Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Ma gandeam la intalnire... n-ar fi mai ok dupa ora 6 seara ?la ialnirea anterioara a fost jale afara ... nu se putea sta in parc.. ma gandesc ca seara ar fi mai ok..

Fimea de 2-3 zile ma dispera cu vrutul in brate, cu tata din ora in ora si cu plansul infundat... nu stiu ce are ...inca nu mi-am dat seama ... schimbata e de pampers, mancata este .. nu stiu ce vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am avut o zi infernala astazi, am fost nevoita sa fac un drum pana la Pitesti, cu copil in masina, cu mama plangand...Offf...nu va mai spun motivul, e mult prea trist si nu face obiectul discutiilor noastre...
Altesa, schema mea de diversificare incepe cu legumele fierte. Asadar, am inceput cu piure de morcov si patrunjel, dupa trei zile am bagat si pastarnac, dupa alte trei zile a urmat dovlecelul, apoi ardeiul gras, ceapa (pe care nu a vrut-o!) iar astazi am ajuns la cartof dulce care i-a placut la nebunie! Dupa ce bagi aceste legume, se pare ca se poate introduce si carnea, cate putin, pui, curcan, vita (mature!). La sase luni cate un sfert de galbenus de ou, de trei ori pe saptamana, dar nu in ziua in care dam carne. Si...mai vorbim pe parcurs.De fapt o sa mai vorbim si cu Letitia, ea trece a doua oara prin schema asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Ma gandeam la intalnire... n-ar fi mai ok dupa ora 6 seara ?la ialnirea anterioara a fost jale afara ... nu se putea sta in parc.. ma gandesc ca seara ar fi mai ok..

Fimea de 2-3 zile ma dispera cu vrutul in brate, cu tata din ora in ora si cu plansul infundat... nu stiu ce are ...inca nu mi-am dat seama ... schimbata e de pampers, mancata este .. nu stiu ce vrea

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3

Nu se anunta asa cald joi, iar eu seara nu pot, plus ca Tudor e mult mai necooperant seara, cam cum e Bia ta

Acum, sunt etape, vad ca de 2 zile s-a mai linistit si Tudor, banuiesc ca o sa-i treaca si Biancai.

Mergi la inceput

Ileana, imi pare tare rau de ziua ta proasta!

Altesa, exact asa cum zice Ileana, singura diferenta e ca eu stiam de galbenus de ou de doua ori pe saptamana: in prima saptamana cate 1/4, in a doua cate 1/2, in a 3-a cate 3/4 si din a 4-a un galbenus intreg.
Si iarta-ma ca-ti zic, dar la ce pediatru ai, nici nu ma mira ca nu ai incredere in ei. Un pediatru bun e cel care se consulta cu tine si iti accepta parerile daca nu sunt aberante, chiar daca sunt opuse parerilor lui. Cel putin pediatra mea asa este, considera ca este mult mai bine sa stie ce ii fac copilului decat sa ma judece/ contrazica si sa ajung sa ma ascund de ea. Cred ca e un pediatru pro-mama, care te respecta ca parinte si stie cum sa te indrume, cu argumente pertinente, fara sa iti dea senzatia ca iti impune ceva. Si e si pro-alaptat, iar asta stiu ca e foarte rar!

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Am inceput si noi diversificarea si am mers pe mana doctorei gastro-enterolog care m-a scos din impas cu fetita. Ea mi-a zis k fructele si legumele de sezon sunt cele mai bune pt diversificare.
Asadar, noi am inceput direct cu piersicile romanesti, de sezon, bineinteles fara coaja, pasate cu furculita. Nu i-am dat mult, a mancat cateva lingurite dar i-au placut tare mult. O sa ii mai dau 2 zile piersica, apoi cred k trec la banana sau mar, desi merele care au aparut acum sunt cam acrisoare. Am citit si in cartea lui Ruth Yaron -Alimentatia copilului pana la 3 ani-si acolo scrie k banana e buna la inceput de diversificare.
Oricum, cea mai buna diversificare este cea pe care o considera mamica a fi corecta, nu recomandarile oricarui doctor. Fiecare mamica sa-si asculte instinctul si nu cred k va gresi. Copiii sunt diferiti si nu mananca toti aceleasi lucruri. Mie personal diversificarea nu mi se pare asa grea.
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

ursulet, zi-ne si noua la cine de la medicover ai mers, macar sa ne ferim

tot in ton cu analizele , voua v-au recomandat ceva analize la piticuti la 6 luni ?

Mamica fericita de fetita cu fundita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Nu, eu nu i-am facut nici Sofiei analize decat de pipi/ kk cand banuiam ceva.

Si apropo de medici de la Medicover, stiti un generalist bun? Fac panaritii la TOATE degetele de la picioare si trebuie sa rezolv intr-o luna ca daca nu, in septembrie va trebui sa ma operez ca nu o sa mai pot umbla in sandale. Am fost la un dermatolog care mi-a dat o crema, dar nu s-a rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Altesa, mai mergi la pediatra aia? Eu nu am mai auzit asemenea program de diversificare, am pus cursul de diversificare pe facebook, mie mi-a placut ce ziceau tantiile alea, poti sa te uiti peste el.

Anne, daca micuta e bonavioara nu prea e bine sa o sacai cu mancarea, stiu ca nu e bine sa incepi diversificarea cand copilul e bolnavior.

Alice, eu am mai auzit de furia laptelui asa tarziu, dar cu motiv, nu fara motiv ca la tine. Mi-e groaza si mie ca tot vreau sa raresc mulsul si treptat sa renunt ca nu mai pot sa o duc asa si nu as vrea sa iau medicamente.

Fetele, ce parere aveti de mini robotul de mai jos:

http://www.bebepunk.ro/review/product/list/id/294/category/58/#review-form

Ati folosit careva?

Mergi la inceput

Anda, sa nu uit! Apropo de fiertul carnii separat de legume: eu stiu ca toxinele din carne trec in apa si nu e bine sa mancam supa aia. E valabil si pentru noi, nu doar pentru bebelusi, citisem undeva ca suntem printre putinele popoare din lume care mananca supa de carne.

Nu stiu cat e de adevarat, dar cel putin la Sofia cred ca i-am fiert separat pana spre 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Ursulet si mie imi cade extrem de tare parul. Am luat o cutie de 30 pastile, 3/zi de Ca+Mg+Zn si degeaba. Acuma mi-am mai luat o cutie. Poate e si din cauza alaptatului. Astept sa vad ... dar nu ma tund!

Felicitari Altesa pt Rafi!!! Treci si marunteste biscuitii, ce mai astepti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

La multe lunite frumoase Matei Gabriel si Maria Elena!!!

Mergi la inceput