Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 10
Raspunsuri - Pagina 14
danaang spune:
salutare!
Tania imi pare rau, sigur se gaseste o solutie.
Dorinutza nu iti recomand decat magneziu ca asta am luat si eu cand am lesinat si tot din cauza oboselii.
Acum am si eu stari de oboseala , destul de grave ca vad negru in fata ochilor dupa ce alaptez si m-am pus pe vitaminizat.
fetita mea doarme mai nou numai cu suzeta in gura, vi s-a intamplat la copiii vostri? daca io scot se trezeste si nu mai doarme...o mananca gingiile cred ca o tot rontzaie acolo si cand o pun la san imi mesteca sfarcul cu gingiile, deja sa ma gandesc la dintisori peste o luna sau 2 luni?????
pupici
dara76 spune:
Danaang, Miruna doarme mare parte din timp cu suzeta si cica ar fi chiar un lucru bun, cica procentul de SIDS e mai redus la copiii care dorm cu suzeta. Daca da sa se trezeasca si auzim prin monitor ca scartaie, si ne ducem cu viteza sa-i punem suzeta, cazuta sau neluata la culcare, avem sanse mari sa nu se trezeasca si sa doarma in continuare.
So, nimeni nu stie nimic de aparatele alea cu epilare IPL acasa? N-a incercat nicio prietena/cunostinta de-a voastra?
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
monna3 spune:
La multe lunite Iustin!
Tania Doamne ajuta sa nu se manifeste nici la Stef boala si sa se gaseasca remediu
Dara eu nu stiu nimic despre IPL, sorry
pup mamicile si strengarii
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
kovacsc spune:
Multumesc Dara, am intrebat azi numai de gripe water cu girafa si nu am gasit, la cinci farmacii am incercat. Are numai din acelea fara girafa care este indulcit cu zahar si nu imi trebuie.
Am mai spus, Karina adoarme deseori cu suzeta in cazul in care nu adoarme cu sanul. Uneori adoarme si fara suzeta daca este obosita si o tinem pe burtica si suntem in miscare, asa se intampla cand merg la plimbare cu ea in brate. Nu se intampla sa o pun in patut fara suzeta si sa adoarma, asta niciodata. Si dc scapa suzeta o pun din nou si apoi adoarme, o scot eu sau ea.
dara76 spune:
Cristina, eu am mai comandat direct de la producatorul apei cu girafa http://www.pharmex.ro/gripe-water-prod-42
sau de la farmaciatei
https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10023295
unde au si Gas Bimbi picaturi (ca siropul cred ca e pt. dupa 6 luni)
https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10025574
Apa de la acelasi producator par sa aiba la Dona din Brasov din str 15 noiembrie nr.2
www.farmaciiledona.ro/produse/gripe-baby-water-100ml-pharmex-stanley-I741" target="_blank">http://www.farmaciiledona.ro/produse/gripe-baby-water-100ml-pharmex-stanley-I741 (cel putin asa scrie, nu arata si cutia)
si tot acolo par sa aiba si Gas Bimbi (plus la inca 2 farmacii Dona din Brasov mai au Gas Bimbi)
Ca supozitoare recomand supozitoarele cu glicerina, pentru copii, de la antibiotice iasi, ca alte feluri sunt vai mama lor, se crapa aiurea la taierea pe lung.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
ronina spune:
Buna fetele!
SuperMami: multam de urari Ma bucur ca v-ati simtit bine la mare, si eu abia astept dar mai e ceva pana in septembrie. Of ce dr panicos ati nimerit
Dara: cam cate sedinte ai facut cu IPL? Efecte adverse n-ai avut deloc? Am cautat cu google 'long term ipl effects' si m-am cam timorat sincera sa fiu citind doar primele 3 link-uri. Am incercat si eu aseara din nou adormitul pe perna, rezultatul: dupa vreo 10-15 min mi-a vomat Na bun, azi mi-a ajuns comanda de la farmacia tei, ma tot gandeam ce-oi fi uitat pana am vazut link-ul tau cu apa cu girafa si mi-am amintit
Lelu: sincer nu stiu cu depozitarea, dar ma gandesc ca daca e sa depozitezi mai bine la frigi decat la temperatura camerei. Am si eu niste caserole din acelea de la chicco si ma enerveaza ca-s mai late decat incalzitorul de biberoane si nu incap sa incalzesc direct in ele.
Dia_tm: da da si eu vreau intalneala Eu n-am reusit sa scot timisorencele dar acum ca vii tu poate au motiv sa iasa din carapace
Kovacsc: poate se pregatesc dintisorii sa dea iama
Lady_X: daca ai vreme de poze ne-am bucura sa vedem, si cu colac si fara
Tania: of ce veste si pe capul tau Din moment ce pe tine nu te-a suparat problema pana acum sper sa fie si Stef norocos si sa scape fara simptome.
