Dino Expo, pentru copii mici si mari

Dino Expo, pentru copii mici si mari | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Poate va intereseaza, noi abia asteptam sa mergem!

Bucuresti, sector 4, parcul "Lumea Copiilor" ("Parcul lui Piedone" din spatele Palatului Copiilor), perioada 11 - 15 iulie, expozitie de dinozauri robotizati, in marime naturala.

Program:

Mi, jo, vi: 16-21:30
Sa, du: 11-21:30

Edit: pret bilete, adult 25 lei, copil 20 lei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

as trage si eu o fuga azi dar pe mine ma pune pe ganduri faptul ca intrarea se face in grupuri mici cu ghizi (ma indoiesc ca al meu pici va merge in mod organizat )intrarea era 25 ron adulti si 20 ron copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Waw, ca i-ar place si juniorului meu.Dar e departe de noi si spunem pas.
I-am promis ca mai creste si ajungem si noi pe la un muzeu cu dinozauri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

as trage si eu o fuga azi dar pe mine ma pune pe ganduri faptul ca intrarea se face in grupuri mici cu ghizi (ma indoiesc ca al meu pici va merge in mod organizat )intrarea era 25 ron adulti si 20 ron copilul.

mamica de Rares 21.02.2010

unde ai citit de mini ghid?

sau e vreun link cu info ref la expozitia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Porumbita nu am zis nimic de mini ghid, am spus ca intrarea se face in grupuri mici care vor avea un ghid...
am citit aici
http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/dinozauri-Europa-Parcul-Lumea-Copiilor_0_734326677.html#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Daca e aceeasi expozitie care a fost in parcarea Carefour Orhideea (si pare aceeasi dupa pret) - intrarea nu s-a facut in grupuri organizate... Copiilor le-a placut mult, noua ni s-a parut prea scump. Dar copiii au fost foarte incantati

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Revin cu stiri de la fata locului: pret bilet adult 25 lei, copil 20, se intra la liber, fara nici un fel de ghid/grup organizat, se poate sta cat vreti sau mai bine zis, cat rezistati (este infiorator de cald).

Este interesant, copiii sunt foarte incantati, in special de calaritul pe un dinozaur T-rex (costa 10 lei si dureaza putin peste 1 min).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Noi am fost la Orhideea dar mie mi se pare ca pretul este prea mare pentru ceea ce se ofera. In plu, nicaieri nu scrie ca trebuie sa platesti suplimentar daca vrei sa te dai huta pe T-Rex. Fiica-mea a fost incantata pentru ca e innebunita dupa dinozauri dar mie nu mi s-a parut foarte interesant. Cu mai putini bani poti merge la Antipa sau la Gradina Zoologica si e mult mai interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay
In plu, nicaieri nu scrie ca trebuie sa platesti suplimentar daca vrei sa te dai huta pe T-Rex.

In expo din parc, scrie. Este o afis micut, la picioarele dinozaurului. Copiii sunt incantati inclusiv de faptul ca dau ei banii "lu' nenea cu dinozaurul".

Am auzit multi parinti sau bunici spunand ca este scump, pentru noi, insa, este ceva nou si cum fetita este pasionata de dinozauri, am considerat ca merita sa-i facem o bucurie. In plus, tati nici nu concepea ideea sa nu o duc sa-i vada (el n-a putut sa vina, deh, unii se plimba, altii muncesc ). Mai ales ca ieri a repetat de cum s-a trezit "mamiiii... azi e 11 'ulie, sunt dinozaurii in parc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

A fost si la Timisoara, aici era 25 lei/pers (copil sau adult). Cum spunea cineva mai sus, foarte scump. Mi-ar fi placut sa intre si sotul, dar mi se parea enorm sa dam 75 lei... Copilului meu i-a placut foarte mult sa caute fosile in nisip :P. El a fost incantat de expozitie, chiar s-a speriat la inceput, cand a vazut primul dinozaur 'miscator', apoi i-am reamintit ca nu mai exista dinozauri . El ar fi vrut sa mai mearga si a doua zi, dar... precum am spus, prea scump...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui Lorikay
In plu, nicaieri nu scrie ca trebuie sa platesti suplimentar daca vrei sa te dai huta pe T-Rex.

In expo din parc, scrie. Este o afis micut, la picioarele dinozaurului. Copiii sunt incantati inclusiv de faptul ca dau ei banii "lu' nenea cu dinozaurul".

Am auzit multi parinti sau bunici spunand ca este scump, pentru noi, insa, este ceva nou si cum fetita este pasionata de dinozauri, am considerat ca merita sa-i facem o bucurie. In plus, tati nici nu concepea ideea sa nu o duc sa-i vada (el n-a putut sa vina, deh, unii se plimba, altii muncesc ). Mai ales ca ieri a repetat de cum s-a trezit "mamiiii... azi e 11 'ulie, sunt dinozaurii in parc".

Eu ma refeream la anunturile de promovare a evenimentului. Nu am gasit nicaieri informatia referitoare la plata a 10 lei extra daca vrei sa urci pe T-Rex.

Mergi la inceput