BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (9)!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Blue_sea spune:
Bubbles, felicitari!!! PS: da-mi si mie pe PM adresa ta sau numele pt Facebook
Bun venit noilor gravidute!!!
Vorbeati de burtici: eu de la 7 sapt port pantaloni de gravide. Iar acum am o ditamai burta (dupa ce mananc parca sunt cel putin in luna a 5-a!). Eu de felul meu sunt mai aschilambica (55kg la 172 cm)
12+
tweetisor spune:
bubble ... felicitari pt eco !
vikisor - si eu am aceeashi problema cu aerul ..open space si frig de mori .. dar .. incerc sa fac fata ..am auzit ca paracetamol merge ..si vitamina C .. :) sa previi
danina - sarcina usoara ..bine ai venit !
tweetisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Buna fetelor Toate bune ieri la eco, ne-a tratat cu spatele domnul bebe, are 7 cm dar statea un pic curbat, corespunde cu termenul dupa UM. Toate normale, translucenta nucala e la 2.4. Mi-au luat si sange pentru DT, rezultatele o sa le primesc in vreo cateva zile cred. A fost foarte emotionant sa vedem ce mare a crescut, seama a copilas deja . Bubble, felicitari pentru eco . Doina, bine ai venit si sarcina usoara . Ella, imi pare bine ca ti s-au oprit sangerile si te-ai relaxat. 12+ |
felicitari pt eco Majia !
vikisor spune:
citat din mesajul lui majia Buna fetelor Toate bune ieri la eco, ne-a tratat cu spatele domnul bebe, are 7 cm dar statea un pic curbat, corespunde cu termenul dupa UM. Toate normale, translucenta nucala e la 2.4. Mi-au luat si sange pentru DT, rezultatele o sa le primesc in vreo cateva zile cred. A fost foarte emotionant sa vedem ce mare a crescut, seama a copilas deja . Bubble, felicitari pentru eco . Doina, bine ai venit si sarcina usoara . Ella, imi pare bine ca ti s-au oprit sangerile si te-ai relaxat. 12+ |
majia, felicitari pentru eco!!!
tweety, cred ca o sa iau vitamnia c... si doc mi-a recomandat-o pentru ca nu prea mananc fructe (imi provoaca arsuri ) si am uitat ca e buna si pentru asta... mercic mult si da... la noi in unele zile se face atat de rece incat stam cu bluze mai grosute/sacouri pe noi... si afara sunt 40 de grade cand ne vad oamenii ce vin din afara, raman blocati
14+
Blue_sea spune:
Viki eu sunt in categoria celor care mor de cald. parca arde pielea pe mine si imi ia f mult pana ma reglez termic.
12+
vikisor spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Viki eu sunt in categoria celor care mor de cald. parca arde pielea pe mine si imi ia f mult pana ma reglez termic. 12+ |
blue, imi pare rau si eu mai am momente din astea... dar trebuie sa recunosc ca sunt destul de putine
14+
majia spune:
Multumesc fetelor, am fost foarte emotionata .
Blue sa stii ca si eu am burta mare. Nasa noastra m-a intrebat cati bebi am in burtica de e asa mare .
Nu s-a vazut ce e la eco pentru ca statea cu picioarele incrucisate si desi l-a inhiontit sa ne arate nu a vrut .
12+
Bubblegum spune:
Majia pentru vestile de la echo! Si al nostru tot cu spatele ne-a tratat si dormea dus, l-a zgaltait tanti sa il trezeasca dar degeaba.
Noi am intrebat-o pe tanti daca ar putea sa ne spuna deja ce e si mi-a zis ca e prea devreme si trebuie sa mai asteptam cateva saptamani.Noua ni s-a parut ca are capsor de baietel:) Eu v-am zis ca simt baby boy-vibes miram'as sa nu fie baiat
Viki nasol cu durerile de cap, astazi m-a incercat si pe mine o urma de durere dar din fericire nu a 'explodat'
Blue ti-as da adresa de facebook dar nu iti vad Pm-ul nu stiu daca este activat
Pisigri Prettysunshine nu este bine acum, este foarte trista dar este si o fata luptatoare si sper ca foarte curand va veni in viata ei bebelusul mult asteptat! Ingrid !
Danina felicitari, bebe numar 3 foarte frumos, sa fie sanatos si norocos!vad ca ai 2 fetitze, mergeti pe cartea baietelului de data asta sau pe cea a soacrei cu trei gineri?;)
Katy super, felicitari pentru ecografie
Andreea tu ce faci, au mai trecut greturile?
Fetelor aveti voi dureri de ligamente? Ieri seara eram in pat si am tusit moment in care am simtit ca parca mi-a bagat cineva un cutit in ovarul drept, o durere ascutita care a durat cateva secunde. Din ce am citit seamana a durere a ligamentelor rotunde ale uterului, a mai patit cineva asa ceva?
12+ cu little bubble
majia spune:
Bubble, mie mi s-a parut ca vad ceva intre picioarele lui dar cine stie ce am vazut eu de doctorul a zis ca nu vede nimic. V-a spus cat e de lung?
Si eu am dureri de genul asta daca ma ridic brusc din pat spre exemplu. Oricum, de acum incolo n-or sa faca decat sa se inmulteasca durerile pe acolo .
Pretty, trebuie sa fii tare. O sa treci si peste aceasta incercare!
Ma intreb pe unde umbla fetele ca e o liniste pe aici. Eu am lipsit motivat, am fost in vacanta ... dar restul?
12+