Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mai fete, am promis ca dau cu subsemnatul pe aici...si am tras tare sa ma tin de cuvant!

stiu ca atitudinea mea pare de nesi...rau, dar chiar nu am timp...si in ultima vreme sunt foooooooooarte obosita, mai mereu(vorba Matzei).

acum ma laud cu un mei tai cumparat de la prietena mea CASA ZAMFIREI, care le confectioneaza acasa, la un pret mai de buzunarul meu asa...fata de preturile din magazine. si acum mi-e mai usor sa ies cu amandoua afara si sa ma descurc si cu R prin parc.

azi am fost la gradinita sa vad listele cu admisi...lipishtoaca mea e in prima grupa de gradinari-numita Albinutele, cu inca doua fetite care stau pe scara cu noi si o a treia care e fetita colegei mele.

A se ridica singura in fundulet daca e inclinata la 45 grade, insa nu se poate echilibra bine.e o pofticioasa si orice prinde de mancare duce la gurita.nici nu pot manca sau bea in fata ei.imi trage efectiv paharul de pe buze.stie sa bea din pahar si bea super bine.e foarte atenta si contempla totul din jur.asculta oamenii cand vorbesc si ii studiaza indelung.

as mai spune multe dar sunt asa obosita...n-aveti idee

noapte buna, fete!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UcaBooboo spune:

Am citit ce ai scris Altesa si asa e cu pediatrii astia. Nebunie mare! Noi avem 2 bucati pediatrii si se contrazic la greu....asa ca tot cum cred eu fac legat de diversificare, evident in cadrul unor reguli de bun simt. Si noi tot cu legume de prima etapa: morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina, dovlecel, cartof dulce, cartof, etc. am inceput. Un site mai mult decat interesant este http://wholesomebabyfood.momtastic.com/. Eu m-am ghidat mult dupa el.
Legat de caderea parului, subscriu. Iau elevit, dar degeab! Alaptez in continuare si daca asta e sacrificiul pe care trebuie sa il fac....so be it! Si eu incec sa ma mulg ma rar, acum ca am inlocuit deja 2 mese de lapte...mai are numai 3 acum...ca sa scad treptat productia.
Noua pediatul, unul dintre ei, ne-a recomandat dupa 6 luni hemoleucograma si control la ochi, pentru strabism! Celalat nu a pomenit nimik! O sa facem hemo, ca nu are ce sa strice.
David nu mai are deloc stare. A inceput sa mearga de-abusile...aoleu, trebuie sa stau mereu cu ochii pe el. Ai vostrii cum sunt???

La multe lunite sarbatoritilor!!! Va pupacim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Letitia am inteles, si eu sper sa se mai linisteasca Bianca mea, asta seara iar a fost circ ... a adormit pe la 00.00 .
Nici ea nu este f cooperanta dar asta se intampla de cateva zile si dupa ora 8 seara ca in general este ok... ma gandesc ca acum o fi de la faptul ca inca mai e bolnavioara.

Ai dreptate cu toxinele alea din supa cu carne... dar e mai gustoasa mancarea asa, daca arunci prima apa in care ai fiert si carnea parca nu mai are acelasi gust... stiu ca nu e ok, uneori mai arunc si eu prima apa cand am timp dar de cele mai multe ori iau spuma care se face deasupra .Biancai insa nu am sa ii pregatesc asa, o sa arunc prima apa.

My_ladyuite ca te-ai tinut de cuvant ,bravo .Felicitari micutei tale R albinute si cat despre A vreau sa raportez ca si a mea face la fel...
Ucaboooo si eu abia astept sa mearga de-a busilea... imi place asa mult sa o analizez si sa o observ cand face lucruri noi :).

Ursulet, Anca_cls si mie imi cade mult par, dar am citit undeva pe net ca parul care cade acum este normal sa cada asa mult pt ca este cel care a crescut/s-a regenerat in timpul sarcinii...

Ileana cred ca ti-a fost greu in acea zi, dar o sa fie si zile mai bune.Doamne ajuta!

Intalnirea a ramas pt joi , la ce ora? hai ca citesc si in urma sa vad dc a scris careva la capitolul anterior ca in asta nu am vazut vreo ora...
Azi am avut si eu o zi tare nasoala mai ales dupa amiaza spre seara , m-am inundat de 3 ori, prima oara a fost vina mea , a 2-a oara a fost .... soarta !... eram haioasa cu Bianca atarnat de gat si cu mopul in mana ....timp in care mai faceam alte cateva chestii in casa, dar asta e....doar a fost marti.

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Suzieq nu stiu ce sa iti zic de aparat ca nu prea ma pricep... insa eu nu am incredere intr-o marca pe care nu o cunosc , iar de asta chiar nu am auzit, si nu vad sa scrie detalii mai multe despre aparat , ce functii are etc... am citit ca e marca italieneasca dar asta pe alt site http://www.zonabebe.ro/mini-robot-de-bucatarie-4-in-1-nuvita.html

poate intalnesti mamici care au l-au folosit sau alte persoane , cred ca ele stiu cel mai bine cat de bun este.

gata ... ma bag la somn... imi cad ochii-n gura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Letitia am inteles, si eu sper sa se mai linisteasca Bianca mea, asta seara iar a fost circ ... a adormit pe la 00.00 .
Nici ea nu este f cooperanta dar asta se intampla de cateva zile si dupa ora 8 seara ca in general este ok... ma gandesc ca acum o fi de la faptul ca inca mai e bolnavioara.

Ai dreptate cu toxinele alea din supa cu carne... dar e mai gustoasa mancarea asa, daca arunci prima apa in care ai fiert si carnea parca nu mai are acelasi gust... stiu ca nu e ok, uneori mai arunc si eu prima apa cand am timp dar de cele mai multe ori iau spuma care se face deasupra .Biancai insa nu am sa ii pregatesc asa, o sa arunc prima apa.

