Hai Carmina, Anaoi & Niccostea! (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Multumesc fetelor de incurajari , sper ca in curand sa ma mobilizez ca nu pot sa merg in ritmul asta haotic .
Fetelor nu intrati in depresii acum insarcinate , bucurati-va de iesiri , cumparaturi , relax ... dati drumul la A/C si stati la racoare , ca depresia aia mare se instaleaza usor dupa nastere , mai ales in cazul in care o sa vreti sa alaptati , atunci bb depinde 100% de voi , nimeni nu te poate ajuta cu nimic ( bine... treaba in casa ) dar cu bb doar tu esti , tzitzi este la tine si depinde numai de tine . Am fost pana la banca sa scot extrasul de cont pt alocatie si l-am lasat cu mama un sfert de ora , am venit intr-un suflet ca tzatza nu am putut sa o las acasa , iar el are acum un program haotic. Fetele in spital care au optat pt LP erau relaxate , putea sa stea bb la oricine ca ce ii facea ea ii face si altcineva
Eu cred ca si alaptatul te baga in depresie , acum le inteleg pe cele care au recurs la metode neortodoxe ... si ce imi place cand ma intreaba toate familia ce am ?!!!??? ca de cand am nascut stau intr-un planset .... nu am nici o explicatie plauzibila si daca imi zici date mai incolo ...plang

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

dar nu inteleg, de ce nu il iei cu tine?

mie mi s a parut de n ori mai usor cu alaptatul decat sa fac LP si sa sterilizez toata ziua

eu luam copilul din doatare si plecam unde aveam chef, cat aveam chef

amicele cu bbii pe lapte praf tr sa calculeze dc au unde incalzi apa, cu se "pupa" cu prg de lapte praf ca ala nu e la cerere, nu mai zic in concedii cate chestii carau dupa ele

fii tu mai relaxata si o sa fie ok

si plangi de la reasezarile hormonale... dc te mai intreaba cineva zi le ca te descarci si tu si sa iti dea pace...

ai fi plans la fel si dc era bb pe LP .....

si dc chair vrei sa iesi fara el lasi lapte muls si asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Fetelor m-a apucat si pe mine depresia. Aseara am plans de frica nasterii, azi la eco bb nu a luat suficient in greutate fata de eco trecuta insa este in grafic (2700 g la 36 s si 4 zile), nu am scapat de e.coli dupa prima tura de antibiotice si acum o sa iau altele, maine merg la tns. Of, vreau sa treaca toate mai rpd si sa se termine cu bine.

36+ AMR 3+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

si eu mai am dureri pe sub burta ca la ciclu...se lasa pe picioare=inca nu ma doare mijlocul,burta cred ca se intareste noaptea-onsimt cand merg la pipi....sunt relativ normele???ne apropiem de termen??? iau no-spa si gynipral

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+35sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Laura, curaj, stiu cat de greu e in primele zile, dar vezi ca, deja e mai bine si va fi din ce in ce mai bine, va intrati in ritm treptat.
cateodata ne copleseste o asa de mare raspundere. asa e depind total de noi, tocmai de aia nu putem claca.
de cateva ori l-am alaptat cu siroaie de lacrimi curgandu-mi pe obraji, dar cu cat ma uitam la el, cum suge, cum CRESTE de la o zi la alta, cum incepe sa zambeasca la ceva doar de el stiut...imi trecea de toate. acum nu ma mai lupt cu depresia, ci cu oboseala, aseara am atipit cu el la un san si pompa la celalat... dar razbim noi si asta.

ada, cat ma bucur pt voi!!!

aruba, fii tare, la fel celelalte burtici aproape de termen, pe ultima suta de m este f greu, fizic vorbind. incearca sa nu te mai enervezi daca totul in camera nu e perfect, veti face restul comenzilor/cumparaturilor pe parcurs, bebeii nu sunt atat de pretentiosi ca noi...pt ea va fi suficient un patut oricat de simplu...si dragostea voastra. incearca sa te relaxezi cat mai mult in perioada asta, ea calmante la greu impotriva contractiilor, nu fa efort si bucura-te de ultimele sapt. cu burtica... ca dupa aia vezi ce te asteapta .
acum, pe bune, cum ai auzit si tu, dupa nastere si inerentele problemute, fie ca nasti natural sau ceza, fizic te vei simti MULT mai bine. te dezumfli, dispar toate durerile de sarcina, pleaca kilogramele (eu am dat jos 12kg pana acum si sunt la -5 fata de inainte de sarcina!)

porumbita, iti tin pumnii sa ti se aline durerile si stresul asta suplimentar.

ali, eu am facut aseara o prajitura cu piersici (reteta MARIEI, pandispan), deja am ras-o, mai vreau una cu visine.

fetelor ma tot gandesc, ce-o fi facand balanta, o fi nascut?

miruna cu gemenasii, cum va descurcati? cred ca nu ai timp nici sa respiri...

