Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
menics spune:
haloooo garvidutelor
felicitari pentru anisorii adunati la buchetelul casniciei Andie si in curand mami_de 2, dar si pentru cele ce au aflat ce aduce barza!
bravo celor ce profita de concedii , la mare la munte sau in diferite excursii. sambata am foes si eu la o baita in mare.. hmmm este ciudat cum se uita lumea la tine... si mai ciudat e ca vad o "silueta" in umbra , pe care nu o recunosc... de multe ori parca nu realizez ca eu sunt cu burtica oricum a fost placut pana la ora 10 deja se incalzise si se aglomerase plaja ...duminica am sata la poiana, am facut nectar de caise si am lenevit!
vorbiti de tocuri! si eu merg pe platforme, am renuntat la saboteii cu talpa dura, chiar mi-am mai luat o pereche de sandale tot platforma, sunt ok.. imi mai scapa glezna dar .. sunt obisnuita , pateam si inainte...sunt comode, chiar nu am probleme...
mami_de2, deci ai trecut pe clexane... eu ieri am fost la hematolog pentru reteta, si chiar am intrebat cand trebuie oprit clexanul.. la care mi-a zis , "ei dr. ginecolog spune cu 3 zile inainte .. dar eu nu sunt de acord.. lasa ca vedem atunci".. deci.. habar nu am cum vom face!!! oricum succes la intepat si bine ai venit in club!
23+
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Loona referitor la plimbare am intors pe toate partile toate variantele si am zis ca asta e ultimul weekend cand putem pleca pana la vara cand o a fie bebe un pic mai mare.Si am decis sa mergem incetisor,sa facem pauze si daca amortec sau am dureri ne oprim oriunde si ne cazam.Am plecat cu frica dar a fost foarte bine si relaxat.A fost scurt pentru ca sotul nu a putut sa isi ia concediu dar a meritat. Bubu deci iti faci aparitia sexi si pe tocuri deciSi pentru mine este un chin atata caldura dar sunt bucuroasa ca in seara asta este mai racoare deci o sa dorm neintoarsa. Geani bine ca te-ai linistit in legatura cu puiutul tau.Ai intrebat dr. daca mai poti lua printesa in brate? 18+ cu |
Angelique, nu am mai intrebat, pt ca mi-a spus ea clar sa nu fac efort. I-am povestit despre durerile mele (care acum sunt si in stanga si in dreapta) si mi-a spus ca e vorba de ligamente si mi-a sugerat sa port o centura pt sarcina. Deci e clar ca nu am voie sa o mai ridic pe Nati. A zis sa stau cat mai linistita si sa ma odihnesc.
Inca nu am solicitat reducerea programului la 6 ore, dar cred ca o sa o fac mai spre finalul sarcinii. Dr mi-a spus ca durerile astea de la ligamente se inrautatesc spre final... Asa ca o sa imi comand numaidecat acea centura. Am citit despre ea si e f indicat sa fie purtata chiar si dupa nastere.
22+
onutz83 spune:
Heeeelloo, cucuietele!
Bubu, iata-ma-s
Mena, eu n-am pofte Mie mi-e foame
Andie, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de mugurasi (sper ca nu ne oprim aici )
Bioana, te asteptem cu vesti bune
Mya, nasterea naturala dupa cezariana se practica intr-o veselie, dar in Ro nu prea.
Ai aici povestea unei astfel de nasteri:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141778&nm=Am-nascut-VBAC-Acasa
Mica, felicitari pentru printesa
Mami, nu trebuie sa te doara nimic Doar ca ti se umfla picioarele si nu mai intra in nimic... Si daca se umfla ai sanse mai mari sa cazi daca nu esti in ceva fara toc (ca mine)
Oooof, ce naspa cu Clexane... eu abia ma duc la analize...
Apropo de cazut... iar am comis-o Sunt incredibila, parca am gleznele din plastelina. Dupa nastere, cand oi putea ma duc sa ma controlez la piciorul stang, ca eu nu eram asa.
Deci eram in pat deschideam un gemulet; cand am coborat pur si simplu mi s-a dus piciorul si am aterizat gramada pe covor...
Hai sa o strigam pe... Aaaalmyyyyyy!
Onutz 21+
dannnah spune:
Buna dimineatza!
am citit din urma ca am absentat cateva zile...mi-am luat concediu saptamana asta ca sa stau cu fetita mea, si nu am avut timp de nimik! Am vrut sa petrecem putin timp impreuna ca ea e in vacanta si eu si asa am mult concediu pe anul asta.
