Un sfat de la voi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Au mai fost cazuri chiar de casatorii intr-e fosti cumnati. Eu nu stiu ce sa spun, dar daca o intereseaza din punct de vedere crestinesc, sa mearga sa vorbeasca cu un preot. Neaparat!
Pupicuri si numai bine!
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Eu cred ca este pacat exact in aceeasi masura in care este pacat orice relatie sexuala avuta inaintea casatoriei cu o alta persoana decit cel care iti devine sot. Ca cei doi sint frati, a fost o intimplare. In schimb, revenind la cele pamintesti, mare atentie, nu e exclus sa aiba probleme mai tirziu legate de acest subiect (gen sotul trece printr-o pasa prasta si i se pare ca sotia s-a uitat mai nu stiu cum la frate, "ahaaa!, ca doar ei dinainte de a ne casatori noi..."etc.) Fericirea lor depinde de multi factori in situatia data, dar asta e valabil pentru orice cuplu, la urma urmei!
Pa si noroc prietenei tale!
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Intr-adevar trebuie sa ia o hotarare care implica riscurile unor reprosuri mai tarziu din partea sotului. In ceea ce priveste mersul la un preot ii este jena. Am gasit eu adresa unui preot roman pe net ( este preot in USA), i-am scris povestea ei dar inca nu mi-a raspuns.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maska spune:

Tlaura are dreptate, trebuie sa vorbeasca negresit cu un preot.
De ce ii este jena, ce a facut ea este omenesc, este cineva fara pacate?
Sfatul meu este sa se duca la un preot bun, care nu o cunoaste, la o ora potrivita, cind nu este slujba si sa ii spuna pasul ei.
Mai mult decit sa ii faca morala si sa o sfatuiasca sa asiste la niste slujbe si sa se roage pentru iertarea pacatului pe care l-a comis nu cred ca i-a face. In schimb, i-ar da un raspuns care ar linisti-o.

Curaj si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Daca actualul pe prieten nu-l intereseaza ca a avut o relatie cu fratele lui eu zic sa-si asculte inima si sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna! Sunt Alex si va multumesc tuturor pentru sfaturi!

Luminita

Mergi la inceput