Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
miha81 spune:
Elena ai dreptate,slaba activitate pe aici. Intrebasem si eu ieri pe aici daca apa plata pentru lapte se fierbe si ce marci folositi si nu a raspuns nimeni.
Nici eu nu tin Vigantolul la frigider, doar Protectisul. Oricum pe cel din urma il dau degeaba ca ii dau de 10 zile si nu am vazut nici o schimbare in ceea ce priveste tranzitul lui bebe, tot nu face kk fara supozitor.
Azi facem 2 lunite acum s-a dus tati dupa tort si lumanarele ca asa am facut si la Bianca pana la 1 an si daca o vede pozele cu ea se va supara cand vor fi mari. Am facut si noi vaccinul de 2 luni (de fapt au fost 3 (2 intepaturi si 1 pe gurita) si raportam 5900 si 61 cm (la nastere 3950 si 52cm).
Cred ca lumea a iesit la plambire acum ca s-a mai racorit....
BelissimaEva spune:
Mey fetelor eu am cumparat sticlutele saptamana trecuta cand au fost caldurile alea criminale. Mi le-au dat reci si mi-au zis sa le bag direct la frigider ! Acum nush daca doar din cauza caldurilor sau asa se tin in general ..
Anitta, ti-am promis ca ma interesez de ceva pensiuni faine in Brasov! Sora-mea mi-a spus doar de Pensiunea Italiana care ar fi ff faina si chic dar cica nu ar fi f ieftina!
In schimb, daca vreti mancare ieftina si f buna, gasiti la 7 Pots , in centrul Brasovului, pe B-dul Republicii.. este un restaurant de linie dar cu mancare excelenta!
Aever, ti-am trimis PM!
virgiL spune:
Miha,au mai raspuns cateva fete,iti zic si eu,la bibe care i-l dau lui LC,folosesc aqua carpatica nefiarta.
Eu sunt de la ora 15 in spital cu Ioana,la urgenta,cu o colica abdominala,i-au luat analize,i-au facut o perfuzie cu calmante,si inca asteptam chirurgul sa o consulte.Nu ma gandesc decat la ce a tras Andra,offff.Desi eu cred ca fata e plina de viermi.....
DEEA,urata faza cu caderea socrului,eu ii pun pe toti sa stea jos cand tin puiul in brate.
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
Ellyshor spune:
Hey!
Miha vezi ca ti-a raspuns Alinushali la intrebarea cu apa plata.
Si iti raspund si eu, ca de asta am intrat ca mi-am amintit.
Eu folosesc Aqua Carpatica acum.
Prima data am folosit Dorna si se constipase Boom ff tare. Am schimbat cu Borsec si si-a revenit.
Acum am zis sa folosesc Aqua Carpatica pt ca e recomandata de Societ. Nationala de Pediatrie pt ca are putini nitrati.
Nu mi se pare ca face minuni fata de Borsec si pretul e cam acelasi.
Nicio apa plata nu am fiert-o pt prepararea formulei de LP. Doar o incalzesc un pic mai mult cu incalzitorul de biberoane ca sa se dizolve bine lapticul, agit 2-3 min. si apoi racesc un pic biberonul in apa rece ca sa nu fie lapticul prea fierbinte.
Felicity noi am incercat Aptamil doar o sapt, dar era mult prea evident ca nu-l tolereaza. Plangea cu biberonul in gura si abia manca. Si se balonase...ca un cimpoi! :)))
Am citit ca Aptamilul e mai gras, poate de asta l-a deranjat.
Acum suntem iar pe Nan1, si deja e muult mai bine. Ba chiar si azi si ieri a avut scaun. Poate e si de la Alinan, ca am citit ca regleaza tranzitul.
Oricum, sper sa fim pe drumul cel bun.
Pupicei!
Am facut si modificarile pe prima pagina!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL Miha,au mai raspuns cateva fete,iti zic si eu,la bibe care i-l dau lui LC,folosesc aqua carpatica nefiarta. Eu sunt de la ora 15 in spital cu Ioana,la urgenta,cu o colica abdominala,i-au luat analize,i-au facut o perfuzie cu calmante,si inca asteptam chirurgul sa o consulte.Nu ma gandesc decat la ce a tras Andra,offff.Desi eu cred ca fata e plina de viermi..... DEEA,urata faza cu caderea socrului,eu ii pun pe toti sa stea jos cand tin puiul in brate. Virginia ,mami de Ioana si de Lucas |
Offf, nu-mi vine sa cred! Virgi, Doamne ajuta sa nu fie necesara nicio interventie chirurgicala. Imi pare tare rau.
Coprocultura nu i-ai facut Ioanei?
Va pupam!
virgiL spune:
Elly,i-am mai facut copro din cand in cand dar niciodata nu a iesit nik,dar fata are toate semnele infestarii cu paraziti,se scarpina mereu la nas,e incercanata,ii miroase gurita dimineata,si dureri in jurul buricutului.Iar cu laboratoarele de analize,m-am lamurit in sarcina....of,of,mai,mai....
Cica si Aquatique e f buna si agreata de pediatri pt prepararea LP
BelissimaEva spune:
Ellyshor, imi modifici te rogg si mie pe prima pagina cu greutate 3360gr, nume Dorian Andrei? Multzam fain
Virgi,sanatate multa ii urez piticei ! Sper sa nu fie nimic grav
virgiL spune:
Sarumana Belissima,Elly!Analizele n-ar arata apendicita din cate ma pricep eu ca au venit,acu sa soseasca si medicul sa le interpreteze in context clinic.
maiiunie2012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL Sarumana Belissima,Elly!Analizele n-ar arata apendicita din cate ma pricep eu ca au venit,acu sa soseasca si medicul sa le interpreteze in context clinic. Virginia ,mami de Ioana si de Lucas |
Ce bine!
Doamne ajuta!
Eva am modificat!
Nu stiu dc tu ai observat, dar puii nostri seamana la fata, parca sunt frati.
Ellyshor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maiiunie2012
Ce bine! Doamne ajuta! Eva am modificat! Nu stiu dc tu ai observat, dar puii nostri seamana la fata, parca sunt frati. |
Eu eram. Uitasem sa ma deloghez.