FIV cu Dr. Dragos Albu 63

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Fetelor, mult succes cu dosarele!

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pai acum vreo 2-3 ani, pe mine m-a costat laparo simpla in jur de 25 milioane, deci pretul pe care l-ai vazut pe site e posibil sa fie cel corect. Programarea se face la receptie spital.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

neatza fetele!
rlk, in legatura cu laparoscopia, cred ca maxim te poate costa 3500 in functie de ce face, le scoate pe amandoua/clipseaza. nu cred ca poti negocia sa te lase acasa in ziua interventiei pt ca trebuie sa te tina sub observatie 24 de ore dupa anestezia generala. dar poti pleca acasa a doua zi. trebuie sa suni la spital in prima zi a cm si te vor programa pentru ziua 10-11 a cm sa faci operatia, eventual poate ar trebui sa vorbesti cu Albu inainte la o consultatie, sa-ti dea lista cu ce analize trebuie sa faci, sa-ti zica de minunatul medicament fortrans si neaparat inainte de interventie trebuie sa mergi la spital pentru un consult preanestezic. eu ma operez joia asta si vineri voi fi acasa, o sa-ti dau mai multe detalii dupa ce ma intorc (ma duc pt aceeasi problema...trompe de cacao)
fetelor, referitor la aspirante pesimiste no comment!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

salut, fete dragi!
cri-cri-cri multumesc mult pentru lamuriri si te astept cu detalii. tin pumnii stransi sa fie usor, sa te refaci repede. sa nu iti fie teama, sunt atatea fete care au trecut prin asta, iar dr Albu e un profesionist!
liza79, multumim mumos pentru gandurile bune si sustinere
arabella34 doamne ajuta sa fie bine de data asta!

Fetele, am si eu o intrebare pentru ca nu am gasit nimic care sa ma lumineze: in afara de faptul ca odata scoase trompele nu mai ai cum sa ramai natural veci, sunt si alte efecte secundare asupra functionarii organismului, dereglari hormonale, ceva? Nu am cum sa dau inapoi de la aceasta interventie, dar vreau sa stiu ce ma asteapta dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Feteloe,va pup si eu si va urez succes la toate
Dosarele sa se aprobe

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

operatiile sa reuseasca, burticile sa creasca,
beta sa avem cat mai multe cu doua sau trei cifre
si vacanta placuta celor care se pegatesc de ea...
pupici

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

ca bine ureaza lumimar!
hai sa o ascultam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

rlk, din cate m-am documentat eu, singura functie a trompelor este sa transporte ovulul de la ovar catre uter. odata scoase nu mai poti ramane pe cale naturala si atat, nu exista alte influente negative asupra organismului.
fetele cu trompe in minus poate ne puteti confirma ce e ok si fara?

lumimar, multumim pentru urari!
rlk merci de incurajari, sper sa fie totul bine, frica mi-e ca n-am ce-i face, pana nu vine momentul ala de dupa operatie cand ma trezesc si vad ca totul e ok si ca sunt bine nu prea am cum sa stau calma

pupici gagici si o zi cat mai buna!

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

rlk eu am doar o trompa.In urma cu 2 ani,am avut o sarcina extrauterina pe trompa dreapta si mi-a plesnit,provocand hemoragie interna, am ajuns la urgente la Giulesti, am fost operata laparoscopic si mi-a extirpat trompa cu pricina....operatia a fost ok,nu am simtit nimic,am stat la reanimare in acea seara,urmand ca a doua zi sa plec acasa.Semnele ramase aproape ca nu se mai vad.Alte simptome???Nici nu realizez ca imi lipseste o trompa,in afara de faptul ca nu am putut ramane insarcinata natural,alt dezavantaj nu are lipsa ei.
Dumnezeu sa fie cu voi in tot ceea ce faceti!!
si multe reusite va doresc!

mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu nu am nicio trompa si nu am nicio problema...in afara faptului ca nu mai pot obtine o sarcina in mod natural.

Mergi la inceput