Lapte anti-reflux

Lapte anti-reflux | Autor: AnaisG

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Adresez doua intrebari mamicilor bebelusilor diagnosticati cu reflux gastro-esofagian : ce formula de lapte recomandati, cu care anume s-au impacat bebeii cel mai bine? Si doi : ce biberoane, respectiv tetine ati folosit pt acest tip de lapte?

Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Formula de lapte:Humana AR. Din ziua in care am inceput sa-i dau laptele asta (de la 4 luni fix) si pana in zilele noastre (cand treptat trecem pe lapte normal, de la magazin) nu a vomitat nici macar o data dupa mese. Tare bun si la gust, verificat de noi. Dar scumput. La noi nu a contat decat binele si sanatatea copilei, indiferent de costuri. Si am adaugat ultima fraza pt ca ne-am saturat de ochi dati peste cap la auzul faptului ca noi plateam pe laptele ala intre 300 si 600 lei (asta la inceput, cand papa numai lapte), lunar.

Biberoane si tetine: Avent. Au unele speciale pt bebe care papa lapte cu cereale; tetina aia are gaura de scurgere mai mare si are un anume sistem (pt flux mai rapid sau mai incet).

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Humana AR
tetine Avent si Nuk

Noi am cumparat Humana AR de pe siteuri din Germania, nu mai stiu sa ti le indic, insa cu tot cu transport costa in jur de 30 ron cutia, adica la jumatate fata de Romania.Acum cumparam Humana JUNIOR de pe amazon.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Va multumesc mult pentru recomandari! Am trecut pe Humana AR si nu a mai vomitat deloc si - lucru foarte important - pare sa-i fi revenit si pofta de mancare (in ultimele 2 saptamani, incepuse chiar sa piarda din greutate...).

Revin cu o intrebare. Dupa ce ati inceput sa folositi Humana, bebeii vostri s-au confruntat cu constipatie?

P.S. Am gasit Humana AR la pretul de 34 de lei / cutia la o farmacie din Bucuresti care practica preturi mult mai ok decat restul farmaciilor

Un weekend reusit in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Da, a fost constipata vreme de 2-3 saptamani, apoi si-a revenit.Rezolvam cu supozitor cu glicerina, jumatate, taiat pe transversal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Da, si Ade a avut problema asta cam o luna. Ceaiul de musetel era obligatoriu zilnic. Foarte rar, cred ca de doua ori intr-o luna, am folosit supozitoare cu glicerina. Apa si ceai de musetel si, in cazul nostru, a fost ok. A! Ceaiul neindulcit. Ea abia recent (incepand de la aproape 3 ani) bea ceaiuri indulcite cu putina miere.

Mergi la inceput