Eu inca fac parte din clubul nesimtitelor - incep sa ma ingrojorez...mai ales ca la a doua sarcina ar trebui sa simt mai repede miscarile lui bebe...poate pentru ca am niste kg in plus fata de prima sarcina....se poate? Mai e cineva care la 18 saptamani sa nu simta nimik? Dana - cred ca am ramas doar noi doua
Eu am avut aventuri pe la dentist ieri...Duminica am fost la o petrecere si mi-au trebuit caramele....Am ramas cu dintele de portzelan in mana ...si din dintele mea care se afla dedesubt mai ramasese in ciot, restul era rupt! Noroc ca nu era in fatza Asa ca ieri am fost la dentist unde a facut totul orbeste, fara radiografie....sper sa nu apara probleme, infectii etc...De anestezie nu s-a pus problema ca oricum nu aveam nerv...Dar mi-a pus tot felul de tratamente si solutii pe acolo - sper ca nu e interzis...Ma gandesc ca nu am inghitit nimik, nu avea cum sa se absoarba in organism...El a zis ca e OK.
Eu port tocuri de cand ma stiu, am incercat la prima sarcina sa renunt si m-am ales cu niste dureri lombare....cred ca am eu ceva deformat la coloana de atata cocotzat! Nu va imaginati ca acum port tocuri inalte si subtiri, as arata ca un cocostarc gravid - dar platforme si talpa ortopedica, tocuri mai groase...musai:)
Mica - felicitari pentru fetitza! Noua ni s-a spus de doua ori ca ar fi baiat, dar nu 100%. Astept eco de 20 de saptamani ca sa am confirmarea.
Eu am cam tres chiulul de la cremuit pe burtica in ultimul timp, pe caldurile astea mai crema imi trebuia! Voi va dati de doua ori pe zi cu crema? Eu la prima sarcina am scapat fara nicio vergetura pe burtica - in schimb mi-au aparut pe sani...acolo nu ma dadusem deloc cu crema! Asa ca sfat ungeti-va peste tot!
Va las ca avem program de mers in Parcul Copiilor!
O zi frumoasa!
mamica de Mara - 3 ani si 18+
onutz83 spune:
Dannnah cocostarc gravid
Mie pana acum mi se spune greieras Nu ca as fi eu vreo silfida, dar nah, tuguiala face diferenta
Eu ma dau cu crema in fiecare seara, dimineata nu am timp sa stau pana intra in piele si cred ca nu as avea nervi sa plec pe caldura asta.
Nesimtitoarele, am un mesaj pentru voi de la prietena mea: la prima sarcina nu l-a simtit pe deloc, nici ecografii nu a facut (e nebuna, nu stiu cum a putut), doar ii crestea burtica; la al doilea simtea ca o strangea de gat pe dinauntru, sau ca o batea pe dinauntru
Amandoi sunt perfect sanatosi (sunt asa haiosi, asta mic e copia la indigo a celui mai mare cand era mic, ca el ), amandoi s-au nascut natural, fara anestezie, cu mare chin, da' te pui cu nebuna ?
Onutz 21+
IPopica spune:
Buna fetele
Noi suntem in grafic; am fost ieri la morfologia de T2. Dl profesor nu foarte comunicativ, dar asta inseamna ca mandra e ok. A ramas cu vreo 3 zile in urma (seamana cu ta-su, ca el e anemic asa), 431 grame, 160 batai pe minut. Fata nu i-am putut-o vedea ca-si tinea mainile pe ochi. Dar e vioaie, proportionala si toate balariile alea trecute pe fisa de la eco sunt categorisite ca "normal".
Activa nevoie mare, uneori exagereaza - de unde nu o simteam, acum zici ca vrea sa-mi sparga pielea. Si am observat ca are un program destul de fixist: intre 5 si 7 dimineata, pe la 13-14 la pranz, seara pe la 7 - apare ta-su si o agita, si daca nu misculeaza pe la zece -un'spe seara, o apuca la 3 noaptea.
In week-end am fost la ai mei (un fel de freak show - toata lumea vrea sa vada burta ), m-am iubit cu animalutul (cateaua) si cu mamaie (era emotionata maxim ca are sanse sa traiasca sa-si vada stranepoata).
In rest sunt destul de prinsa cu hartogarie, alergatura, impachetat, mutat, bla bla si de-asta activez mai greu.
