Licurici de ianuarie-februarie 2009 (168)
Raspunsuri - Pagina 7
bpaula spune:
Buna, ne mai primiti?
Eu am fost plecata cu Bogdan la parintii mei vreo 12 zile, Marius era deja acolo de vreo 3 saptamani. A fost cea mai buna decizie la ce infern de caldura a fost in Timisoara. Acolo a fost intai tare cald dar acceptabil prin comparatie, apoi a mai plouat, apoi chiar racoare seara. Am mancat zmeura, afine, m-au suit in cires (mamaaa ce dor aveam), am mers cu copiii la rau, cu piscina mica in curte la bunica. A fost bine, as mai fi stat dar trebuie sa le fac pasapoarte saptamana viitoare asa ca astazi ne-am intors. Marius deja bazai ca pleaca dupa masa la Sibiu cu mama mea. Eu din pacate nu pot ca am luat o comanda de tort acum cateva saptamani si trebuie sa o onorez.
Porumbita felicitari! Sa fiti sanatosi si sa scapi si de problema hemoroizilor! Bebe sa fie cuminte si mancacios.
Lissa La multi ani cu intarziere pentru Filip!!
Acum trebuie sa fug sa desfac si refac bagajul pentru Marius si mai revin.
miereamara spune:
Veronica, a trebuit sa citesc de doua ori cand ai scris de Nadia. Nu suntem obisnuiti sa o strigam Irina:)), de fapt Aidan o striga Mutzi-Mutzi care vine de la Muci-Muci (asa ii zicea intr-o perioada in care a fost bolnava si avea muci multi si asa i-a ramas porecla).
Si mie mi-a fost si inca mai imi este frica sa nu se inece dar micuta nu are treaba, rontaie tot ce poate.Preferatele sunt green beens si morcov.
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Veronica, a trebuit sa citesc de doua ori cand ai scris de Nadia. Nu suntem obisnuiti sa o strigam Irina:)), de fapt Aidan o striga Mutzi-Mutzi care vine de la Muci-Muci (asa ii zicea intr-o perioada in care a fost bolnava si avea muci multi si asa i-a ramas porecla). Si mie mi-a fost si inca mai imi este frica sa nu se inece dar micuta nu are treaba, rontaie tot ce poate.Preferatele sunt green beens si morcov. Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
pff, te rog sa ma scuzi cred ca citisem ce a scris bebelusi si mi-a ramas in cap numele de Irina
Asta si pentru ca sunt pe fuga tot timpul si obosita...etc
Pupic si o floricica lui Nadia .
Paula - felicitari pentru torturi, sunt ff frumoase
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
iuliacris spune:
Hop si noi...
Porumbito, felicit#259;ri pentru minunea mica, recuperare usoara si bebe cuminte! Sper ca Robert sa nu fie prea gelos!
Lisa, la multi ani juniorului!
Miere, condoleante pentru socru!
Veronica, chiar ma intrebam ce mai faci...
Paula, imi pare bine c-ati gasit racoare. Am fost si eu la Timisoara taman cand tu ai plecat, am nimerit in canicula...
Noi suntem in Romania de trei saptamani, mai stam una. Pitica mea nu mananca mai nimic, refuza chiar si laptele de aici, am fost sa-i fac analize care i-au iesit foarte bune. Doctorita a zis ca ea crede ca are anorexie psihologica, asta imi mai lipseste...Carlei ii place pe-aici, e foarte fericita cu verisorii ei, eu abia astept sa ajung acasa, parca mai mult ca altadata
miereamara spune:
Iulia, cum nu mananca chiar nimic, nimic? Mie imi pare foarte bine dezvoltata, este inalta...daca zici ca are analizele bune, cum este posibil?
eu cred ca papa noaptea pe furis:)
Veronica, pai nu stiu daca stii, dar Nadia are nume de botez Nadia Irina (numai Nadia e in acte).
Sunt singura cu vizigotii:)) mi-au mancat urechile si a trecut numa o zi jumate de cand am ramas singura cu ei.
