intrebare
Buna dimineata,s-au blocat indemnizatiile si alocatiile pentru copii?
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
nu stiu sa-ti raspund la intrebare, eu primesc alocatia in general spre finele lunii.
insa te intreb si eu ceva : esti "la zi" cu plata taxelor si impozitelor locale (masina, locuinta, etc.) ?
oanap85 spune:
are vreo importanta?:)pentru ca nu mi-a zis nenea postasu nimic despre asta:)...?doar ca " a blocat statu banii..."dar o sa-mi intreb sotul ca el se ocupa de astea(fiind mostenire comuna cu sora sa etc etc)
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani insa te intreb si eu ceva : esti "la zi" cu plata taxelor si impozitelor locale (masina, locuinta, etc.) ? |
Nici eu nu inteleg, ce-are alocatia copilului cu masina parintelui?
CorinaDani spune:
eu retinusem urmatoarele informatii, nu stiu daca s-a renuntat la aceste prevederi intre timp:
http://www.adevarul.ro/locale/zalau/copil-primesti-indemnizatie-Datoriile-drepturi_0_628137226.html
off-topic : zau daca inteleg semnificatia emoticonului cu sticla de bautura...
mami_stefi spune:
Eu primesc indemnizatia pe card.Si a intrat de ieri.
Nu auzisem nimic legat de impozit,asa cum spunea Corina.Se poate,dar eu una nu am auzit de asa ceva.
oanap85 spune:
citat din mesajul lui CorinaDani eu retinusem urmatoarele informatii, nu stiu daca s-a renuntat la aceste prevederi intre timp: http://www.adevarul.ro/locale/zalau/copil-primesti-indemnizatie-Datoriile-drepturi_0_628137226.html off-topic : zau daca inteleg semnificatia emoticonului cu sticla de bautura... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
a ,inteleg ce vrei sa spui..banuiesc ca daca ar fi acesta motivul mi- ar fi spus ,s-ar fi uitat daca poate sa-mi dea...insa i-a zis sotului scurt ca "a oprit statul banii"
ma rog.. ma interesa ca e f probabil sa fi mintit nenea ala avand "clientii" obisnuiti si probabil bani putini si se intampla ca ne mai ocolesc cat se poate ..de asta vreau sa stiu daca chiar a oprit satul banii sau nenea postasu " intarzie"vreo2,3 zile :)
oanap85 spune:
citat din mesajul lui mami_stefi Eu primesc indemnizatia pe card.Si a intrat de ieri. Nu auzisem nimic legat de impozit,asa cum spunea Corina.Se poate,dar eu una nu am auzit de asa ceva. Cea mai fericita mamica de Stefan Iulian (27.06.2010) cu bucati albastre de cer furate de acolo de sus si puse in loc de ochisori sa ii insenineze privirea si viata! |
mda:)la asta ma gandeam si eu,nu se poate sa ne faca asta statul:))
mersi
pinkie_pie spune:
Stai linistita, Oana. Nici eu la Bucuresti nu am primit inca alocatia, desi de obicei o primeam pe 9 ale lunii. Probabil e o intarziere. S-a mai intamplat de cateva ori sa intarzie cam o saptamana, de la posta mi s-a zis atunci ca n-au avut bani de ajuns si au dat in ordine alfabetica pana la sfarsitul lunii.
CorinaDani, daca ai fi citit articolul cu atentie ai fi vazut ca se suspenda anumite ajutoare, incepand cu luna februarie, pt.cei ce nu au achitat impozitele pe anul precedent. Noi suntem in iulie, deci nu poate fi vorba de asa ceva. Plus ca ALOCATIILE pentru copii nu sunt prevazute acolo, ci doar indemnizatiile CIC. Nu stiu de ce trebuie sa sperii lumea aiurea daca n-ai inteles exact despre ce e vorba. Din cate stiu, Oana nici nu e in CIC, parca, deci nu poate sa-i suspende indemnizatia, ea vorbea de alocatii.
oanap85 spune:
citat din mesajul lui pinkie_pie Stai linistita, Oana. Nici eu la Bucuresti nu am primit inca alocatia, desi de obicei o primeam pe 9 ale lunii. Probabil e o intarziere. S-a mai intamplat de cateva ori sa intarzie cam o saptamana, de la posta mi s-a zis atunci ca n-au avut bani de ajuns si au dat in ordine alfabetica pana la sfarsitul lunii. CorinaDani, daca ai fi citit articolul cu atentie ai fi vazut ca se suspenda anumite ajutoare, incepand cu luna februarie, pt.cei ce nu au achitat impozitele pe anul precedent. Noi suntem in iulie, deci nu poate fi vorba de asa ceva. Plus ca ALOCATIILE pentru copii nu sunt prevazute acolo, ci doar indemnizatiile CIC. Nu stiu de ce trebuie sa sperii lumea aiurea daca n-ai inteles exact despre ce e vorba. Din cate stiu, Oana nici nu e in CIC, parca, deci nu poate sa-i suspende indemnizatia, ea vorbea de alocatii. |
ba,sunt in CIC:)
dar oricum eu in acte nu am casa asa ca nu cred ca ma afecteaza cu ceva:)
va multumesc. ..m-am lamurit :)
intre timp am intrebat si de o cunostinta care mi-a zis acelasi lucru,nu sunt bani suficienti ,si ii imparte pe zone bla bla
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui pinkie_pie Stai linistita, Oana. Nici eu la Bucuresti nu am primit inca alocatia, desi de obicei o primeam pe 9 ale lunii. Probabil e o intarziere. S-a mai intamplat de cateva ori sa intarzie cam o saptamana, de la posta mi s-a zis atunci ca n-au avut bani de ajuns si au dat in ordine alfabetica pana la sfarsitul lunii. CorinaDani, daca ai fi citit articolul cu atentie ai fi vazut ca se suspenda anumite ajutoare, incepand cu luna februarie, pt.cei ce nu au achitat impozitele pe anul precedent. Noi suntem in iulie, deci nu poate fi vorba de asa ceva. Plus ca ALOCATIILE pentru copii nu sunt prevazute acolo, ci doar indemnizatiile CIC. Nu stiu de ce trebuie sa sperii lumea aiurea daca n-ai inteles exact despre ce e vorba. Din cate stiu, Oana nici nu e in CIC, parca, deci nu poate sa-i suspende indemnizatia, ea vorbea de alocatii. |
ba am inteles perfect, stiam ca Oana e in CIC. in afara de varianta "nu sunt bani suficienti, platile intarzie/se fac in ordine alfabetica/pe zone", acesta putea fi un alt motiv privind neplata indemnizatiei pentru CIC, perfect paluzibil.
ca suntem in iulie chiar nu are relevanta, cei de la taxe si impozite/administratia financiara mai fac si "nefacute", asa ca nu m-ar fi mirat sa aplice cu intarziere aceasta prevedere...