** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (82)
Raspunsuri - Pagina 7
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Am o intrebare pentru fetele care au revenit la serviciu innainte de terminarea CIC, v-au platit? Eu terminam CIC pe 15 iulie, dar am facut cerere cu 1 iulie (15 zile mai devreme).Tipa de la primarie spunea ca nu ma plateste in cele 15 zile, ca trebuia sa specific de la inceput cat stau acasa. Sper ca intelegeti ce am debitat. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
Eu am revenit la munca incepand cu 1 iulie. Trebuia sa faci cerere de revenire cu 15 zile inainte pe care sa ti-o aprobe. Apoi se face o decizie de incepere a activitatii incepand cu data respectiva si ei se ocupa cu incetarea concediului de cresterea copilului. Plus ca daa te intorci mai devreme se da un stimultent de 100 lei pe luna pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
In cazul in care nu ai facut cererea nu s-a efectuat incadrarea ta in munca...deci ai muncit voluntar din pacate
Eu luna iulie primesc indemnizatia (care este pentru luna iunie) iar in august voi primi salariul pentru luna iulie
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
rubia spune:
aCum ar trebui sa procedez daca eu nu ma intorc mai devreme la munca,adica trebuie sa depun vreo cerere chiar daca face fata 2 ani?
ca eu nu am facut nimic si chipurile de luni ar trebui sa reintru in campul muncii dar societatea noastra(unde aveam eu cartea de munca e pe butuci) si nu prea mai am unde sa ma intorc...
As putea face vreo cerere pt somaj macar pana gasesc alt job?
michelle1981 spune:
Cris - multumim de intrebare, cu caldurile ceva mai bine noaptea ca se mai racoreste un pic (adica 28-29 grade). Dar de maine ne montam AC, asa ca sper sa fie mai bine.
Eu am o raceala preluata de la Bianca, destul de nasoala, ea e pe homeopate, eu doar ceai, miere si lamaie.
In rest ne informam cu celulele stem, nu suntem convinsi unde sa depunem celulele stem.
Si din ce m-am informat CBC a fost cam teapa, adica bani aruncati degeaba :(
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+
puiutz_mic spune:
Buna fete dragi!
La multi ani, Daria!
Michelle insanatosire rapida! Acum nu stiu ce sa zic de folosirea AC-ului... Si noi l-am tot pus in functiune in ultimele zile, daaar...ma doare capul de la el . Poate voi aveti un loc bun pentru el...la noi trecem pe sub el destul de des, iar in dormitor in pat se cam simt curentii de aer. Dar noi efectiv nu aveam cum sa-l montam in alta parte...
E bun sa-l ai in casa, dar sa nu-l folosesti f. des
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ooana spune:
La Multi Ani si de la noi pentru delfinasi
Matei!
Aida!
Andrei!
Daria!
eu sunt putin suparata, la 2-3 zile dupa ce am ajuns la mare am observat ca la Matei ii intra nisip sub unghie, dar in partea din care ii creste unghia
dupa cateva zile am observat ca incepe sa se usuce si a inceput la fel la alte unghiute
pana la urma una i s-a desprins, el a tras de ea si a rupt-o...dedesubt are o noua unghiuta asa doar pe jumatate, i-a curs sange a mai si plans
am fost la med de fam si la pediatru si are onicomicoza... pe luni am facut programare la dermatolog sa ne dea un tratament, abia astept si sper sa nu se mai desprinda vreuna pana atunci
e tare greu dupa concediu
azi a fost prima zi la munca
am atat de lucru si chef deloc
derpt pentru care ne-am hotarat ca maine sa plecam cu finii nostrii la cabana lor pana duminica...ei stau mai mult ca fina-mea e cu burtica in sus la relaxare
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui michelle1981 In rest ne informam cu celulele stem, nu suntem convinsi unde sa depunem celulele stem. Si din ce m-am informat CBC a fost cam teapa, adica bani aruncati degeaba :( ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu AMR 3+ |
detalii te rog; eu am ambele celule la ei.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ochidut spune:
citat din mesajul lui tanti La multi ani, Matei! La multi ani, Aida! La multi ani, Andrei! La multi ani, Daria! Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!!
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Cris, imi pare rau ca sunt mici probleme. Ai gasit pastilele in Bulgaria? Sper sa fie totul ok cu tratament, nu te stresa
Gabriela, gandeste-te ca o sa ii fie maibine dupa operatie, asta ca incurajare. Si tot ca incurajare, o colega si-a operat fetita acum vreun an, avea doar 3 ani si cateva luni si a fost exact la fel cum povestea Baby.
Of mai Oana parca trag si la voi toate bubele...stii cum se zice... Si cu concediul, te cred ca e tare greu, bine ca mai plecati maine sa iti lingi ranile
Fetelor care mai aveti putin si nasteti, nu stiu cum mai rezistati pe caldurile astea
de Larisa Ioana 24.06.2010
baby78 spune:
Ochidut mie chiar imi place caldura.....Nu cred ca mi-ar fi placut sa nasc iarna....Eu sunt nascuta in iulie....nunta am fixat-o in iulie si copii i-am dorit sa fie nascuti vara.....Cred ca e mai usor sa stai mai dezbracat decat sa pun 100 de randuri de haine si sa tremur de frig....
Rubia trebuie sa faci o adresa catre firma prin care sa anunti conducerea incetarea concediului de ingrijire copil pana la doi ani si reluarea activitatii. Daca vrei apoi sa intri in somaj iti vor da un preaviz si vor face formele legale ce se impun ...Dar in mod normal nu te pot da afara timp de 6 luni de la reluarea activitatii , doar daca societatea este falimentara sau se reorganizeaza .
Daca postul pe care erai angajata inainte sa pleci in C.I.C. s-a desfiintat, angajatorul e obligat sa iti ofere un alt post in cadrul firmei, dar, daca nu exista aceasta posibilitate sau tu nu accepti ofertele sale (mai ales daca e vorba de oferte submediocre), iti poate da un preaviz de concediere de 20 de zile lucratoare (timp in care iti poti cauta un alt serviciu) si un salariu compensatoriu. Daca nu iti gasesti alt loc de munca, ai dreptul sa primesti somaj.
Uite aici mai multe detalii http://depici.ro/familie/revenirea-la-serviciu-dupa-concediul-de-crestere-a-copilului-ce-probleme-pot-aparea/
Pana la urma la ce loc de joaca ii faceti ziua Taniei?
Noi azi am fost la doctor....si totul e ok,,,,ba chiar mititica mea e o dolofana...are deja 2400 kg si e o falcoasa...Urmatoarea intalnire o avem pe 10 august si stabilim atunci mai multe detalii legate de nastere
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea