cum iese carioca de pe termopan

cum iese carioca de pe termopan | Autor: myky791

Link direct la acest mesaj

buna ziua. piticul meu a prins o carioca si a mazgalit usa de termopan. am incercat cu spirt sa curat, cu apa cu dero dar nu iese. cu ce altceva pot incerca? ms

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ciff ?

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cif pt inox,ca ala nu matuieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu cu ciff am scos. altceva mai bun nu am gasit.

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

incearca pe rand, cu un betisor de urechi sau un tampon de vata, pe o portiune mica, cu :

- acetona
- clor
- otet
- zeama de lamaie
- diluant pentru vopsea

mai poti incerca sa pulverizezi fixativ pentru par, fie pe un betisor de urechi, fie direct pe termopan si apoi stergi, sa vezi daca se curata.

pe net am gasit ca maioneza ar curata petele de carioca de pe suprafete lucioase, pui maioneza pe pata in strat gros, lasi sa actioneze 15 min, apoi stergi energic.

orice ar fi, NU utiliza burete abraziv si substante de curatare gen pasta sau lichid gros, marea majoritate au particule abrazive si se va matui suprafata frecata cu astfel de substante

dar ce fel de carioca era ? marker permanent ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

nu era marker. era o carioca rosie care am zis eu ca s-a uscat ca am dat pe foaie si nu mai scria, mia luat-o pustiul si cred ca apasat mai tare nu stiu cert este ca la el a mers!pe usa.
multumesc de sfaturi o sa incerc cu ce solutii mi- ati zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ciful nu a mers, acetona da. s-a curatat. multam de sfaturi ink o data

Mergi la inceput