caut un dr dermatolog bun pt copii

caut un dr dermatolog bun pt copii | Autor: dany26

Link direct la acest mesaj

buna,

baietelul meu, de 4,7 luni se scarpina pe gat de appx 4 luni dar in special noaptea;
in iarna-primavara,doar cateodata ii aparea o iritatie f usoara in acea zona dar de cand a venit vara zona iritata s-a marit si e aspra la atingere (are ca niste bubite mici de tot, dese si rozalii uneori sau de culoarea pielii)

nu am fost pana acumla nici un alergolo,l-am tratat doar cu alifie de galbenele si ceai de musetel insa din pacate vad ca e ceva mult mai serios;

daca ati trecut prin asa ceva cu copii sau stiti un dr dermatolog bun astept cu drag recomandarile voastre!(sunt din Buc)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetita mea are asa. A inceput anul trecut, concomitent cu "raceli" destul de dese.
In final s-a descoperit ca are dermatita atopica. Si alergie respiratorie, produsa de acarienii din praful de casa. Mi s-a explicat ca este vorba de un teren alergic in general, nu numai una sau cealalta. Parerea mea este ca mai bine mergi intai la alergolog si apoi la dermatolog.
Noua ne-a recomandat o cremutza pe care sa i-o aplicam exact pe exema respectiva pana trece (si trece foarte repede) si alta pe care sa i-o punem in fiecare zi pentru intretinere, pe tot corpul. Pe cea de a adoua ti-o pot recomanda, pt ca este din gama cremelor cosmetice mai mult. Eucerine - Atopic balsam. Este foarte buna.
Multa sanatate!

Mergi la inceput