Mergeti la referendum?

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ca sa fiu si rea, si off topic, cine-mi zambea dimineata glossy?- combinatia eba/udrea: acum doi in unu in persoana "doamnei daciana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

apropos de eba, luati de www.timesnewroman.ro/politic/7591-basescu-n-are-emotii-la-referendum-doar-voteaza-tampitii-care-au-ales-o-pe-eba-europarlamentar" target="_blank">aici, concluzii pentru toate gusturile politice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Lali, da, au gresit. Insa pt mine nu a fost puci si nici pt UE. A fost prostie din necunoastere.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

OK, tu-i consideri prosti si nepriceputi pe USL-isti.
Eu ii consider corupti si foarte interesati de anumite parghii ale justitiei. Mie prostie mi se pare, dar nepricepere nu, mai ales in urmatoarea succesiune de actiuni:

1. Incalcarea hotararii CCR care spune ca Basescu trebuie sa mearga la Bruxelles
2. trecerea Monitorul Oficial in subordinea Guvernului
3. schimbarea Avocatul Poporului, singurul care poate contesta la CCR ordonantele de urgenta (vezi punctul 4 si 8)
4. modificarea atributiilor CCR prin ordonanta de urgenta (nu mai poate judeca hotararile Parlamentului, vezi punctul 5)
5. convocarea Sedintelor extraordinare ale Parlamentului pentru Raportul lui Ponta despre reprezentarea la Bruxelles, sedinte incheiate hotarari care ii dau jos pe Anastase si Blaga
6. punerea in functii a lui Antonescu si Zgonea
7. modificat prin lege (contestata si declarata de CCR neconstitutionala) conditiile de desfasurare ale referendumului
8. modificarea si prin ordonanta de urgenta a legii referendumului
9. suspendarea lui Basescu

- cam pe aici au inceput presiunile europenilor si celebra lista de raspunsuri a lui Ponta

10. revenirea la punctele 4, 7 si 8 dupa cerintele lui Barroso si ale MCV

Daca le-au facut din prostie si nu cu premeditare nu pot sa spun decat "prost sa fii, noroc sa ai"

Nu mai tinem cont ca parca Voiculescu declara ca au invatat din greselile de la suspendarea din 2007.

Aoleooo Lali - parca e dialogul surzilor aici.
Am pus si eu firul evenimentelor, pe zile, daca cineva chiar vrea sa le priceapa, le pricepe.
Dar lumea inca este orbita si nu stie decit: jos basescu, ne-au taiat pensiile, ne-au taiat salariile, jos chioru ( Lucia nu ma refer la tine, sa nu sari ).
Zau ... ne consumam prea mult neuronii pt a-i face pe altii sa priceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tot asa, pentru toate gusturile, fiica lui Basescu nevasta lui Ponta si sotia lui Antonescu sunt toate trei, europarlamentar.

Desigur, dupa gradul de echidistanta veti considera ca una sau chiar doua sunt acolo pe merit. Toate trei, niciodata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pina la urma cum e firul STS?
Comisia lui peste prajit din parlament da o abureala cu legea.
Opris ala zice ca avea imputernicire de la CSAT.
Crizel zice a fost asa ... gentleman si l-a lasat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Lali, eu consider ca niciuna dintre cele trei NU e acolo pe merit, pentru meritele proprii. (rasu'-plansu')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Lali . Mi-au inseninat ziua mesajele tale de astazi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Lali, eu consider ca niciuna dintre ele cele trei NU e acolo pe merit, pentru meritele proprii. (rasu'-plansu')

As zice ca vrei un premiu de la IngridS pentru cea mai si cea mai....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Lali . Mi-au inseninat ziua mesajele tale de astazi

Hai mai ca-i soare afara oricum !

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corap, http://www.antena3.ro/romania/basescu-are-ilegal-echipament-sts-in-sediul-de-campanie-pentru-referendum-176299.html
Mickyyy, pana acum doo luni UDM-ul juca la guvernare cu PDL-ul. Iar cvorumul cerut de ei e din aceeasi categorie
Lali, curtea stiam ca a dat aviz consultativ. POnta primise mandat. Aseara la B1(e bine Mickyyy? ), a povestit mai pe larg treaba cu excursia. Si a fost clar cine nu a avut bunavointa nici in treaba asta.
Lali, despre CCR si decizia ei 683...http://www.juridice.ro/210314/scurt-comentariu-critic-cu-privire-la-decizia-curtii-constitutionale-nr-683-din-27-iunie-2012-asupra-conflictului-juridic-de-natura-constitutionala-dintre-guvern-si-presedintele-romaniei.html
si voi continua cand mai pot.

Mergi la inceput