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ned

azi la eco bb nu a luat suficient in greutate fata de eco trecuta insa este in grafic (2700 g la 36 s si 4 zile)
36+ AMR 3+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Bianca avea 2500 g la 40 sapt si nu m-am ingrijorat nici eu nici dr. Si s-a nascut cu 2950g.
Orice ecograf cred ca are si o marja de eroare.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Haideti fetelor nu se poate sa nu gasiti cate ceva de facut, un film,o carte orice, ca sa treaca timpul mai repede .Fetele care au nascut au spus bine, greul abia vine. Mie mi-e asa dor uneori de cateva clipe de liniste doar pt. mine sau pt. noi doi, dar imi revin repede, cand vad minunea de langa noi.

Dupa cum spuneam am fost la control azi, avem 2600 kg, analizele au iesit bine, iar cezariana o avem pentru 5 august. Asa ca pe 4 august serbam ziua fetitei si a doua zi mergem sa-l intampinam pe fratior. Sunt asa bucuroasa... . Dr. a verificat toate eco si a constatat ac. lucru ca la Ali, la toate masuratorile, inclusiv la cele de la 3 saptamani, bebe avea dpn undeva pe 12, de unde a rezultat faptul ca data um retinuta de mine s-ar putea sa nu fie exacta sau ovulatia a avut loc mult mai repede. So ... mai este ff putin si vine bebe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura mult curaj, dupa cum vezi bebe evolueaza spre bine. De ce va stresati atat cu cat mananca, daca bebe nu plange inseamana ca se satura. La Ana, desi avea doar 2 kg. cand am iesit din spital, dr. mi-a spus sa o cantaresc doar o data pe saptamana, fara proba suptului, ca intru in depresie. Am facut ce a spus si a fost mult mai bine. Mie 40 ml. nu mi se pare putin la o saptamana/10 zile. Fiecare copil are un ritm diferit nu trebuie sa iti faci probleme daca unul mananca mai putin si altul mai mult. Si stiu ca e greu dar bebe poate plange din diverse motive, nu pateste nimic daca sta o jumatate de ora cu tati sau buni.

Ned daca dr. a spus ca e in grafic stai linistita, tine cont si de erorile de masurare.

Fleur ma repet imi place optimismul tau.

Michelle noi am semnat la ac.banca unde am semnat cu fetita CBS. Nu mi se parea fair sa recoltez doar la unul din copii. Oferta CBS pt. al doilea copil plus reducerea de la targ a fost cea mai buna financiar/servicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai ca intru si eu sa ne plingem de mila in grup...nu mai rezist,pe bune,sunt ca o leguma.Eu aia activa de pina acum,pur si simplu nu mai am putere,ma dor toate alea...spatele,burta care e pietroi,oasele...of si mai vreau sa rezist 2 saptamani macar.

Dinami,se vede ca n-ai 3 copii acasa,ca scrii de 3 ori mai mult,hahah.Ma bucur ca asa frumos le spui de ma ungi pe suflet!

Laura,eu te inteleg perfect cu depresia...plingeam si e in draci desi nu aveam niciun motiv.O sa treaca,doar ca trebuie sa incerci sa te odihnesti neaparat.
Cind iese tati cu bb afara sau sta mama ta cu el,culca-te.Ca e si pe baza de stres,iti spun din experienta.

Ali,felicitari pt kg date jos...asa imi vinesi mie inima la loc,ca nu ma mai suport.
Banuiesc ca s-au dus doar cu alaptat si nu cu cevca regim,nu?

Aruba,moasa mea spunea ca bb vine atunci cind e gata tot si sa stam linistite.Ca eu imi faceam probleme ca poate n-o sa am cu cine sa-l las pe celalalt copil si ea era asa optimista si spunea ca sigur se rezolva de la sine.
E ceva din instinct si bb vine atunci cind ai terminat pregatirile,nu te stresa.

Nicosya,multam de carti!

Porumbita,nici nu stiu ce sa-ti spun sa te incurajez...la sarcina trecuta am avut si eu probleme,acum vad ca nu m-au mai deranjat hemoroizii.

Fleur,incearca sa nu mai pompezi lapte,lasa-l doar la supt...mai ales daca are puseu de crestere,e la fix.
Eu zic cate muncesti degeaba.

Fetele a pierdut careva dopul pina acum?Nu mai tin minte trebuie sa fie cu firisoare de sange sau e doar asa gelatinos fara culoare?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Fetele a pierdut careva dopul pina acum?Nu mai tin minte trebuie sa fie cu firisoare de sange sau e doar asa gelatinos fara culoare?

se poate si si...

urasc hemoroizii lui peste,,,

a inceput iar sa sangereze ...si s culcata in pat de cand am venit de la doc,,,
si in juma de ora tr sa ma duc dupa copil la gradinita sa il iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur ce imi place ca deja pari sigura pe situatie...si cate probleme iti faceai inainte de a naste.ai vazut cu muuuuulllltaaaaa rabdare totul se rezolva de la sine.si eu am papat coarda cu mac.
oauuu -5 kg?super

dana nu am facut nici un regim si nici nu pot sa zic ca ma obosesc tare ca e bebe cuminte.doamne multam.dar cred ca am avut si multa apa .

revin

Mergi la inceput