My_ladyuite ca te-ai tinut de cuvant ,bravo .Felicitari micutei tale R albinute si cat despre A vreau sa raportez ca si a mea face la fel...
Ucaboooo si eu abia astept sa mearga de-a busilea... imi place asa mult sa o analizez si sa o observ cand face lucruri noi :).

Ursulet, Anca_cls si mie imi cade mult par, dar am citit undeva pe net ca parul care cade acum este normal sa cada asa mult pt ca este cel care a crescut/s-a regenerat in timpul sarcinii...

Ileana cred ca ti-a fost greu in acea zi, dar o sa fie si zile mai bune.Doamne ajuta!

Intalnirea a ramas pt joi , la ce ora? hai ca citesc si in urma sa vad dc a scris careva la capitolul anterior ca in asta nu am vazut vreo ora...
Azi am avut si eu o zi tare nasoala mai ales dupa amiaza spre seara , m-am inundat de 3 ori, prima oara a fost vina mea , a 2-a oara a fost .... soarta !... eram haioasa cu Bianca atarnat de gat si cu mopul in mana ....timp in care mai faceam alte cateva chestii in casa, dar asta e....doar a fost marti.

Somn usor!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3

Pentru noi eu nu arunca apa in care am fiert carnea, tocmai pentru ca e mai gustoasa.

Iar intalnirea a ramas la 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

multumesc de raspunsuri
leti, panaritiu (fiind o infectie) nu tine de dermato?
altesa,si noi tot cu legume fierte(dupa ce s-a autodiversificat la toate fructele ,a lins tot ce e pe piata, inclusiv ceapa de apa pe care daca i-o lasam o papacea direct)
ileana ,de unde stii ca nu i-a placut ceapa (te intreb pt ca mie mi-a zis sa nu pasez ceapa ,sa o pun intreaga ,si am citit ca daca nu e bb prieten cu ceapa sa incercam praz,dar de unde praz ca nu prea am vazut ,dar om vedea)

cupila asta a mea a capatat niste obiceiuri ciudate ,zic eu..adoarme cu titi in gura ,pe post de suzi ;reusesc sa i-o scot si ma ridic de langa ea,in 10 min plange ..ma duc langa ea iar cu titi ,iar pe post de suzi,si tot asa pana i-o pun pe adevarata suzi si nu mai plange...a mai patit cineva asa cu bb?ma gandesc poate nu se satura ,sau chiar nu stiu ce are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lady felicitari pt "admiterea"la gradi,sa fie usoara acomodarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

hop si eu
Lady - ma bucur pt tine, pt vestile bune. Foarte frumos mei tai-ul, sa-l purtati sanatoase!!!

Georgi - si Gruia mai noi vrea numai titi non-stop. Nu e vb ca nu se satura ca la noi e mai mult de la dinti. Dupa 10 min de sput urmeaza rontzaiala. Ii place tare sa stea la titi, intins langa mine, mai ales ca acum e mai racoare. mai papa, se mai intoarce,rontaie la picioare, iar vine la titi, mai chicoteste...vorba Mihaelei: bebeluseala

Alice - eu de la inceput am un san mai tare care mi se intareste in fiecare dimineata, chiar daca Gruia papa toata noaptea. Sper ca ai trecut cu bine de febra.

cu diversificarea nu prea ne laudam. Inca nu vrea sa inghita nimic, a ramas fidel castravetelui, restul nu vrea sa vada nimic. Sta si roade castraveti....Morcovul nu l-a incantat. mai incerc saptamana viitoare. Cred ca ne mai iese un dinte
Nu prea ma stresez cu ce e bun sau nu. Daca gusta si nu are nimic in ziua aia asta e. Sa nu fie prea dulce sau acid.

Am fost ieri la un masaj relaxant si ma duc si astazi. Parca imi mai revin cu spatele. Dar bebe e tot mai greu de manevrat...

va pup si asteptam poze de la intalnire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

multumesc de raspunsuri
leti, panaritiu (fiind o infectie) nu tine de dermato?
altesa,si noi tot cu legume fierte(dupa ce s-a autodiversificat la toate fructele ,a lins tot ce e pe piata, inclusiv ceapa de apa pe care daca i-o lasam o papacea direct)
ileana ,de unde stii ca nu i-a placut ceapa (te intreb pt ca mie mi-a zis sa nu pasez ceapa ,sa o pun intreaga ,si am citit ca daca nu e bb prieten cu ceapa sa incercam praz,dar de unde praz ca nu prea am vazut ,dar om vedea)

cupila asta a mea a capatat niste obiceiuri ciudate ,zic eu..adoarme cu titi in gura ,pe post de suzi ;reusesc sa i-o scot si ma ridic de langa ea,in 10 min plange ..ma duc langa ea iar cu titi ,iar pe post de suzi,si tot asa pana i-o pun pe adevarata suzi si nu mai plange...a mai patit cineva asa cu bb?ma gandesc poate nu se satura ,sau chiar nu stiu ce are

Mamica fericita de fetita cu fundita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Ai un dermatolog bun la Medicover? Ca am zis sa incerc si un generalist ca dermatologul m-a dezamagit deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Buna dimineata,

Deci a ramas maine la 10. Super! Tot in zona H, da?

Fetelor si mie imi cade parul rau de tot. Am inceput cu tratament si cu sampon fortifiant ca nu se mai putea.

Lady felicitari! E bine daca sunt si vecine in grupa pt ca o sa ca duceti pe rand sa le luati de la gradi.

Mergi la inceput