Actiunea "Suspendation"(2)
Raspunsuri - Pagina 14
Mickyyy spune:
Nu sunt din constanta, am gasit pe net doar:
http://psdconstanta.ro/foto-stiri/102/mari/Miting%20USL.jpg
Intrebarea e: presedintele interimar are voie sa participe la mitinguri si sa faca campanie electorala???
lili_ka spune:
Eu din cate stiu exista o alianta PSD + PNL.
Insa ma gandeam ca ar fi bine sa citesc stirile din RO in timp ce imi beau cafeaua de dimineata ( inainte de a pleca la munca) . Si ce var :
" PSD si UNPR vor forma o alianta politica de centru-stanga "
Oare cum vine asta?
Ei cum participa la alegeri ca USL sau ca alianta cu UNPR?
Mickyyy spune:
Uite cam asa vine, noi ne ingramadim cat mai multi la ciolan, si economia, da-o draqului, ce treaba are guvernu si parlamentul cu cursul?!
Vineri,13. Un euro, cotat de BNR la 4,5495 lei. Dolarul urca la 3,7274 lei iar francul elvetian-3,7685 lei
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mrenescu
b.nica, vrei te rog sa detaliezi? Ar fi interesant sa inteleg pozitia ta. |
Am spus mai multe aici la alt subiect dar nu mai stiu unde.
Discursul lui MRU de la Cluj unde a initiat Initiativa Civica de Centru Dreapta(ICCR), din care am auzit fragmente eu si alte persoane care erau in jurul meu, mi-a intarit convingerea ca il reprezinta, adica asa cum presa a preluat o afirmatie: este ca un "un balon umflat!"
Un astfel de balon cand il intepi face fassss!
Mi s-au parut remarcabile remarcile persoanelor in varsta care ma insoteau:"vorbeste ca un un politruc moralist!" sau, "asa faceau munca de lamurire activistii comunisti!"
In definirtiv de ce va aruncati in gol pt. acest personaj? Ce va spune el ca sa-l urmati fara o analiza mai atenta?
Mie mi se pare ca persoana moderna si armonizata cu tendintele noastre, mai credibil Nicusor Dan! Nu credeti ca pare mai credibil?
Hai nu-mi sariti in cap ca-i fac cumva campanie, dar de ce asta si nu celalalt? "Pe'n ce Naica", c-am zis-o la plezneala?
b.nica spune:
Daca nu doresc sa fie demis Basescu este pt. ca nu vreau sa vina MRU in locul lui si pt. ca acum nu vad un alt personaj politic care sa-l poata inlocui!
Putem in 2 ani sa gasim unul, acum nu!
Ca sa ma explic: acum nu este echilibru din cauza PDL-ului, au multe pe constiinta si-si merita soarta!
Daca le dam USLasilor putere ne-am dat foc la valiza!
UE ne vor dispretui si sanctiona, astora care se vor conducatori putin le va pasa daca le vor merge afacerile, s.a.m.d.
MRU este un arivist politic si nimic mai mult!Foloseste manevre comuniste pt. ca asa a fost invatat si sincera sa fiu nici nu-l duce mintea cum vor unii sa-l prezinte cu surle si trambite!
almo spune:
Tineti minte bine asta! Stanga ne-a indepartat de Europa. Dreapta ne-a adus in Europa
"Andreea Paul (Vass)
Stefan Vlaston, intreaga credibilitate a statului roman se prabuseste. Semnul este infiorator pentru investitorii straini. Comisia Europeana poate decide retragerea votului Romaniei din Consiliu. Or, in aceasta perioada se negociaza umatorul ciclu financiar european 2014-2020, unde fiecare stat trebuie sa isi prezinte interesul strategic si planul national de dezvoltare, respectiv obiectivele/programele pe care doreste sa le finanteze cu prioritate din bani europeni. Restrictionarea accesului romanilor la locuri de munca in UE se poate inrautati. Aderarea Romaniei la spatiul Schengen va fi amanata. Acesta este doar inceputul unui lung sir de efecte directe asupra bunastarii romanilor. Cel mai mare salt de dezvoltare economica, Romania l-a avut in interiorul spatiului european, nu in afara lui! Tineti minte bine asta! Stanga ne-a indepartat de Europa. Dreapta ne-a adus in Europa."
romania daca nu va fi salvat de Basescu o sa ajunga in criza economica.
romania o sa intre in recesiune. A fost si Canada intr-o recesiune grea in 1981. Somajul a crescut. Ratele la banca au crescut pana la 24% Oamenii isi dadeau casele inapoi la banca, ca nu mai aveau cu ce sa plateasca rata. Atunci au avut noroc cei ce aveau bani cash si au cumparat case pe nimic. Exact cum falimentezi o fabrica asa poti sa falimentezi o tara, ca apoi sa vina cei din afara sa o cumpere pe nimic. Daca in ultimii ani, cand Basescu a fost presedite, casele si apartamentele au ajuns la preturi comaprabile cu cele din Canada, daca USL-ul va acapapra toata puterea, investitorii o sa fuga, europa o sa inchida robinetul iar romanul o sa ajunga sa vanda si pielea ursului din padure.
Canada in 2009 avut o recesiune usora, bazata pe un sistem bancar foarte bine pus la punct si una dintre strategii a fost scaderea ratelor bancare, asa ca am ajuns sa platesc la banca de la 5% pe an dobanda chiar si 1% pe an! asa recesiune sa tot fie nu?
asa ca parerea mea e ca daca vin USL-istii la carma tarii, vindeti tot pana mai puteti!
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almo asa ca parerea mea e ca daca vin USL-istii la carma tarii, vindeti tot pana mai puteti! |
eu zic sa mai fugim cit mai sint granitele deschise.
almo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catrinik
eu zica sa mai fugim cit mai sint granitele deschise. |
daaaaaaaa!
Deceneus spune:
citat din mesajul lui almo Tineti minte bine asta! Stanga ne-a indepartat de Europa. Dreapta ne-a adus in Europa "Andreea Paul (Vass) Stefan Vlaston, intreaga credibilitate a statului roman se prabuseste. Semnul este infiorator pentru investitorii straini. Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
Ce sa se mai prabuseasca?
Credibilitatea era la pamant si investitile strine pana in 2010 le puteti vedea la pag 1 pe graficul de mai jos.
http://www.bnr.ro/DocumentInformation.aspx?idDocument=11970&directLink=1
Dupa 2010 au scazut si mai mult.
b.nica spune:
citat din mesajul lui almo asa ca parerea mea e ca daca vin USL-istii la carma tarii, vindeti tot pana mai puteti! |
Ce d'aqu' sa vindem? Dar mai ales de ce sa vindem? Pai eu nu-mi vand pamantul neam!
Eu am pamant, eu astfel am de unde sa mananc si de ce sa vand?