S-a rupt...alunita...
Buna.
Am si eu o alunita in zona inghinala.
aceasta este iesita in relief adica mai mare pe picior chiar la incheietura... uff...nu prea stiu cum sa explic...
Acum fiind insarcinata si m-am mai ingrasat m-am tot frecat probabil acolo. Asa ca a inceput sa ma usture usor locul si i-am pus un leocoplast cu rivanol ...alta idee nu am avut.
Azi la al nspelea dus pe ziua de azi a cazut alunita
de tot!
Ce pot sa fac acum??!
Sa ma dau cu betadina, rivanol ceva?! Las asa? Pun un alt leocoplasc?
Are cineva vreo idee?
Multumesc.
Raspunsuri
Laura25 spune:
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un dermatolog.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ela_04 spune:
Stiu, Laura dar ...
Ar trebui sa car copilul dupa mine si nu vreau ca o sa fie coada... el e mic si nu are rabdare... si acolo vin oameni cu diverse probleme... si pe caldurile astea ...
Alex@Sara spune:
Nu vreau sa te sperii,dar si o matusica de-a mea a avut o alunita in spate,deasupra"noadei" si tot frecandui-se chilotul/pantalonul,etc,in tim i s-a rupt,si a neglijat si a dat in alte belele.
Incearca sa lasi pe cineva cu copilul si fa o programare la un dermatolog bun,sa te poata indruma ce sa faci
sanatate
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
giulia81 spune:
si eu te-as sfatui sa mergi la dermatolog, nu e de joaca cu alunitele astea....
am si eu una exact in aceeasi zona, tre sa o feresc cand ma dau cu lama, e nasol rau...
sanatate!
Caught between the devil and the deep blue sea...
glimmer spune:
Eu am o experienta bogata cu "alunite"-problema. Sfatul meu este de asemenea sa mergi cat mai repede la dermatolog.
XIO spune:
du-te la medic, ca traumatizarea unui nev poate duce la malignizare, nu te juca. potisa rogi o prietena sa stea cateva ore cu copilul, o vecina, pe sot, parintii, sau sa il iei cu tine
ela_04 spune:
Multumesc frumos fetelor!
O sa incerc maine sa-mi fac timp... ufff urasc doctorii in perioada asta!
Am facut o alergie acum vreo luna si tot la dermato am ajuns si acolo dadeau din colt in colt, ca nu isi asuma raspunderea, ca le trebuie trimitere de la medicul ginecolog...
noroc ca am plecat de la 5 dimineata de acasa... ca am ajuns exact la timp sa pregatesc baiatului micul dejun.
dar nu va povestesc ce incantati erau domnii dr cand ii trezeam din somn!
O seara minunata!
iri_nuca spune:
ideal ar fi sa te programezi la o clinica privata, la un dermatolog bun. in felul asta impusti 2 iepuri: si servicii de calitate si timp minim petrecut departe de copil.
daca nu ai rezolvat problema, ti-o recomand cu incredere pe dr Monica Darmanescu de la Delta Hospital.
nikole spune:
Acum cateva luni in urma, fata mi-a taiat o alunita de sub san, efectiv ,avea in mana o carte de vizita si cum se juca ea, in timp ce ma schimbam eu, a cerut sa suga, am pus-o la san si cand s-a dat jos, m-a zgariat cu cartea aia de vizita exact la alunita, a taiat-o efectiv de pe piele, a ramas asa...agatata in jumate, sangera teribil,am pun un leucoplast sa nu pice, si m-am pus sa sun dermatologii, am sunat la cativa, pana am gasit o dr la o clinica particulara care m-a primit a doua zi.Am mers cu copiii, unul de 4 si altul de 1 an, ...cu ei doi am intrat in cabinet, mi-am cerut scuze, normal ca asti mici vroiau sa traga de creioane,vroiau hartie sa deseneze, etc...totusi a avut timp dr sa se uite la ea cu dermatoscopul si m-a programat a doua zi , mi-a scos-o...a durat 5 minute toata treaba, am lasat copiii cu sotul, dar la control cu ei am mers dupa mine, caci nu aveam cu cine ii lasa fix la ora la care m-am programat...
mergi la medic, nu e de amanat cu alunitele!!!
nikole spune:
Eventual cumpara un caiet de colorat, o carticica noua si o oferi in ziua cand mergi la medic, merge cu tine si sta si deseneaza cat te consulta, sau suna si spune-le situatia, poate ai prioritate, intri cum ajungi, nu se poate sa nu existe o solutie...apoi va veni bb 2 si sa vezi cat de greu va fi...eu am mers si la ginecolog cu ei dupa mine...pe bune, eu nu stau , ii iau ,ii mituiesc cu ceva , o jucarica, ceva dulce , ceva ce de obicei ei nu mananca dar stiu ca le-ar place...nu poti amana vizita la medic atunci cand sunt probleme de sanatate, dar stiu ca e fff greu...bafta multa si nervi tari!