Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
Andra_C spune:
Doare rau, experimentez dureri care nu credeam ca exista, dar trec eu si peste asta. Nu pun nimic inauntru, doar apa, cateodata de la dusul ala curge si sange, alaltaieri dimineata era sa lesin in cabina de dus, noroc ca era R. langa mine (sta mereu langa mine de frica sa nu patesc ceva). As spune ca apa mea e un pic mai buna decat cea curenta (sau cum se cheama) pt ca este din put si am si dedurizator etc...
Dar am noroc de copii buni si cuminti care sa nu-i cheauneasca pe bunici, daca bebe era unul colicios si marait nu stiu ce se faceau, sincer, ii multumesc lui DD ca am asa copii buni!
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
Anitta_O spune:
Te inteleg... plangeam si eu de durere, neputinta si teama...nu mai vedeam capatul tunelului, ma rugam lui Dumnezeu sa treaca mai repede, aveam impresia ca nu mai rezist nici un strop, daramite tu, care ai acolo durere mult mai mare decat a mea... Draga de tine!...
Deea_Deeutza spune:
Buna dimineata!
Dau si cafea, dau si ceai de lactatie, mai am si niste galafor pentru cine doreste si muuuulti pupici!
Va citesc in fiecare zi, mor fara voi si forumul asta, dar mare lucru nu am ce sa povestesc despre noi decat ca bebe e bine, are la 1 luna si 3 sapt 6 kg, cm nu stiu, dar peste 56 cat avea la 1 luna. Creste bine, mananca bine, lacom chiar, cu caca e mai greu, nu stiu de ce, poate din cauza la ce mananc eu, ca mai scap si eu cate o perisoara, cate un ou in tigaie sau cate un snitel.
Nu-mi place ca vomita lapte branzit, pastos, dar poate e normal, nu stiu.
In rest este super cuminte, ziua mai se screme, mai jeleste putin, dar noaptea baga somn de la 23 pana pe la 4 dimineata, suge, apoi iar somn pana la 8-9. De multe ori a dormit si pana la 6 dimineata neintors.
Pe mine m-a terminat la mijloc, e greut si abia-l mai tin cand ii fac baie, ca se impinge cu picioarele in cadita si trebuie sa-l tin foarte bine sa nu se loveasca la cap.
Voi cum tineti copii in cadita cand le faceti baie? Pe spate cu mana sub caput sau cum? Ca poate nu-l tin eu corect...
Noroc ca-l alaptez numai intinsa in pat, asa s-a invatat si el, ca daca-l tin in brate se ineaca dupa fiecare 2 guri supte. Asta nu e asa de bine, ca daca sunt nevoita sa-l alaptez pe afara... stau cu tata la vedere continuu pana il deznec.
Ieri mi-au venit niste rude din Germania care in dimineata asta au plecat in Delta la pescuit pentru o saptamana, apoi vor mai sta cam 10 zile la noi.
Am vrut sa-i primesc cu mancare traditionala, pentru ca unchiul este roman, m-a ajutat si socramea ieri la mancare, dar mi-a lasat dezastru in bucatarie. Varul este neamt, abia a gustat ciorba de perisoare, de mici nici nu s-a atins, a mancat doar cartofii prajiti. Iar saracul baiat, invatat ca la ei cu ploaie de 2 luni si 15 grade, zace in canicula din Romania.
Sper sa reusesc sa scot casa la lumina azi. Adica sa ma lase bebe .
Trimit sa nu pierd si revin.
Deea_Deeutza spune:
Distractie placuta pentru pitici ce vor fi crestinati azi si vor avea petrecerea de botez. Sa le fie de bine, sa fie sanatosi si voiosi!
Andrule, esti o femeie puternica, cu 2 copii cuminti. Imi pare tare rau pentru durerile ce le ai, sper sa te refaci rapid si sa poti sa te ocupi de copii asa cum iti doresti. Te !
Virgi frumoasa mea, bebe e bine, cica a scapat de icter, mie mi se pare ca albul ochilor nu e tocmai alb, dar daca dna dr zice, o cred pe cuvant. Nu i-am mai facut analize, ca tare mi-e mila cand il chinuie sa-i ia sange din mana lui micuta. Sper ca Ioana e bine acum si rezultatele la analize sa-i iasa bune.
Anitta esti superwoman. Nu stiu frate cum rezisti la programul micutei Iulia. Pai tu mai mananci? M ce zice?
M-am uitat si eu la sling-uri si parca ma tenteaza si pe mine unul, dar nu stiu de care. Le-am vazut pe cele reglabile din bumbac cu un singur strat si par ok, dar nu stiu cat ma pricep eu. Sa-mi zici de care iti iei.