Danaang: Bianca mea nu accepta suzeta, desi in rest ar rontai orice altceva
Cred ca si noi ne pregatim de dintisori, de 2 zile tipa asa din senin si n-o pot potoli, noroc ca n-o tine mult. Eu am bagat degetul dar in fata nu pare sa rasara nimic, in schimb mai catre canin si premolar am simtit ceva denivelari, ar fi cam aiurea sa inceapa cu alea, nu? Am tot testat cu degetul pe gingie si nu cred ca mi se pare dar nu cred totusi sa-i iasa premolarul primul, nu are cum. Oi fi beata
kovacsc spune:
Ioana sper sa nu fie vb de dinti asa devreme m-am uitat nu vad nimic deosebit.
te superi dc te rog sa imi spui cristina si nu kovacs, am vrut de la inceput sa schimb profilul dar nu am putut si nu prea imi place sa mi se
spuna kovacs
corina_cb spune:
Lady, ai reusit cumva sa ajungi la medic pentru problema cu tinutul capului in partea stanga? si noi avem aceeasi problema si tocmai ne-a pus diagnosticul de torticolis plus un pic de deformare a fetei. cauza este se pare faptul ca in uter a stat intr-o pozitie ciudata si unul dintre muschii de la gat s-a dezvoltat mai putin. cat a fost mai mica nu s-a vazut prea bine dar acum e destul de evident. eram curioasa ce v-a spus voua despre asta. va trebui sa facem cateva sedinte de kineto plus masaje acasa si se va rezolva in cateva luni.
legat de adormit si sabina adoarme doar cu suzeta, in afara cazurilor cand adoarme la san dar si atunci daca o pun in patut si se trezeste ii dau repede suzeta si adoarme imediat.
magddalena spune:
buna seara
ne-am intors de la tara ca s- racorit si in oras,e multt mai bn la mama acasa..
Maya se intoarce pe burta,isi scoate si manuta acum si isi tine capul drept,se uita in jur cu niste ochi cat cepele,dar inapoi nu stie sa se dea.cand oboseste isi baga capul in saltea apoi il ridica iar.Mai nou de vreo doua zile,a inceput sa tipe,tipa si face ochii mari,probabil nu stie d eunde vine sunetul si apoi o ia de la capat o face iar.Isi baga pumnii in gurita,baleste ;a greu si de la aciditatea salivei ii ies mereu pe fata bubite mici si rosii care dimineata dispar.Nu intine mana dupa nimic,dar nimic,azi am observat ca incerca sa imi bage degetele in ochi,dar sa prinda juccarii ioc,dar o fi normal,nu ma preocup.Cand s-a nascut si avea tendinta sa intoarca capul in dreapta,pediatra a zis sa o stimulam cu jucarii si pe stanga,am facut-o dar tot pe dreapta prefera,de intors prefera tot dreapta,cand ma intorc in It mergem la un control serios.Capul la inceput il avea turtit pe partea dreapta dar de cand o pun sa doarma si pe stanga si sa insist pe stanga e ok,are doar tendinta asta pe dreapta,de a se intoarce.S-a obisnuit sa faca kk o data pe zi,tot e bine si asa,Aaa am trecut la nr 4 de pampers ca nr 3 face dungii rosii si asa am ramas cu ditamai pachetul de 30 de pampersi in plus
Tania,imi pare rau pt vesti,poate o sa fie ok si la el ca si la tine,multi pupici
Dara am vazut si in It aparat de care zici tu,costa 399 euro,sincer ma tenta si pe mine,dar nu stiu cum e,sunt curioasa si eu,nu cunosc nici pe nimeni care sa imi zica..
Pe mine ma dispera faptul ca doarme pe burta,noaptea numai aa vrea,e un chin,ma trezesc din ora in ora,sunt prea obsedata si speriata cred ca se poate sufoca,nu ma odihnesc nici eu,ea maraie ca nu stie ce vrea
vroiam sa mai zic ceva nu mai stiu cee.. noapte buna si racoroasa!!
aa mi/am amintit,(off topic)azi am cautat rochii de seara pt nunta in disperare,nu imi sta nimic bine,nu imi place nimic sunt frumoase dar nu pt balena de mine,aveti vreu site ceva de unde ma pot inspira???plzzz help!!
V-am zis ca mor de dorul sotului???nu am crezut ca va fi asa greu dar ESTE!!numar zilele pana ajunge si el...