Daiopri spune:
Salutare la toata lumea! Si pentru ca am lipsit atat incep cu felicitari Porumbita, bun venit Victor!
Lisa, LMA lui F si ce sa zic cu virusul, al meu nici ala mare nu vorbeste asa:))) Intrebare, A vorbeste si engleza la fel de bine?
Miere, imbratisari de la noi. Dark tu ce mai faci?
Iulia sa stii c anici al meu al mic nu a vrut sa manance mai nimic in tara. L-am tinut doar cu iaurt:(( si covrigi. Desi carasem lapte praf de aici pt el. Cand a venit inapoi nu a mai vrut lapte inca. Doar (ca si acum) din cel organic cu cacao cu paiul. Numai asta imi aud urechiele “titzu”:))) Asa ca o sa vezi tu cum indrepti cand te intorci. Mama mea era disperata cand vedea ce prost mananca:)) Vacanta faina in continuare.
Rox, pupam trupa. Mai te citesc si prin alte parti;) Sa te tii de el cat poti. Eu la cel mare vad, imping la el mereu mereu ca altfel tare e frumoasa viata cand esti relaxat...
Apoi ca am pierdut sirul zic LMA celor ce s-au sarbatorit intre timp, sanatate la cei bolnaviori. Eu va citesc constant dar greu tare cu scrisul. Aici o gramada de treaba (au innebunit nu alta, de parca de asta viu eu la munca:))). Acasa nu mai zic. Suntem in vacanta asa ca stam cat putem atarnati pe afara. S-a facut iara schimbul de vizitator si acuma gatesc si gatesc si fac curat:)))
Da partea buna e ca am inca 2 copii:)) Nu i-a pierdut pana una alta si zic ca daca a trecut de perioada de proba ar trebui sa fie de bine. In total 4 copii acuma in casa. Bucurie mare. Al mic e nazdravan rau si vorbeste si el cate ceva dar majoritatea in engleza desi se sta cu el acasa:))
Al mare a terminat cu bine scoala i-a dat si premiu de “outstanding progress” la care am ramas masca (intai ca nu prea se dau pe aici, apoi ca nu am stiut daca sa rad sau sa plang, adica a fost tare la furat si a devenit mai bun sau chiar a avut progrese). De jucat amandoi nu prea se joaca. De mos, al mare si cu mine (ca sa nu o acapareze) am primit o tableta, care ghici cine e cu ea in mana mereu? Pisoiul bineinteles “platet” in sus platet in jos. A fost inlocuita si cartea cu care statea pe tron cu platet. Sa mai zic ca eu nu am habar ce face el acolo? Asta nu e de bucurie da nu poti sa i-o iei din mana ca urla si nimeni nu isi asuma responsabilitatea:))) In plus are o luna de acuma de cand sta in casa cu pantalonii de inot si tricourile cu angry birds. Schimb cu greu unul cu altul si ma stradui sa gasesc pantaloni normali cu desene ceva sa il atraga. Geaba. Ii ia uzi de pe sarma (ca nu vreau sa ii usuc la masina doara o uita) si da sa ii usuce cu prosopul sau hartia igienica:))) E f. incapatanat si tipa cand nu ii convine de nu mai stii cum sa scapi. De altfel e un dulce cand vrea si are o voce suava, da numai cand vrea el. Presimt ca o sa avem pielea pe bat (da, da noi cei mari) cand o ajunge el la scoala.
Saptamana urmatoare al mare e inscris la un curs de creative writing (sa vedeti ce fata a facut cand a auzit) iar pe cel mic l-am pus la un preschool. Ca in sept planuiesc sa mearga si el de 2 ori pe sapt program scurt ca ajunge cu platelul ala:))) Intre timp a mai fost la un curs de ritm si muzica la care a muncit adultul care mergea cu el si el nimic nimic. In schimb beneficiam acasa de show cu shake your bootie:))
Hai ca am scris pentru doi ani:)) In alta ordine de idei toata lumea bine sanatoasa ceea ce ne bucura cel mai mult. Si bineinteles va dorim si voua.
