Actiunea "Suspendation"(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mickyyy deci ai aflat ce vroiai si ne-ai spus si noua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Pana una alta, ma uit a MRU pe Digi24 si e...magistral!!!

Sper ca baiatul asta sa ajunga intr-o buna zi Presedintele Romaniei moderne!

Va fi presedinte. Pun ramasag cu cine vrea.

de acord. cred ca la ora actuala e singura varianta acceptabila. deci nu spun "buna", ca nu stiu daca va fi buna, posibil sa ne dezamageasca si el, insa e totusi o alternativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Zau ca ma gandeam azi dimineata de ce oare nu au asteptat alegerile sa castige detasat?

1: Nastase
2: Kovesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Apropos de discurs, ca o completare la mesajul meu anterior, cei 2 lideri, MRU la ICCD si Neamtu la NR. I-am auzit vorbind live pe amandoi. Chiar daca in mare au aceleasi convingeri, si stiu sa si le exprime clar si concis, chiar daca MRU are o bogata experienta politica si nu numai in spate, Neamtu e mult mai "carismatic", discurul lui te atinge mai usor, pune patos in ceea ce sustine, intoneaza si accentueaza atunci cand trebuie, transmite mai usor mesajul catre mai multe categori sociale. MRU e mai subtil, mai calm, mai elevat in discurs, insa e oarecum fad. Nu reuseste sa transmita asa cum face Neamtu, chiar daca spun amandoi exact aceeasi fraza.
Daca i-ai trimite pe amandoi la tara, pe unul intr-un sat si pe celalat in satul vecin, cu exact acelasi discurs, la finalul lui, Neamtu ar castiga de 2 ori mai multi sustinatori ca MRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Din pacate MRU e [cvasi]necunoscut in zona rurala (care iese masiv la vot)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Apropos de discurs, ca o completare la mesajul meu anterior, cei 2 lideri, MRU la ICCD si Neamtu la NR. I-am auzit vorbind live pe amandoi. Chiar daca in mare au aceleasi convingeri, si stiu sa si le exprime clar si concis, chiar daca MRU are o bogata experienta politica si nu numai in spate, Neamtu e mult mai "carismatic", discurul lui te atinge mai usor, pune patos in ceea ce sustine, intoneaza si accentueaza atunci cand trebuie, transmite mai usor mesajul catre mai multe categori sociale. MRU e mai subtil, mai calm, mai elevat in discurs, insa e oarecum fad. Nu reuseste sa transmita asa cum face Neamtu, chiar daca spun amandoi exact aceeasi fraza.
Daca i-ai trimite pe amandoi la tara, pe unul intr-un sat si pe celalat in satul vecin, cu exact acelasi discurs, la finalul lui, Neamtu ar castiga de 2 ori mai multi sustinatori ca MRU.

Da, asa e. Si mie mi s-au parut la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Din pacate MRU e [cvasi]necunoscut in zona rurala (care iese masiv la vot)...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Asta nu e o problema acum, atunci cand va demara campania va avea timp sa se faca cunoscut.
Iar cei care-l sustinem, si avem rude la tara, putem da o mana de ajutor . E suficient sa mergi la "magazinul comunal" si sa te lansezi in discutii cu baietii veseli de-acolo, ca vorba se duce repede! Totul e sa ai tipul de discurs care sa-i atinga pe ei cel mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Turturica, cand am spus ca prefer sa nu ma hazardez, am stiut eu de ce spui asa. Suntem deja prea mici pt nivelul acestor discutii. Nu o scald, dar nu am vazut cu ochii mei declaratiile respectivilor, doar am auzit deverse comentarii despre ele, si pe alea trunchiate! (eu cand va spun ca nu fac politica...)Asa ca adevarate concluzii nu am, decat ca le-a fost atrasa atentia- si pe asta o cred oricat de ridicol v-ar parea, care atentie le-a fost trezita de confirmari: schimbari importante la nivel de varf si on top, suspendarea presedintelui. Daca guvernul de acum sustinut de parlament(ca au majoritate) calca pe bec, vom fi pasibili de niste sanctiuni din partea UE, nu? Pentru binele nostru ma rog sa nu fie cazul!!! darr o iau si asa: s-ar risca USL-ul intr-atat? In fond si PDl a facut aceleasi lucruri si mai groase, dar cu intervale de timp si bine umbrite de diverse scandalauri.
Ca la nivel declarativ si altii, Ponta, au facut gafe tembele...dar! ceea ce va conta pana la urma este legalitatea faptelor lor. Iar aici unii se antepronunta, parerea mea.

Catrinik, las-o incolo! dc ajungem sa zicem ca nu mai exista decat PSD in tot USL-ul...chiar nu pot sa comentez pe treaba asta versus absurdul situatiei ca o uniune de 3 partide dintre care 2 total opuse, au pus-o de-o lovitura de stat, mai ales la ce gafe comit.

Mrenescu, voteaz-o tu pe Macovica. Nu alunec inspre ceea ce ai vrea tu sa ma tragi in discutii. USL-ul s-a aliniat mai nainte de arestarea lui Nastase, pariez ca a fost un soc pt toti inclusiv Nastase. Multumesc, dar nu servesc chiftelute PDL versus oameni de calibrul lui Nastase. Am refuzat si platoul lui, ca ne-au servit niste ghearute de Bombo cu muuulta salata in loc de un Bombo rumenit bine in cuptorul coruptiei.

Chiar inghititi galusca cu MRU? Aici impartasesc parerea lui Deceneus: e la nivel de Ponta sau chiar mai mic, ca P. a ajuns presedintele unui partid inca mare...

Graba ar fi si pt ca presedintele mai are 2 ani de mandat si nu se poate coabita cu el si cu cei care il aservesc, niste institutii...pt mine e credibila treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Graba ar fi si pt ca presedintele mai are 2 ani de mandat si nu se poate coabita cu el si cu cei care il aservesc, niste institutii...pt mine e credibila treaba asta.

Cat timp trebuie sa existe un echilibru, e normal ca oamenii din anumite zone sa aiba pareri/atitudini/moduri de actiune diferite. Ca, vorba aia, separarea puterilor in stat nu exista degeaba. Ah, ca unii nu accepta alte pareri decat ale lor (si nu, nu ma refer [doar] la Base), e altceva.

Stii, idealul unui comitet de criza e ca acesta sa fie compus exact din tipuri diferite de oameni (un pragmatic, un visator, un om de actiune etc - am uitat cum se cheama cartea in care am citit asta, cand imi aduce aminte iti spun)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Problema e ca nu prea se demonstreaza treaba cu separarea puterilor in stat la noi. Nici macar CCR nu e apolitica...

Mergi la inceput