respinge?ma cunosti cumva?
Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui giulia81
de unde stii ca l-as respinge?ma cunosti cumva? |
Ei na, de unde sa te cunosc ?
Aruncam si eu (in tine) cu concluzia topicului care nu se referea la film ci la judecati duplicitare. Putini din cei multi carora le-a placut filmul vor afirma ca:
"da, mi-a placut de o adulterina, am trait cu ea (si el) romantza pe tavanele bucatariei si am plans cu lacrimi de crocodil cand ea a trebuit sa-si aleaga ... familia" ... iti dai seama cat de rau suna declaratia asta ?
Asa ca fiecare isi cauta scuze / justifice judecata - mda, mi-a placut ca era pe ecran dar in viata de zi cu zi niciodata nu as simtzi asa, mi-a placut ca nu mi s-a intamplat mie, mi-a placut pentru ca existau motive care ii scuza adulterul ...etc.
Desi un film simplu si la prima vedere super romantic, cred ca poate fi analizat si din perspectiva pe care v-am propus-o eu pe acest topic ... si care sunt convinsa ca multora nu a placut.
dana vio spune:
N-am citit topicul decat ultima pagina, dar mie nu mi-a placut filmul in mod deosebit. Nu mi s-a parut nimic extraordinar, mai degraba trist si patetic. O flama exagerata. Femeia aceea era ea insasi o blazata si ori cu sotul ei ori cu fotograful, tot asa ar fi trait. Mie mi-a fost mila de ea, nici macar de aventura asta nu s-a bucurat la maxim.
Alexandra Maria
14.12.2007
witeflower spune:
violetan, . iti multumesc ca ai citit mesajul si mi-ai raspuns, conteaza mult sa stiu ca cineva a rezonat cu mine. Asta pentru ca eu nu am perceput de la inceput acel film ca un film. Nu am analizat actorii, jocul lor, scenariul sau alte aspecte. Nu am remarcat nici macar tavanele despre care se vorbeste asa de mult la acest topic. Nu am analizat cat de verosimile sunt actiunile din film nici macar acum, dupa atatia ani.
Probabil ca ar trebui sa revad filmul, acum abia cred ca as avea disponibilitatea sa analizez mai detasata toate aspectele despre care se vorbeste aici...