PINGUINII delibereaza - capitol interimar

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mianna era doar o gluma (nereusita clar)
sorry ca am lasat loc la interpretari aiurea...

JuliaSM are dreptate

ziceam de 3 copii?
ei..ziceam si eu
dupa vorba "gramada cere varf"
azi am avut 4 .. familie generoasa v-am zis eu
mancare si culcat de pranz 4 copii e de filme

cand o sa raman doar cu cei doi din dotare o sa zburd

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

vacantele copilariei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ma mai autoflagelez si eu asa cu cate 4 copii, mai ales cand imi vine sa-mi iau campii cu 2 ca sa simt dupa ce usor imi e de fapt.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Stati asa, bre, ca eu am 4 permanent si nu-s plina de besici...Drept ca stau nervii creti si bugudati cam 15 ore pe zi, dar se poate supravietui.
Daca iti place viata cu adrenalina, nu-ti trebe sport extrem. Ajung 4 prunci. Chiar 3, daca au concentratia potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Julia, tu esti mama eroina in ochii mei - desi balada spune ca dupa al 3 lea, nici nu-i mai simti, incep si se cresc unii pe altii. Eu ma gandesc numai de cate ori speli, usuci, impaturesti si pui la loc in dulapuri intr-o saptamana. Sau cand te duci la supermarket - cu cate "carutze" iesi de acolo, de cate ori gatesti pe zi ? Cand plecati undeva in deplasare zic vecinii ca va mutati, nu-i asa ?

Alinuk, esti in deplasare cu copilarimea ? Am inteles eu bine, esti undeva la munte ?

Androix, s-au stabilit, fica-mea managie oua cu pensula si fiu-meu picteaza - asta in cazul in care inca ii mai cauti ...

Aseara am avut de completat niste acte cu Dn Buflea si am ajuns la concluzia ca citeste pe litere ... Doamne, venisem si de la zumba, era sa adorm acolo in sufragerie, cred ca si virgulele le-a intors pe toate partile sa fie sigur ca nu gresim ceva ... eu nu-i inteleg perfectionismul asta ... si daca gresim, ce ? O sa verifice aia si o sa ceara detalii si noi o sa corectam daca au dreptate si gata, de ce trebuie sa stam 4 ore, de la 21:00 la 24:00 noaptea sa completam niste hartii ... Asta ca sa intelegeti cine e superficial la mine in familie ... Dupa ce ca m-a culcat la miezul noptii, dimineata l-au apucat carceii, foarte de dimineata. Si cum suntem impreuna si la bine (adica la filmele mele) si la greu (adica la carceii lui) a trebuit sa-i fiu aproape si sa sufar impreuna cu el. Aproape eram, ca dormeam alaturi, dar daca el avea ochii deschisi, de ce sa stea ai mei inchisi ? ... Astea sunt spasme de om batran, nu-i asa ?
In concluzie, sunt muci ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
de ce trebuie sa stam 4 ore, de la 21:00 la 24:00 noaptea sa completam niste hartii ...

pai poate d'aia, mai bufleo, ca la calculelele tale iese 25% in plus taxe (-n plus sau in minus, nu-mi dau seama)
edit: nus' de ce am dedus io ca-i vb de taxe. mai inventez si io maica. sunt in ton cu vremile. oricum, m-am corectat cu rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Ia sa fac si eu o tura rapid, ca azi n-am timp sa ma joc de-a semnatura :P

Dna buflea, te rog nu ni-l mai pari pe dl buflea care tine mortis sa se asigure ca le da 21 la 24 is 4 ore si nu 3 :P si spune-ne cum a fost lunch-ul cu VP- ul. cred ca e ceva mai interesant acolo decat carceii.

BTW: stii cum mi-a zis dl meu ca se trateaza carceii: te lovesti scurt si repetat in locul cu pricina. Asa ca daca tot te faci matale in forma la zumba, pune muschiuletii aia la aplicatii practice data viitoare cand dl b are carcei. cred ca nu-i vor trebui mai mult de 5 lovituri rapide si bine tintite inainte sa (si aici ai 3 optiuni)

- fuga urland (poti incuia usa de la dormitor si sa dormi linistita)
- ii amortesti toata zona - amandoi dormiti linistiti
- te roage agonizant sa te opresti si te lasa sa dormi linistita numai sa nu mai dai.

Matale iesi in castig in oricare din situatii. Ta-nam!

Julia, thumbs up!

Si nu in ultimul rand, alinuk, ca vaz ca suntem pe-aproape cu ideile pustimii: tie nu ti-au pus capcane prin casa? Ca eu m-am incalcit intr-un dispozitiv cu sfori in timp ce ei se hlizeau de dupa un colt :)))

o poveste cu capcane: dat fiindca capcana pt raci nu a functionat si pescarusii prindeau in draci creaturi cu clesti (in recentul concediu toata intamplarea), s-au hotarat ai mei sa schimbe abordarea: teamwork.

Asa incat au pandit un pescarus, au asteptat sa prinda un rac. Cand l-a scos afara pe pietre sa-l consume, cel mic a distras atentia zburatoarei dupa un plan bine pus la punct iar cel mare s-a furisat si i-a furat racul :D

(nu va mai povestesc cum l-au pus intr-un borcan cu apa, inchis bine si l-au uitat la soare 2 zile si ce am patit cand am deschis borcanul sa vad ce-i acolo....)

Happy now?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

Citat:
citat din mesajul lui buflea
de ce trebuie sa stam 4 ore, de la 21:00 la 24:00 noaptea sa completam niste hartii ...

pai poate d'aia, mai bufleo, ca la calculelele tale iese 25% in plus taxe (-n plus sau in minus, nu-mi dau seama)
edit: nus' de ce am dedus io ca-i vb de taxe. mai inventez si io maica. sunt in ton cu vremile. oricum, m-am corectat cu rosu

Bine fetelor, touche .
Nu, nu ... pai cine face taxe in iulie, frate ? Oricum alea le fac singura ... si sper ca mai bine decat socotesc orele .
Ca sa lamuresc confuzia - M-am culcat la 12:00 deci am "lucrat" 3 ore.

Aqai, imi plac sfaturile tale, alea unde trebuie sa-l bat, scurt si la obiect, sub o scuza plauzibila ... carceii rocks ! ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

anunt

caut o sticluta mica-mica cu energizant. stiti ceva oferte serioase? fara muschi si luciu!

m-au sunat terminatorii ca vin de pe coclauri si vor mancare. care din retetele de pe aici se prepara cel mai rapid? cred ca aia a lui glimmer "astazi nu gatesc nimik".

Mergi la inceput

exact unde doare mai rau la locul carcelului

Happy now?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

anunt

caut o sticluta mica-mica cu energizant. stiti ceva oferte serioase? fara muschi si luciu!

m-au sunat terminatorii ca vin de pe coclauri si vor mancare. care din retetele de pe aici se prepara cel mai rapid? cred ca aia a lui glimmer "astazi nu gatesc nimik".

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Stiu eu, stiu eu! take-out! sau alternativ, macaroane cu branza:D ai mei ma ghicesc deja din priviri: iar macroane?

la energizant, sugeram ciocolata in doze masive

Happy now?

Mergi la inceput