Clubul "babelor" FIV-oase 50
Raspunsuri - Pagina 8
anaasta spune:
Salut, fete dragi!
Ari, trimis PM. Multumesc mult.
Am intrebat de cariotip pentru ca citisem ca o alta cauza a RIF ar fi si anomaliile cromozomiale, iar acum de cate ori vad RIF, ma gandesc la voi.
Am uitat sa va spun o chestie draguta, nu stiu daca o simtiti si voi. Eu cand am fost la Budapesta si am asteptat iarasi acolo pana sa intru, asa un drag m-a cuprins de voi si va vedeam in imaginatia mea cum mergeti toate ori la Budapesta ori la Istanbul ori la Brno ori la Bucuresti si cum stati toate cuminti si dragute sa asteptati sa intrati. Am simtit... duiosie pentru voi. Asa cum zicea Sami, nu sunteti doar fetele de pe forum. Sunteti mult mai mult de atat.
Sper sa aveti o zi faina! Aici s-a racorit bine, dimineata la umbra mi s-a facut pielea de gaina...
Lara27 spune:
ari, da undeva la sfarsit de septembrie, inceput de octombrie (fct de cm).. sfarsitul de august (pe cand se-ntoarce PK) si 3/4 de luna septembrie sunt "blocata" la birou, pen ca' pleaca sefa in CO si tre sa stau eu de paza..uuuooofff
to be continued..
anaasta spune:
Apropo, de sambata PK e "away"... Nu stiu unde, poate concediu... Mi-a spus ca spera ca pe vineri sa fie gata rezultatele mele pentru ca de sambata e plecat - in caz ca intereseaza pe cineva.
Lara27 spune:
ana da, da, exact asa se desfasoara..eu, de obicei, stau acolo cuminte, rabdatoare, zambitoare si plina de speranta, every time..ma holbez la tele' acela suspendat si ma uit la imagini (ca de inteles..nada), incerc sa nu ma uit insistent la ceilalti pacienti pt ca e rude..visez cu ochii deschisi la momentul in care imi zice si mie cineva ca, rezultatul la mult uratul beta e altul decat <1.2..ma uit cu drag la hubby, cat e de rabdator si iubitor si..de-astea..
in alta ordine de idei..ma enerveaza maxim RIF..maaaaxxxiiiimmm..am bifat toate solutiile lui peshte, cat de cat normale si agreate si parca-i vrajit..
ma gandesc la voi (tu, qiao) voi macar stiti clar ca exista varianta donate cu succes garantat (100%) deci tot o sa aveti bb-le vostru pana la urma..la RIF, se pare ca nici aia nu-i o solutie..
le: PK e in CO pana prin 13 august..
to be continued..
anaasta spune:
Lara, trebuie sa fie vreo solutie, TREBUIE. Oricare ar fi ea (sigur, acceptata in cuplul vostru, de catre voi doi), sigur TREBUIE sa existe.
Eu am o parere foarte buna despre medicina chineza, de exemplu. Doar ca e mai greu sa gasesti pe cineva care sa o practice asa cum trebuie. Cred in blocaje energetice care genereaza haos. Poate ca in paralel cu tot ce e clasic si traditional dpdv nostru, ai putea incerca ceva alternativ.... Nah, zic si eu...
aristica spune:
lara daca mai scri ca nici asta nu-i o solutie, o sa-ti iei vreo 2 galoshi "virtuali" prin monitor...lasa-ma sa sper, ca te alerg prin Cluj si prin imprejurimi cu toate capitolele de la donate printate! mama ta de fata! pai asta-i gandire! Nu! N-ai voie: exista speranta! Pentru toateeee!
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Ralu_mv spune:
Am dat si eu de ceva discutie mai in urma, si am zis sa va spun si parerile mele.
Zicea ceva Ana pe subiectul adenomiozei lui Sami, si ca Albu nici nu a fost in stare sa o diagnosticheze si acum da tratamentul copy paste. Din ce vad ca ati completat acum, cu perioada de montare ... si eu cred ca Tayfun are dreptate si nu m-as risca in locul lui Angi la alta zi ... nu de alta dar daca lui Angi a reusit sa ii vada adenomioza si lui Sami, nu, pp ca e mai grava la Angi ... si plus inca ceva legat de diagnosticare: eu am vazut si testat ecografe din tara din cele complexe si cu 4d si nu se compara cu ce au turcii la ei. Detaliile pe care le-am gasit acolo sunt deosebite.
Apoi pentru Ioana si progesteron, si pt cine mai vrea sa stie: Tayfun mi-a zis clar sa opresc progesteronul la 10 sapt (eu l-am oprit pe la 11sapt treptat) si pana acum (19s) nu am mai luat - chestie care multora li se pare ciudata - probabil ca voi lua din nou ceva in caz ca se intampla ceva activitati la nivelul colului sau voi avea contractii. Culmea e ca mi s-a si lungit colul in perioada asta...
Si pentru Adriana imi pare rau si condoleante. Multa putere ca pentru prichindei sa mergi mai departe.
anaasta spune:
Na', o vad pe Ari acum alergand de nebuna dupa Lara pen strazi si fluturand galosi in maini... Pentru efect maxim, Ari, trebuie sa iti lasi parul sa creasca sau iti pui peruca, musai par negru si buze cu ruj rosu intens...
Eu sunt convinsa ca, pana la urma, se vor gasi solutii. Da, stiu, nu am de unde sti, asa simt doar. Insa... TREBUIE sa fie pentru toate!!!!
anaasta spune:
Ralu, chiar ma gandeam la tine si vroiam sa intreb pe unde te-ai ascuns. Cum te mai simti?!
MeAlex spune:
Hello fetele!
Motto-ul meu e ca...nu TREBUIE sa...nimic. Acest trebuie pune o presiune prea mare. Merg mai degraba pe fie ce-o fi...
Nu stiu daca solutia aia care exista pentru mine, ma coafeaza...
Nici macar nu sunt in butoi, sunt pur si simplu realista.
P.S.: Coincidenta sau nu, dupa o perioada de fie ce-o fi , mi-au iesit perfect analizele de la Fundeni, o diferenta enorma fata de cum le aveam.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)