Democratie sau lovitura de stat?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Eu canale de TV romanesti nu am, ziare citesc online cele din Brasov, cind sun acasa chiar nu facem 'politichie' la telefon....prefer sa vorbesc de ale lor ........

De ce trebuie sa votez eu ?
Ma documentez aici de primarul din orasul meu, ca aia ma doare mai tare.....si care e urmatorul guvern care scumpeste iar benzina .
Eu am considerat ca nu trebuie sa 'hotarasc' eu cine cu cine.

Repet: ok tu nu vrei. Dar altii vor.
Sintem deja offtopic. Subiectul este: a fost puci sau nu?
Vb dincolo daca vrei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Tie nu ti se pare cinstit. Pe tine nu te mai intereseaza.
Dar sint altii pe care ii mai intereseaza ce se intimpla in tara lor.

Cum ar fi de exemplu cel putin 7.000.000 de romani domiciliati in Romania care nu se prezinta la vot?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Unde sint astia 7 mil? In tara, sau afara? Ca nu inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

In conformitate cu articolul 115(6) din Constitutie, nu se pot aproba OUG-uri in materia drepturilor electorale (iar Legea referendumului priveste in mod clar drepturile electorale).

Avocatul poporului ar avea datoria sa sesizeze Curtea constitutionala cu privire la ordonanta guvernului Ponta referitoare la desfasurarea referendumului. N-o face, ca doar de aceea a fost numit de USL.
Pentru mine e clar acum. Totul a fost premeditat , stiau si riscurile si nu le pasa. Citeam undeva o chestie care mi se pare foarte potrivita" banii s-au terminat si odata cu ei si democratia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

In tara - romani traitori in Romania care au plecat la facut mititei la munte/plaja litoral/etc. orice altceva decat sa mearga la vot.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Nu te obliga nimeni.
Dar faptul ca TU consideri ca nu te poti exprima in legatura cu ce se intampla in Romania nu vine in contradictie cu DREPTUL celorlalti cetateni ai Romaniei de a-si exprima prin vot optiunea sau parerea, indiferent ca sunt in Ferentari sau in Noua Zeelanda, ca tocmai se plimba prin Cismigiu sau sunt plecati de 20 de ani in Africa de Sud.
Cata vreme au un pasaport emis de Romania sunt romani ca orice alt roman, cu aceleasi drepturi si obligatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

nu trebuie. cam de vreo 22 de ani e un drept, nu o obligatie, in caz ca inca n-ai aflat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

nu trebuie. cam de vreo 22 de ani e un drept, nu o obligatie, in caz ca inca n-ai aflat

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Am scris de ce nu votez Eu....dar anumite binevoitoare de pe forum citesc numai ce le convine......sau au uitat sa-si puna ochelarii

Multumesc ca mai anuntat ca e un drept

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

In tara - romani traitori in Romania care au plecat la facut mititei la munte/plaja litoral/etc. orice altceva decat sa mearga la vot.

E dreptul lor sa nu voteze.
Dar apoi sa nu se plinga de ala, de ala sau de celalalt.
Prin inactiunea lor legitimeaza pe unii, sau pe altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iti raspundeam la ideea ca sunt unii pe care ii intereseaza de Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Poftim, v-a scapat Crin de o grija! A zis clar ca nu il gratiaza pe Nastase cat este interimar si nu va schimba sefii de la DNA si de la ANI. Iar explicatia pt decizia Curtii Constitutionale legat de legea referendumului, nu de OUG mie mi s-a parut logica ( nu stiu daca e corecta, dar ce a zis el suna logic). Nu stiu amanunte, nu am urmarit nici dezbateri la tv, nici pe aici nu am citit ca deja ma oboseste prea tare subiectul si am lucruri mai bune de facut.

Asteptati referendumul, votati si mergeti mai departe.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mai sa fie, ce coincidenta! Cum a anuntat el cuminte asa ceva fix dupa intalnirea fulger cu ambasadorul SUA, mare sustinator ar reformei justitiei in Romania... Sunt impresionata.

Mergi la inceput