Actiunea "Suspendation"(2)
Raspunsuri - Pagina 16
olympia spune:
Eu vad ca ni se spune : Totu-i ok, dormiti linistiti, hai la o muzica pe malu' marii, nu va bateti capul ca rezolvam noi, vedem noi cum, Europa exagereaza, da, o sa respectam ce zice dar de fapt sa nu ne mai zica ca ne zice degeaba, mai vedem in parlament, mai vedem si cu referendumul, totu aluneca si e incert, imprevizibil, da iata ca imprevizibil pare ca-i bine pentru unii, justitia si legile-s foarte interpretabile, separatia puterilor e basm, leul se duce-n balarii da nu conteaza, nu va spunem ce avem de gand ca inca nu-i momentul, popor roman, somn usor!
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Eu vad ca ni se spune : Totu-i ok, dormiti linistiti, hai la o muzica pe malu' marii, nu va bateti capul ca rezolvam noi, vedem noi cum, Europa exagereaza, da, o sa respectam ce zice dar de fapt sa nu ne mai zica ca ne zice degeaba, mai vedem in parlament, mai vedem si cu referendumul, totu aluneca si e incert, imprevizibil, da iata ca imprevizibil pare ca-i bine pentru unii, justitia si legile-s foarte interpretabile, separatia puterilor e basm, leul se duce-n balarii da nu conteaza, nu va spunem ce avem de gand ca inca nu-i momentul, popor roman, somn usor! Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
Dormi linistit, FNI lucreaza pentru tine !
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catrinik
Stai pina te nationalizeaza astia. |
Nu ma nationalizeaza ca asta ar insemna sa se nationalizeze si pe ei!
eumada spune:
HM.....pai poate nationalizeaza Parlamentu`...sau averile mogulilor,sau averile celor care cu salarii de bugetari au conturi masini si case mai multe decat au presedintii altor tari..
Bine ar fi sa bage impozitarea progresiva,aia care a mai fost si,daca gresesc corectati-ma...cred ca am citit pe undeva ca intr-o anume tara,ce e peste o anumita suma din venituri se plateste aprx.50% impozit.....
Atunci sa vedem.....
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada HM.....pai poate nationalizeaza Parlamentu`...sau averile mogulilor,sau averile celor care cu salarii de bugetari au conturi masini si case mai multe decat au presedintii altor tari.. Bine ar fi sa bage impozitarea progresiva,aia care a mai fost si,daca gresesc corectati-ma...cred ca am citit pe undeva ca intr-o anume tara,ce e peste o anumita suma din venituri se plateste aprx.50% impozit..... Atunci sa vedem..... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Madalina, impozitarea progresiva se refera la salarii. Veniturile alea de care vorbesti tu nu sunt salarii, mogulii si imbogatitii din structurile puterii nu semneaza pe stat de plata pentru averile lor.
La impozitarea progresiva vor pierde cei cu salarii imense de la stat (care vor gasi metode sa-si reintregeasca pierderile, cum au mai gasit sporuri si alte inventii) si cei cu salarii mari din mediul privat. Acestia nu prea mai au loc de intors. Din pacate acestia reprezinta oamenii care-si castiga banii pe masura muncii si a studiilor, si fac parte din firava clasa medie a Romaniei.