Imi ofer serviciile de bona in IASI

Imi ofer serviciile de bona in IASI | Autor: brandusica

Link direct la acest mesaj

Ma recomand ca fiind o fire calma, iubitoare de copii, capabila de a oferi multa atentie si dragoste copilasului /copilasilor ( 1 sau 2) care se afla sub supravegherea si ingrijirea mea. Sunt creativa in jocurile si activitatile specifice varstei copilului/copiilor. Experienta ca bona timp de doi ani cu 2 copilasi( 1 si 6 luni si 6 ani), calitatile mele de bucatareasa si gospodina iscusita, precum si studiile superioare ( Facultatea de Psihologie [finalizata] ), ma ajuta sa fiu in conformitate cu asteptarile parintilor. Ofer si cer seriozitate.

DESPRE EXPERIENTA DE 2 ANI

A fost o experienta foarte frumoasa,am avut in grija 2 ingerasi minunati.Atributiile mele au fost ingrijirea si supraveghere, jocuri si activitati specifice varstei, ajutor la treburile casnice precum si respectarea programului impus de parinti copiilor. Aceasta colaborare cu parintii a avut si un final deoarece aveam de dat examenele finale la facultate. Acum dupa finalizarea studiilor imi exprim dorinta de a fi contactata in vederea unei noi colaborari. Am oferit si mi-a fost oferita seriozitate.
Mentionez ca doresc un program de 8 ore pe zi, ma deplasez eu la domiciliul parintilor iar in privinta salarizarii prefer o discutie privata in functie de atributiile pe care le voi avea in vedere.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brandusica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brandusica

Ma recomand ca fiind o fire calma, iubitoare de copii, capabila de a oferi multa atentie si dragoste copilasului /copilasilor ( 1 sau 2) care se afla sub supravegherea si ingrijirea mea. Sunt creativa in jocurile si activitatile specifice varstei copilului/copiilor. Experienta ca bona timp de doi ani cu 2 copilasi( 1 si 6 luni si 6 ani), calitatile mele de bucatareasa si gospodina iscusita, precum si studiile superioare ( Facultatea de Psihologie [finalizata] ), ma ajuta sa fiu in conformitate cu asteptarile parintilor. Ofer si cer seriozitate.

PT CEI INTERESATI VA ROG SA MA CONTACTATI LA ID-UL brindusa.astefanoaei@yahoo.com sau PM pe site-ul acesta. Va multumesc si sa va bucurati de copilasii dvs.

Mergi la inceput