FIV cu Dr. Dragos Albu 63

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arabika87 spune:

buna fetele! n-am mai scris astea ca am stat mai mult la pat astea 2 zile. am fost marti la ET am avut 6 embrionii : 3 de calitatea 2 si 1 calitatea 2,5 si 2 calitatea 4, iar dr albu si embriologul terry m-ia zis asa: va transferam cei 3 embrioni de calitatea 2 iar ceilalti va sfatuim sa nu-i congelati pt ca nu sunt de calitate. eu am inceput sa plang iar dr albu m-alinistit in sensul ca mi-a spus ca am sanse sa raman gravida datorita ca sunt tanara(24 ani) si sa nu mai plang ca daca nu sunt optimista si increzatoare cica embrionii simt si nu se prind, iar acum sunt fff linistita si optimista si incerc sa stau cat mai calma si degajata. am uitat sa zic sunt fff balonata am dureri de ovare nu ff mari suportabile. am luat espumisan ma simt mai bine. spuneti-mi a avut cineva transfer cu embrioni de gradul 2? va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Neatza gagici!
arabika, multa multa bafta iti doresc! chiar ne ajuta si pe noi cele care inca incercam sa mai auzim si vesti bune!
eu zic ca dr Albu are dreptate, stai linistita, calma si optimista in astea 2 saptamani, gandeste-te ca ai facut tot ce ai putut si tot ceea ce tzine de tine, de acum incolo natura isi spune cuvantul! nu te mai gandi la lucruri rele care poate ca nici nu se vor intampla! vorba lui qiao, fii ZEN!!
liza sa fie bine gagalicea si sa creasca mare!
eu voi pleca intr-o mini vacanta in weekend la bulgari pt ca joia viitoare ma asteapta minunata laparoscopie si am zis sa incercam si noi sa ne relaxam un pic....offfff desi e a 2a operatie si stiu ce ma asteapta tot nu pot sa nu ma gandesc cu groaza...fortrans, anestezie, intubare, taieturi, greatza, ameteala ce mai, un sejur minunat all inclusive la hotel medlife!!!!
ati facut vreuna dintre voi laparoscopie la medlife sa-mi spuneti si mie impresii de dupa??

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Arabika, nu-ti ramane decat sa stai cat poti de calma zilele astea, imi pare rau ca treci prin asta... v-au zis care ar fi cauzele pt care ati obtinut embrioni de slaba calitate?

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Cri, nu-i musai sa se intample asa cum zici - cu greata, ameteala etc. daca ai mai patit asa in trecut nu e obligatoriu sa fie si acum la fel. e adevarat, partea cu fortrans e o placere... (am baut si eu, dar nu cu ocazia laparoscopiei), si balonarea de dupa operatie... dar fii un pic mai optimista, poate acum ai sa te simti altfel
intre timp, mini-vacanta placuta iti doresc

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

liza , da stiu, asta sper si eu, prima operatie am facut-o aici, in cta, ma gandesc ca poate acum o sa fie mai bine la buc, sunt mai experimentati, au avut mai mult cazuri, plus ca dr Albu imi inspira incredere, stie ce face. dar tot prapastioasa sunt, n-am ce-i face!

2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

arabika spor la clocit !
cri w-e placut, relaxare, distractie
liza unul pt tine si unul pt gagalice
si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cri eu am facut laparo la medlife cu albinosul si-a fost o interventie foarte usoara, cu toate ca am endometrioza.
M-am dus dimineata ca la sala, in tenisi si pantaloni scurti, cu buletinul si telefonul dupa mine. Rezervele au tv, baie cu gel de dus, sapun, periuta de dinti, pasta de dinti, dus, papuci, prosoape, vei avea si-o rochita. Primesti mancare "de bolnavi": supa cheala, branza fara sare, iaurt - la ore fixe, cu numele tau pe vas, in functie de ceea ce hotareste doctorul ca trebuie sa mananci. Ceri apa plata de fiecare data cand simti nevoia. Eu am primit la temperatura camerei, desi ceream rece - mi s-a spus ca n-am voie rece. Ai telefon la capul patului si suni de fiecare data cand doresti ceva. Am fost internata 24 de ore de la interventie. La 3 zile eram deja la munca. La 15 zile eram la mare, profitam de fizicul sotului, ma balaceam, etc. Fi barbata

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Cry si eu am facut laporoscopie in noiembrie 2011 cu Albu ,este o operatie fff usoara ,nu simti nimic ,te adoarme si apoi nu m-au lasat sa simt nici o durere imi bagau calmante mereu,personalul este super atent te simti ca o printesa,la 2 ore dupa operatie umblam pe hol ,a doua zi am plecat acasa ,la 3 zile la fel ca si ari eram la munca !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

qiao
aristica, angelica pup fetele! hai ca deja ma simt mai bine, la cum povestiti ai zice ca ma duc la spa nu la operatie!
daca ati fost apte de munca in 3 zile si ati putut sa profitati si de sotziori la putin timp dupa...e de bine!
gata, m-am imbarbatat!!!
mercic!

FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

asaaa Xena

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput