Mergeti la referendum?
Raspunsuri - Pagina 44
corap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Te-as ruga sa iti ridici pantofiorul ac emiti pareri despre mine. Merci! |
as putea face ce-mi ceri doar daca as intelege ce vrei de la mine
lucialu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corap
as putea face ce-mi ceri doar daca as intelege ce vrei de la mine |
De unde ai tras tu concluzia ca as vrea ceva de la tine? Tu ai opinat pe larg despre mine. Sunt varza, intoxic...ba mai mult, o fac voit.
Poate ca ar trebui sa imi fac un cont si la tine ca sa pot sa postez pe aici, or sa fiu moderata de tine. In fine...
App: pe Antonescu l-am auzit cand a fost la conferinta de presa cand a fost intrebat de STS si spunea ca nustie nimic, ca nu a fost informat si ca tre sa se informeze inainte de a emite o parere.
corap spune:
s-o fi informat intre timp, si-o fi adus aminte, sau o fi vorbit gura fara el.
oricum nu inteleg ce-ai vrut sa spui si ce legatura au acele cu papuceii mei.
catrinik spune:
Bai fratilor situtia e mult mai grava si mai ampla decit pare.
Ca gazele de sist, conducta Nabucco, ca scutul anti racheta, ca teroristul de la bulgari a trecut prin Romania, ca e cod de nu stiu care la aeroport, ca s-a incercat demiterea sefului STS ( iar la STS se afla softul referendumului ), ca se va incerca demiterea sefilor SIE si SRI, ca e posibil sa se ridice nivelul de alerta si intari paza in diverse pct cheie, ca Ponta are o firma de PR ruseasca, ca Ponta a facut o vizita la Chisinau, ca Generalul Clark, ca Kondyakov a venit in Romania, ca USL mai au putin si ii acuza pe toti de inalta tradare.
Sint multe de pus cap la cap.
b.nica spune:
Eu cred ca ma duc la vot pt. ca astia sunt in stare in disperarea lor sa-mi fure si cainele nu numai votul!
b.nica spune:
citat din mesajul lui corap s-o fi informat intre timp, si-o fi adus aminte, sau o fi vorbit gura fara el. oricum nu inteleg ce-ai vrut sa spui si ce legatura au acele cu papuceii mei. |
Pai ce-ti veni si tie sa-ti pui la imagine un pantofior!
inbox spune:
citat din mesajul lui b.nica Eu cred ca ma duc la vot pt. ca astia sunt in stare in disperarea lor sa-mi fure si cainele nu numai votul! |
:)
Uite asa stateam eu ca porcul pe ganduri aseara, si am concluzionat ca firele nevazute sunt probabil mai puternice decat putem noi pricepe, si e clar ca se da o lupta sau mai multe, si sunt interese...si va iesi ce trebuie sa iasa si la referendum si pe viitor... si apoi, mi-am adus aminte de tine , cu terenul si cu independenta :) ( asa ziceam eu cand nu mai puteam de stres in anumite vremuri, nu mai dau nume ale cui erau vremurile, ca mai bine imi iau o vaca si ma mut la tara sa stau linistita)...dar vorba ta, daca ne iau astia si vaca si cainele si tot :) !
lucialu spune:
citat din mesajul lui corap s-o fi informat intre timp, si-o fi adus aminte, sau o fi vorbit gura fara el. oricum nu inteleg ce-ai vrut sa spui si ce legatura au acele cu papuceii mei. |
Lasa, ca inteleg io. Si poate si altii care cetesc pe aici. Eu o iau intr- o oaresce proportie drept compliment adus verzei mele.
Cat despre observatia vis-a-vis de Antonescu, exact ce spuneam: pt un conducator de lovituri de stat e magistral in actiunile si declaratiile lui Si eu mai ii spusesem Bravo pe aici
Catrink, singura chestie urata e cu teroristii.Ba nu, sunt doo: alegem niste incompetenti sau niste voit incompetenti ori competenti, dar doar pt ei (si periculosi pt noi?)
lucialu spune:
citat din mesajul lui b.nica Eu cred ca ma duc la vot pt. ca astia sunt in stare in disperarea lor sa-mi fure si cainele nu numai votul! |
asa ghindesc si io
lucialu spune:
Cat despre Opris sau cum il cheama, i-am retinut figura mai antzartz, tot legata de un scandal in calitate de cap STS. Mi-a placut cum nu a fost el demis.
Basescu il face paiatza pe Antonescu. Sa se hotarasca: ori il ia in serios ac il ameninta ca va raspunde in fata legii, ori e paiatza.
Si a mai scos MAria Sa un porumbel, ca firul a fost legat pe cand cu primul referendum pt suspendarea mnealui. Offf, cat ne impacientam cu loviturile astea de stat, iar altii lucreaza constitutional la imunitatea lor...