Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Simpatice ca de obicei, cate o bezea ptr amandoua

Virginescule nu o sa renunt la "comoara mea" din cauza spuselor unui roman namtalit care face glume amestecate. Scuze, nu am nimic cu nemtii, nici cu romanii, doar cu glumele unchiului
Si eu ii spun in urmatoarele feluri: putu, printesu, guritu, sarmaluta mea(dupa baie si nu numai) si altele care imi vin pe moment dar le-am uitat acum

La cadita si eu am un suport, doar ca nu este turnat si mi-e teama sa-l pun sa nu cada cochilu cu el, ca e mare intotator, tare ii place in apa si ii pun un finet in cadita si-i tin mana sub cap. Dar are un joc de picioare de m-a terminat, tre sa-l tin nu gluma. Agitat ca masa'
Si a mea are dop(ma laud si eu ), dar termometru este mana mea.

Anittule pai si eu tot pe site-ul asta m-am benoclat, doar ca nu stiu pe care sa-l aleg. Tu pe asta lolo il iei? Eu nu pot sa-l infasor pe printesu in lolo...poate ma bag la o Iasomie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Sarmaluta ii spuneam si eu cand inca mai statea infasat.Dopul de la cadita si termometrul nu le folosim nici noi.Erau doar asa,pe lista de inventar.Tare ma bucur DEEA,ca ti-ai mai revenit,ca ai avut multe aventuri....o sa ai ce-ti aminti mai tarziu....!
Lui LC au inceput sa-i curga balele de cateva zile....si nu mai incape in nici o buleandra de 0-3 luni.Nu mai tiu cat are nici in lunjime,nici in greutate,dar clar tre sa trecem la urm marime la haine.Si pampersii nr 3 ii aluneca ciudat spre sale si stinghii de vo cateva zile,oare trebuie schimbat numarul si la astia|?:

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

La multe lunite,bebe Sabrina de MIRINA!Ce mai faceti voi?

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza trupa!
Virgi si lui bebsteric I-au curs balele de se ineca vreo 3 zile, acum si-a revenit.
Fetelor eu am sesizat ca bb are un ganglion mai umflat la cap dupa urechea stanga, tre sa intreb dr daca e ok.
Hainutele 56 care ii vin la limita care deja ii sunt mici, e bine ca e semn ca puiul se mareste.
Mie cel mai mult imi place sa ii spun gugu mic si scump:D
Ora mesei a sosit!
Pupici si felicitari pt botezurile din ac sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Buna seara mamici
Va citesc de mult dar nu am apucat sa postez pana acum din diverse motive: lipsa inspiratiei, a timpului, a internetului. Insa o data cu venirea pe lume a minunii mele, Robert Andrei, 22.06.2012 m-am hotarat sa ma mobilizez si sa devin si eu activa pe acest forum, pentru ca am multe de invatat de la voi, mai ales ca am vazut ca sunteti foarte saritoare cand una din fete e in necaz.Nu vreau sa va plictisesc din prima, promit sa revin pe parcurs si cu alte informatii despre mine si pitic.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, exact cadita dintr-aia am si eu, folosesc maxim termometrul ala, ii pun apa cu dusul, e perfect pt ea cand sunt 36 de grade in apa (eu ii fac baie pe masina de spalat, in baie), iar dopul il desfac sa curga direct in cada, dupa baie, cand nu e sotulache acasa. Deea, oare nu exista suporturi dintr-alea cu ventuze? Ma intrebai de sling, exact pe ala il iau, culoarea aia pruna-lila.
Pup zombilicele, sa aveti o noapte linistita, sa dormiti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bun venit, Roxana! Sa scrii repede 10 mesaje, chiar daca n-ai inspiratie ca sa nu-ti mai fie moderate si sa le putem vedea in timp real.
Eu vara nu doooorm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici si pui mici!
Va servesc ca de obicei cu un ceai de lactatie!
Bun venit noilor mamici in odiseea noastra, super ca ne inmultim.
Noi astazi la 12 mergem la eco de sold, Doamne ajuta sa fie totul in regula.
Fug sa il spal pe bb pe fata si manute si apoi alimentare. Pana acum am muncit din greu la taiat unghiutele lui mici mici.
Va pupam
E&E

Mergi la inceput

Buna dimi
Am si eu o intrebare: cum procedati cu mucisorii? Pana acum eu i-am pus doar ser fiziologic in nasuc dar tot infundat si fornait imi pare.

Mergi la inceput

Multumesc Annita de sfat.
Bafta Elena la eco.

Mergi la inceput