Ce gatim azi (90)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
JG, facui aluatul, cu integrala si alba - a iesit fara nicio problema. diseara il operez, acu e la frigider (n-am avut timp de el din cauza de zacusti si gem de prune )
si ca sa nu fiu total offtopic:
- supa de vita (rasol) cu taitei
- friptura de vita in lamaie cu piure si mazare in unt
- tarta cu ciuperci si carnati
- masline in aluat
eumada spune:
Ia prezinta tu tarta cu ciuperci si carnati..sa vedem....suna asa de bun ca-s cu
Si cum adica vita in lamaie?Zi-mi te rog ca balesc aicea peste acte.
ela_04 spune:
varza calita cu afumatura
supa de cartofi si dovlecei dreasa cu iaurt.
Dulce - mai avem placinta cu mere de ieri.
& +34
Ginger00 spune:
ieri :
supa de curcan cu taietei
pilaf de orez cu carnitza de curcan
somn la cuptor cu mamaligutza si mujdei
azi pe diseara :
lasagna
budinca de cioco
michelle-usa spune:
-curcan la cuptor cu cartofi dulci si spices(rosmarin, tyme...)
-salsa cu ananas
michelle
mina spune:
Pentru cina din seara asta Placinta pastorului
Edit:scriu de pe tableta, nu stiu de ce nu pot insera linkul cum trebe, scuze
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
brianamica spune:
Azi :Pui kiev cu piure
salata de fructe
Ieri : porc cu sos de mustar
desert : fara chef de prea mare bucatareala am trantit rapid o prajiturica cu piscoturi, crema de vanilie si pere calite ( ca aveam 5 pere care se cam "duceau ")
roxanaz spune:
mina, am modificat eu
eumada, scuze, nu am vazut intrebarea.
friptura de vita in lamaie este asa: bucata de cel pjutin 1 kg de spata, pulpa, antricot (carne slaba de vita, doar cu ceva grasime care se topeste) se freaca cu sare si piper, se pune intr-o cratita grea si groasa, cu 1/2 pahar de ulei de masline si cu zeama stoarsa de la o lamaie mare, o ceapa decojita si 2-3 fire de rozmarin proaspat - nu uscat. daca va place. se acopera cu capac (chiar si cu folie daca capacul nu se inchide bine de tot) si se pune pe cel mai mic foc, vreo ora-doua. si gata. se taie subtire si se serveste cu piure, broccoli, spanac, mazare, orice.
tarta cu ciuperci e ca orice tarta sarata: aluat de tarta fara zahar, pus in forma, deasupra ciuperci calite in unt, 3-4 oua batute cu smantana, sare si piper. deasupra eu am pus felii subtiri de carnati picanti. la cuptor 40-45 de minute pana e rumena bine.