FIV in Ungaria 166
Raspunsuri - Pagina 6
ImiMS spune:
Mersi Anaasta
Mi-ar fi facut ieri chestia asta daca nu eram cu zana dupa mine...am zis eu ca zana asta numai ma incurca
Imi poti spune cat e costat verificarea, deci strict procedeul acela?
Si eu prin octombrie as incerca urmatorul FIV
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
ImiMS spune:
Mersi
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot
DaniellaSM spune:
Salut fetele,
Imi , ma gandeam ieri la tine ,ma bucur!!
Sa va zic ca am slabit deja 1.5 Kg,mi am schimbat cantarul in pounds si m am pus la socoteala asa ca deja sunt mai happy, nu ca s-ar vedea mare schimbare, si totusi mai astept pana in august sa mi schimb putin garderoba.
Jaguareu tare ti as dori sa fie doi bebei!! treaba sa fie treaba!! Noroc la eco cu saculeti plini !!
Ioanaasteptam vesti faine de la eco-l tau.
Olimpochelarii tai seamana cu aia 3D de la cinema, very funky!am avut si eu o pereche in torpedou si am venit acasa la vama Petea i am pus pe ochi si D-l cu stampila PCTF- tul cica Doamna va rog sa va luati ochelarii jos , dar eu i am spus ca sunt ready de un film 3D mai ales ca era goala vama , si eu am aragaz cu 4 ochiuri.
5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!
olimp spune:
daniella
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
jaguar spune:
Buna seara fetele
Nu am mai intrat aseara din cauza netului capos,,,
Am vazut un puisor de aproape 5mm cu activitate cardiaca
dupa calculul ecografului cik suntem in 6 sapt,,,dupa calc de ER ar fi 6s si 4z,,,
Sar putea sa sangerez ca sa se elimine cel care nu s-a prins,, eu sper sa nu ajung la sangerari,,,poate s-o fi resorbit, cine stie...
In rest nik analize, indicatii,, doar eco peste 4 sapt.
Aici nu se face dublu test,,, in fine vad ca nici macar toxo nu se face...
Va multumesc ca v-ati gandit la mine
Imi, Ana mult noroc sa aveti in toamna!!! ma bucur ca ati venit cu impresii bune
va poopic pe toate
olimp spune:
jaguar ce ma bucur , sa fie mititelul sanatos si lipicios,si sa aiba rabdare sa stea la caldurica cele 9 luni
ce interesant , de ce nu se face dublu test sau toxo , sunt destul de importatnte, dar acum important este sa fiti voi bine...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
jaguar spune:
multumesc fetele
Ioanaasa vii cu vesti bune!
Olimp multumesc. Dublu test a zis ca este inutil,,,
toxo am auzit ca ar face unii, dar ei au un sistem diferit aici,,,fara prea multa cheltuiala