O sa citesc din urma azi.
Saptamana usoara fetele!
gogoasa hormonizata
mena1906 spune:
Bioana, abia asteptam vesti!
Aseara l-am visat ca misca si eu.Abia astept sa miste. Suntem copii mari, poimaine facem 15 saptamani.
In alta ordine de idei, mi-a mai trecut raul de sarcina, ma cam ucide sciatica atunci cand ma blocheaza, in rest, stralucesc. Toata lumea imi zice si o observ si eu. Zambesc mai mult si stralucesc. Sunt foarte fericita.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
Ina_3040 spune:
Neata burtici!
am intrat sa citesc si ma bucur sa vad vesti bune!
Mica felicitari pentru printesa, sa creasca mare si sanatoasa!
Voi va plangeti de calduri, noi ne plangem ca nu am mai vazut soarele, tot 15 grade si ploaie avem, nu e posbili, vin la servici cu camasa, pulovaras si o geaca subtire peste daca e asa si in august cand sunt in concediu cu copilul cred ca o sa fie tare greu sa il tin mai mult in casa.
In weekend am fost in Dusseldorf la niste prieteni, tare fain a fost, am dat iama la un magazin turcesc si am luat tot ce nu prea gasesc pe aici: pepeni dulci, cirese mai ieftine, halva etc. prinde bine asa cate o iesire, te mai scoate din rutina.
Mya eu zic sa nu iti faci griji cu kg, 6 nu mi se pare exagerat. Si eu am 6.5 kg luate in 23 de sapt, sunt in grafic. Cu Robin am luat 13 kg in total si cand m-am intors dupa 5 zile de la maternitate mai aveam 4 in plus, nu stiu cum am lasat acolo 9 kilograme (ce-i drept nu prea am mancat zilele alea). dupa vreo 4-5 saptamani imi trageam blugii pe mine fara probleme. Acuma estimez tot vreo 14-15 daca o tin in ritmul asta ca si pana acum.
va tuc si o zi cat mai buna tuturor!
Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 23 s.
Looana spune:
Dannah sunt sarcini pe care le simti mai repede,asta un fuctie si kg noastre acumulate.De ex.Dr Gineo mie mi-a zis ca in adevaratul sens al miscari sa ma astept pe la 20-21 pt ca inainte nu iti poti da seama ca e bebe sau nu dar eu simteam pe la 18 sapt.ceva asa foarte vag ,parca palpaia un pic ceva prin burta mea.Dar dupa 20 sapt il simt clar si stiu cind e sa miste,inainte simt ca ceva mi-se intinde si parca i-mi intinde burta dupa care in urmatoarele secunde apare o lovitura sau 2,3 depinde de el.
Looana +23Flor
tnicoleta spune:
Helou fetele
S-a mai racorit afara. Iupiiiiii, motiv pentru care mi-am permis sa plec mai tarziu de acasa si mi-am mai facut si eu din treburi.
mya Trimite la pachet un nor si iti trimitem si noi niste soare. Asa mai echilibram balanta. Legat de nastere, cumnata mea a nascut prima data cu cezariana, a doua oara natural, dar a nascut in Germania.
Bubulina dulci lui Nicolas.
Mica Felicitari pentru fetita cu codite. Lasa ca si eu am vrut prima data baiat si eram sigura ca este asa, da nu a fost sa fie.
Mami Spor la intepat. Tot ce e mai bun pentru bb. Si petrecere frumoasa la aniversare.
Dana Solutiile alea se absob in mica proportie in organism si supafata pe care se aplica e mica, deci nu cred ca ar fi probleme. Concediu placut si distractie frumoasa cu fetita.
Popi Spor la impachetat. Au dat rezultate hainele mulate? Sau tot la rand ai stat.
Sa iti traisca bunica. Cred ca se va simti tare madra cand isi va vedea stranepoata.
Am papat ieri niste crema de zahar ars si dupa vreo 2 ore a inceput razboiul la mine in burta. Si am mancat in cunostinta de cauza, da am sperat si eu ca de data asta nu se mai intampla asa. Drept urmare, seara nici n-am prea putut sa manac, doar o banana, cateva cipsuri si, mai mult obligat fortat, niste pepene galben. Iar domisoara a prostest cu a stiut ea mai bine, mi-a dat la picioare in vezica, de ma trimitea la baie la fiecare 10 minute, desi nu prea aveam ce face.
Ioana Te steptam cu vesti.
Nicoleta