Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
virgiL spune:
Neatza,fetelor!
DEEUTA,la multi ani fericiti alaturi de dragii tai!
IOANA,si eu am aceeasi problema cu burta si nu-mi fac fetele astea de la salon nik.La picioare imi fac technispa,dar pe burta doar ma ung cu o crema.Uns,nu masaj.Off!
TIGRUTA, ma bucur ca Luca e mai bine!Si bebe LC doarme de mic pe burta, e pozitia lui preferata;)
ANDRA,ce faci?Cum te descurci cu "pestera"din burtik?Eu am o curiozitate,tie nu ti-au lasat tub de dren dupa ce te-au operat?
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
virgiL spune:
ANITA,TIGRUTA,nu mai stiu daca v-am felicitat pt micii crestini...o fac acum.Sa va traiasca sanatosi ,linistiti si norocosi,veseli si frumosi!
JOSEFINE,,superbe pozele,superb modelul;)).Sa va traiasca!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
alinushali spune:
Buna mamici si pitici, bine v-am gasit in casuta noua, sa avem numai vesti bune.
Andra, multa putere, multe ganduri pozitive si bune se indreapta spre tine
sa raspund si eu .
-Antonia face kk de 3-4 ori pe zi si o data noaptea si papa LP , cred ca conteaza tranzitul , ca la Raysa , care a fost la fel pe LP , facea kk cu supozitor si stimulata cu termometrul.
- capul ei este mai oval, dar doc mi-a spus ca pana la 1 an se formeaza , dar sa o ajut acum cu role din scutec sa-i tin cat de cat capul sa se formeze rotund. EA nu sta cu fata in sus, sta numai pe stanga sau dreapta.
- eca la sold nu am facut si nici nu facem pt. ca la noi nu se face. Nu i-am facut nici RAysei si ea s-a nascut cu talus valgus si nu are probleme cu mersul, bine ca am fost la kineto 2 luni.
- cu slabitul, eu care am cezariana, doc mi-a spus pana la 3 luni sport usor, dupa sport de care vreau eu(kagoo, zumba)
- suptul degetului este perfect normala , eu cred ca o alina mai bine decat suzi.
Azi mergem la controlul de 2 luni sa vad ce spune de kg. si cm .
va pooop
albinuta83 spune:
Fetele, bebeii vostri au avut candida in gurita? Noi am fost cu el la pediatru saptamana trecuta pt ca ii aparuse in gurita, pe interiorul obrajorilor. Sunt cateva punctulete albe.Ne-a prescris glicerina cu nastatin de 4 ori pe zi, aplicata pe suzeta. Eu nu vad nicio imbunatatire dupa 7 zile :( Gresim undeva sau ...? pls help!
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
miha81 spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele care dau LP la bebei: de care apa plata folositi? Voi o fierbeti intai? Sper ca nu se considera reclama. Pe mine ma dispera treaba asta cu kk care nu face decat cu supozitor in conditiile in care de 6 zile mananca numai LM.
Si noi vom merge la medicul de familie vineri cred pentru vaccin. Voi la 2 luni de care ati facut? Hai ca am zis ca am o intrebare si sunt vreo trei... Iewrtati-ma dar sunt cam zombi ca aseara mi-a varsat Bianca de caterva ori pana si apa si nu prea am dormit azi noapte. Nu ca as fi dormit de obicei...
alinushali spune:
eu folosesc Aqua Carpatica, pe care nu o fierb, de fapt eu nu fierb nici un fel de apa plata, iar de la chiveta nu ii dau.
despre candida nu stiu, ca nu a avut nici cea mare, doar afta pe care o tratam cu glicerina.
BelissimaEva spune:
Buna Dragelor,
Nu am mai intrat de cateva zile si iaca cum am pierdut ziua lui Asteropi si Addy-ei!!!
La Multi Ani dragelor, sa aveti o viata minunata plina de bucurii si impliniri!
La Multi Ani Deea !!!!! Sa fii iubita si fericita un milion de ani alaturi de cei dragi!
Felicitari Anitta si Tigruta pentru mici crestini!
Ellyshor, multumim pentru casuta noua , intr-o noua etapa a bebelusilor nostri dragi!
BelissimaEva spune:
Joanna , din pacate nu sunt permise tratamentele alea cat timp alaptezi .. nu este permis decat masajul anticelulitic cu ulei ! Nasol rau, stiu
Elena, nu te mai invinovati degeaba ca nu este vina ta! Eu mananc zilnic orez cu piept de pui la gratar si uite ca puiul nu se constipa.. are cate 5-6 scaune pe zi
Acum sa va zic un pic despre noi. Am hotarat sa facem botezul pe 19 august ( cand face puiul 3 luni) si tot atunci am hotarat sa facem si cununia religioasa! Suntem de 8 ani si jumatate impreuna si am zis sa nu pierdem ocazia asta daca tot facem botezul. Va fi ceva restrans, in familie dar sunt super super entuziasmata
Trebuie sa ma bag rapid la slabit( mai am vreo 3kg )si sa imi caut o rochita simpla, alba( as dori ceva in greek style ). Am gasit ceva dragut pe net dar nu stiu daca am voie sa pun link aici
aever spune:
Eva felicitari pentru cele doua mari evenimente din familia voastra! Foarte frumos ca faceti si cununia acum! Eu n-am avut curaj sa le las sa le facem impreuna asa ca am rezolvat cu nunta in februarie. Eu am avut o rochita gen greek stile(cred) si ti-o dau cu mare drag daca vrei. Numai ca intai trebuie sa o dau la curatat ca nu m-am ocupat de asta, sper sa se curete frumos... Acum mie imi pare bine ca n-am lasat sa fac nunta cu botezul pentru ca eu sincer acum nu m-as fi simtit in stare, dovada ca nici botezul nu-s in stare sa-l planific. Ca sa nu mai zic ca mi se pare ca arat oribil si in nici un caz n-as putea dansa cu ditamai tzatzele laptoase. Cred ca aveam mai multa mobilitate in sarcina decat acum. Ai toata admiratia mea pentru energia pe care o ai!
Fetelor, am citit tot, nu prea am ce sa raspund fetelor care au intrebat diverse, sunt cam pe langa subiect. Noi am scapat momentan de musafiri, revin vineri si stau la noi in weekend. Musafirii sunt cumnata cu sotul si cei 2 copii ai lor. Au venit din Norvegia, ieri au aterizat la Bucuresti si azi au plecat spre mare. Deci acum au fost scurt, dar vineri revin la noi sa stea pana duminica. A fost destul de dificil aseara, oricat de cuminti ar fi copiii lor tot a fost destul de multa agitatie si asta micu s-a cam resimtit. Pe la 3 noaptea l-au apucat si crampele odata cu masa de noapte, a dat o ditamai bomba de caca si apoi i-a luat vreo ora jumate sa adoarma la loc, cu smiorcait din cand in cand, cu pus la san, lasat sanul si plans, plimbat prin camera...de-astea. Dar pentru ca sotul m-a ajutat azi-noapte si pt ca piticul a fost de treaba si a mai dormit un pic dimineata dupa masa de la 6:30, am fost un pic mai odihnita azi. Si vad ca atunci cand sunt mai odihnita si mai relaxata nu mi se mai pare aiurea plansul lui, chiar mi se pare ca plange putin. Si parca si el se linisteste mai repede. Cam atat de la noi. Va pup!