Numai bine tuturor
miereamara spune:
Aoleo cat ai scris!Chiar ca pentru tot anul!
Aidan si el este cu tableta, el ii spune "cablet". Se descurca mai bine ca mine clar. Acum isi pune singur desene de pe youtube si pe "cablet" si pe calculatorul mare, a invatat sa clicuiasca si cu mouse-ul, era asa de simpatic cum batea darabana pe tv si se mira ca nu se intampla nimic ca la "cablet":))) (noi avem un calculator instalat in sufragerie cu tv mare in loc de monitor).De telefon nu mai zic nimic, le manuiete pe amandoua de nu are treaba. Macar nu se mai plictiseste cand mergem pe undeva. Ca in rest avem scandal mare cu domnisoara, urla cat dureaza drumul, fie 2 fie 9 ore, urlaaaaaaa...singura metoda sa ii astup gura la propriu este sa ma contorsionez peste scaunul ei si sa-i dau sa suga. Da, am facut-o si pe asta, daca ma vedeti shareuita pe facebook, una nebuna cu tzatzele pe afara pe bancheta din spate, in genunchi aplecata intre scaune IO SUNT!
roxanaz spune:
neata
muahahahahahahah Miere m-am tavalit de ras la viziunea ta in pozitia mai sus numita. gizas, ce putem indura!!
stiti, eu am o teorie vis-a-vis de cat de bine manuiesc copiii sculele de genul iphone, tableta, etc. tehnologia e asa simpla si asa user friendly ca si un plod de 2 ani se descurca . Eva facea puzzle cu thomas si desena cu destu de la 1 an si ceva..... ca de, era nebuna cu trenurile . deci na, noi n-avem nicio scuza sa nu invatam
daiopri ma tin frate, cat ma tin si pe mine nervii. mai renunt, ma mai intorc.... ce sa zic. hahaha cum e deci cu 4? distractie mare, nu? multe felicitari motanului pentru outstanding progress!! brava lui! nu fii asa neincrezatoare in fortele lui
Iulia, gizas craist.. te inteleg. si noi plecam saptamana viitoare in moldova si ma pregatesc psihic ptr ne-mancat nimic nimic nimic .
Paula, zic si aci bine ati revenit. abia astept ce mai crosetezi la torturi
mai, ce naiba, tot nu apuc sa vad virusul Anei . la munca n-am cum, acasa uit.... trebuie sa ma mobilizez.
o zi buna sa aveti!!
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele!!!
Porumbita Felicitari!! Bun venit Victor-Gabriel, sa fii sanatos si mancacios!
si noi putin pe acasa, de vineri plecam la tara, pentru cateva saptamani.. as fi vrut sa-i duc la mare, dar preturile de acolo si bugetul nostru nu se pupa.. renuntam anul acesta, insa la anul vom pleca sigur in Turcia!
Si ai mei sunt diferiti, Elena la 1 an si 7 luni face mult mai multe decat Stefan.. si la fel ca alte fetite( Roxana stie)
ne jucam numai cu masini..
Ca sa va dau un exemplu de cat de diferiti sunt: Stefan niciodata nu a cerut ceva intr-un magazin, cu Elena nu pot intra.. ieri m-am incumetat sa plec cu ea la cumparaturi, a fost groaznic: In Ikea a cerut papa( a vazut hot-dog) i-am dat un biscuite, raspunsul a fost" nu ata, tane!(carne)"; in alt magazin am intrat sa-i iau o masinuta lui Stefan, a vazut o papusa bebelus, a inceput sa strige" mami-bebe" cu toate ca avea un catel de la ikea in brate... si lista poate continua!!!
roxanaz spune:
Carmen, nu vreti o garsoniera in Constanta? langa mall, langa piata, lidl, mega image, cora, la 10 minute cu masina de plaja. sau 15 cu autobuzul