Ancuta bine ai revenit. Felicitari pentru minune, viata lunga si frumoasa sa aveti.
Aseara cand le-am aratat musafirilor mei pe bebe, l-am prezentat ca si comoara mea si stiti ce mi-a zis unchiul? Sa nu mai zic comoara mea, ca cica, comorile se ingroapa. Mi-a inghetat sangele cand am auzit, iar el lesina de ras la gluma lui. Mai aveam un pic sa-i dau boxul
Anitta_O spune:
Buna dimineata! Savurez cu mare placere cafeaua, Deea!
ce gluma proasta putea sa faca unchiul! dar ti-a bagat cuiul, probabil n-o sa-i mai spui comoara bebelinului.
Eu o sa-mi iau slingul asta:
http://www.poarta-ma.ro/Precomanda-sling-reglabil-_p_92.html
Imi place foarte mult cum sunt lucrate toate produsele de pe acel site, de multa vreme il urmaresc.
Iulia n-are in ficare zi programul asta. Aseara, de exemplu, a adormit la 10.30, statuse in brate de pe la 6, cu pauza de imbaiat. Si-a venit si sotul acasa pe la 9 si-a mai plimbat-o si el. Asta noapte s-a trezit la 2.30, papa, kk, brate, a adormit pe la 3.45. Apoi papa la 5, somn pana la 8. Rezonabil. Ma intrebai de M, ce zice. E foarte incantat ca are o sora. Zice ca e cea mai frumoasa si cea mai enervanta, ca plange. Acum e plecat la verisorii lui in Bucuresti si mi-a dat ca sarcina sa o luam la noi in pat sa nu planga.
josefine spune:
Andra, scriu repede, te imbratisez cu drag si o sa fie bine!
msg scris cu dreapta, ca pompez de zor:)
Anitta_O spune:
Deea, eu am o cadita care are un suport pe care sta bebe, pun un scutec pe suport si pe Iulia deasupra. Nu trebuie sa o tin, sta singura. Se gasesc suporturi dintr-astea pe care le asezi in cadita, a mea e turnata cu totul asa.
virgiL spune:
NEATA!
Vin si eu la cafea daca mai este.Saru mana DEEA!Eu cu ceaiul de lactatie nu-i mai dau demult.Am lasat lucrurile la cererea pustiului ca m-am obosit rau.Mananc f bine(chiar prea bine)ma hidratez,iau vitamine....ar trebui sa fie suficient.Am mai zis ,cred,ca-s afectata rau pe tema asta,da cand aud de stimulat,ceai lactatie,pompa,paduri de san,sutiene...ma cam lasa nervii.Am fost pe punctul de a renunta de multe ori la alaptat,dar dragul asta mic cu mufa lui simpatica m-a facut de fiecare data sa merg mai departe si sa trec peste durere si oboseala.
DEEA,m-a spart neamul tau cu gluma cu comoara.....Cred ca nu l-ai luat in seama.Mama mea ii spune celui mic ”tesoro mio”(nu stiu daca asa se scrie),dar inseamna comoara mea...sa-i zic sa nu-i mai spuna asa???...Eu ii zic in toate felurile,lumina mea,iubirea mea,ochii mei,pisica,furnik,ursulet,da cel mai mult imi place sa ma prostesc si sa-i zic „dagu mieu”.O sa-l intrebe careva mai tarziu cum il cheama si sa raspunda frumos:DAGU
ANITTO,eu inca mai sunt zombilici,dar a devenit un mod de viata,aproape ca m-am invatat cu oboseala ,fugareala si somnul putin si intrerupt.Iar plodul e absolut imprevizibil,cand zic ca si-a facut un program cat de cat,cum isi schimba rutina si ne da iar peste cap.Oricum mi-am luat gandul ca pan la un an m-oi mai linisti.
msg scris cu dreapta ca pe stanga doarme cu tzitzi in gura si zambeste dl.LC
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
virgiL spune:
Si eu am tôt cadita turnata cu forma de suport in care sta bebe singur.Are si termometru incorporat in peretele lateral ,dar cand pun apa nu vad temp afisata ca-s chioara.Aaaa si are si orificiu de scurgere cu dop ca o cada normala,nu trebuie musai sa o rastorni...o pui in cada mare(sau cabina de dush), scoti dopul si lasi sa curga...
De sling nu stiu ce sa-ti zic Deea,eu abia astept sa stea in fund sa trec la sport ca m-a disperat coviltirul asta mare de landou,perfect orizontal si f greoi.Nici n-am vrut sa-l pun in altceva gen scoica pana acum...Poate sotul de-o vrea sa-si ia ceva de purtat bebeul,ca pe mine ma lasa coloana...
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas