Cand poti sa-i dai bebelusului ceva pentru colici?

Cand poti sa-i dai bebelusului ceva pentru colici? | Autor: valicris2005

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici,
Cand poti sa-i dai bebelusului ceva pentru colici? E prea devreme la 2 saptamani? Si ce poti sa-i dai cand se constipa?

Merci anticipat,
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Cristina, daca deschizi aici subiecte, ai sanse reduse sa ti se raspunda, aici sunt blogurile, lumea nu prea intra sa vada despre ce este vorba. Deschide subiecte la "Parintii intreaba", la "clinica virtuala", la "primele 365 de zile..." sau inscrie-te in clubul mamicilor care au copilas de-o seama cu al tau.
Ca sa-ti raspund, te intreb mai intai : alaptezi sau copilul este hranit cu lapte praf ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicris2005 spune:

Buna,
merci de sfat. O alaptez.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta-roz spune:

Poti sa ii dai.Mie la bebelusa mi-au dat picaturi din spital ca plangea din a doua noapte foarte rau.Medicul mi-a spus ca nu au efect la bebele meu picaturile ptr colici.
Cu greu am gasit ceva care sa o linisteasca.Mi-au facut un preparat la o farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

De unde stii ca are colici? Care sunt simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Pana a-i da copilului ceva, poti sa bei tu ceai de chimen si anason, dat fiind ca alaptezi, o sa-i ajute. Si verifica-ti alimentatia, poate iti dai seama de la ce face colici. Si legat de alaptat si colici, cica e bine sa ii dai copilului sa suga la un san pana se satura pentru a apuca sa primeasca si laptele gras de la final, ala ajuta la evitarea colicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

A, intrebai si de constipatie. Copii alaptati exclusiv la san nu se constipa. Laptele de mama are f putine impuritati, se digera aproape complet, asa ca bebe e posibil sa aiba mai rar scaun. In caz de constipatie, scaunul e tare, daca iti face chiar si rar un scaun normal, nu inseamna ca e constipat.

Mergi la inceput