Multumesc DC
Asa cum procedez de fiecare data cand un mesaj scris pe DC devine ajutor concret pentru niste copii aflati in dificultate, o voi face si acum.
Este inca un semn ca forumul functioneaza in esenta lui: aceea de a-i ajuta pe copiii care au nevoie, a-i ajuta pe copiii pentru care ziua de maine inseamna lipsuri, boala, tristete.
Un mesaj de al meu pus intr-un moment in care eram enervata si mi se parea ca problemele care se discutau ,de fapt erau superficiale,un mesaj in care scriam despre niste copilasi aflati in situatii disperate a generat o sustinere extraordinara a forumistelor, adica a mamelor de pe DC.
multumesc allinta, ch dana,maria coman, roxana rosu, porumbita.
gratie voua, un copilas saracut va avea carucior ,altul va primi hainute de bebelus, alti patru strumfi sarmani din Sibiu vor avea hainute pentru la iarna si nu numai si inca 2 strumfi din bucuresti vor primi cadite si hainute.
multumesc DC pentru ca a facut posibil acest ajutor!
Raspunsuri
Alizee spune:
Histamina, eu sunt multumita ca lucrusoarele stranse de mine in ultimii 2 ani, au ajuns la copii, care au cu adevarat nevoie de ele.
Felicitari pt initiativa si pt ca te-ai deranjat sa le colectezi de la lenesa de mine; mi-e lene sa fac colete si sa le trimit la destinatii.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ch_dana spune:
Grrrrr, nu era nevoie sa ma citezi...
Am vorbit cu dna din Sibiu, maine cred ca le trimit.
Cand ai timp, te asteapta si celelalte lucruri .
sm spune:
Histamina frumoasa initiativa ta. Pe mine ma tot bate un gand cum am putea ajuta copii care au nevoie de haine de jucarii, la un moment dat ma gandeam ca Atlasib ar putea face centre de colectare a hainutelor pentru copii, sau noi mamicile din afara am putea trimite haine, jucarii si cineva din tara sa le adune si sa le dea la cei care au nevoie, e pacat ca aruncam hainutele si jucariile cand sunt multi copii care ar putea sa se bucure de ele.
ch_dana spune:
Sm, dar exista deja. Noi voiam sa trimitem hainele (de fapt sa mergem cu ele, sotul e de prin apropiere) la Valea Plopului, dar nu am mai apucat. De ei e vorba :
www.valeaplopului.com