Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
My_Lady0091 spune:
ALTESA...am doi copiii...deci n-am timp decat sa trag cu ochiul.
Oli, voi dona si eu ceva banuti prin ramona7575. suntem prietene!
va tzuc cu drag pe toate.n-am timp nici sa respir cateodata
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihacor spune:
iar am ramas in urma ,dar macar am doar 7 pag de recuperat.
noi ieri am fost din nou la controlul pt problema cu ureterul,se mai vede putin,dar e ok,mergem doar peste 6 luni la control.
ieri a facut 5 luni,raportam 74 de cm si 8400 g.deci copilul meu e lung sau e lung?!?
azi am fost la cirurg,ca deja m-a enervasem cu galca,si bine am facut,ca mi-ati zis voi sa nu stam asa,dar pediatra ca nu ,ca trece...ne-a dat tratament cu anitbiotic pt 10 zile si din nou consult dupa,mi-a explicat ca nu vrea sa il opereze,poate se trage singura cu tratament...dar e clar ca vrea sa ne ajute sa rezolvam problema pana plecam in concediu...mi-a zis ca multi sugari fac abcces perianal,si de obicei se trage singur,si corpul lupta singur impotriva infectiei,multe mame nici nu observa...m-am linistit...
maine merg eu la orl,ca sunt suspecta de otita,am niste dureri de ureche de mor...plus ca puiul meu de vreo 3 nopti zici ca e haplea din doua in doua ore...sunt cheauna de somn...
fetelor zilele trecute ma plangeam de bb meu,ca nu merge de-a buselea si nici macar pe burta nu sta calumea,eee fetelor...se intoarce singur si e atat de comic,isi ridica funduletzul in sus si capul in saltea si hai la taraiala...e total...baleste tot patul...
o seara faina va doresc...si astept sa vin si eu acasa sa ma vad cu fetele de la tm...
sanatate multa bebeilor bolnavi si mamicilor bolnave!!!!
ursulet33 spune:
intreba cineva de activitati cu cei mici - cantece pentru copii pe you tube (alea clasice, in casuta din padure) si cantam impreuna. distractie maxima
aerlilian spune:
Denisa, fara sa am vreo legatura cu medicina, am intuit ca e infectie urinara...Ma bucur din suflet ca esti mai bine!
catiushor spune:
seara buna si de la noi
Lady - ia si respira pt tine si fete ca noi tot aicia suntem. Sanatate la pitic!!!
Ursulet - va pusesem acu` cateva luni link cu "Studiul China"...si e ditamai studiul, nu joaca, insa e f mult de citit, nici eu nu am terminat. Eu mananc foarte rar carne sau lactate si nu am probleme cu alaptatul. Dar eu asa am fost mai mereu, vb Altesei - fiecare isi cunoaste organismul.
La partea cu sportul subscriu. Eu eram mare amatoare iar faptul ca am sistat miscarea atata timp si inca mai am restrictii cu uterul meu franjuri imi vine sa ma. Mai are cineva operatia rosie?
se vorbea pe fb de legatul trompelor...mie mi s-a ecomandat de aici in MD ca sa nu mai fac bebei ca nu ma mai tine. Eu astept sa merg in Brasov la un consult poate imi spune altceva. Iar eu visam la familion ca Altesa
chiar mai are cineva depresie postnatala? adica no....am unele momente aproape in fiecare zi cand nu ma mai pot controla. ma apuca asa o stare de plans si neputinta ca la inceputul anului. imi trece repede,dar nu stiu cand si cum mai scap de ea...
anca_cls spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ursulet33
cum se impaca cura cu alaptatul? si eu incerc sa mananc mai dietetic dar mi-e teama sa fac ceva mai drastic, si asa nu mai am sa-i dau fetei exclusiv si trebuie sa suplimentam cu lapte praf.. la voi cum merge? Mamica Iuliei (24 ian 2012) |
Si noi suplimentam seara, ii dau completare LP ca se parre ca nu mai e destul LM. cateodata ii mai dau si la masa de la 3-4 cand avem somnicul de amiaz'...
mihacor spune:
citat din mesajul lui suzieq Miha, cand o sa ajungi in tm? Mami de soricel Vlad, 01.02.2012 MTHFR C677T Homozigot |
anca_cls spune:
citat din mesajul lui catiushor seara buna si de la noi Lady - ia si respira pt tine si fete ca noi tot aicia suntem. Sanatate la pitic!!! Ursulet - va pusesem acu` cateva luni link cu "Studiul China"...si e ditamai studiul, nu joaca, insa e f mult de citit, nici eu nu am terminat. Eu mananc foarte rar carne sau lactate si nu am probleme cu alaptatul. Dar eu asa am fost mai mereu, vb Altesei - fiecare isi cunoaste organismul. La partea cu sportul subscriu. Eu eram mare amatoare iar faptul ca am sistat miscarea atata timp si inca mai am restrictii cu uterul meu franjuri imi vine sa ma. Mai are cineva operatia rosie? se vorbea pe fb de legatul trompelor...mie mi s-a ecomandat de aici in MD ca sa nu mai fac bebei ca nu ma mai tine. Eu astept sa merg in Brasov la un consult poate imi spune altceva. Iar eu visam la familion ca Altesa chiar mai are cineva depresie postnatala? adica no....am unele momente aproape in fiecare zi cand nu ma mai pot controla. ma apuca asa o stare de plans si neputinta ca la inceputul anului. imi trece repede,dar nu stiu cand si cum mai scap de ea... mami de bebitza Gruitza (01 ianuarie 2012) http://designartizan.blogspot.com/ |
Eu nu stiu sau nu vreau sa stiu dc e depresie la mine...Si eu am stari de plans si accese de nemultumire, in special legate de propria persoana, ma uit tot mai rar in oglinda si cand ma uit nu-mi place ce vad...si ma supara faptul ca cei din jur nu imi inteleg neplacerea asta si dorinta de a arata macar aproape ca inainte. Considera ca sunt egoista si ma pun pe mine in fata copilului ceea ce nu e deloc asha. Ma straduiesc sa alaptez cat mai mult char dc asta e de multe ori obositor si nu ma apuc de cura tocmai de teama ca voi pierde laptele care si asha nu mai e destul la masa de seara. Asta nu vede nimeni...Si asa s-au uitat chiorash cand au auzit ca am inceput sa ii dau completare la masa de seara...
Adevarul e ca si eu am o structura psihica tare urata pe care o pun pe seama zodiei dar de fapt cred ca e mai degraba din cauza educatiei primite... Intotdeauna (si asa am fost mereu) pun alte lucruri inaintea propriei persoane. Nu as putea sa fac ceva pt mine de ex. sa merg la masaj sau la pedichiura mai des, la tratament la fatza care e jalnica, daca asta inseamna sa imi dau ultimii bani pe astea. Aman si aman sperand ca in luna urmatoare voi face si asta. Si nu fac...Nah noi platim la niste credite ca de castigat nu pot zice ca nu castigam destul de bine...Dc imi doresc un lucru foarte mult, oricat de mare e dorinta asta mi se pare ca e prea mult si nu ma indur sa "arunc" banii pe acel ceva... iau pentru mine de obicei ieftinituri doar ca sa nu arunc banii ... Sotul mereu ma indeamn sa merg si sa fac si sa-mi cumpar dar degeaba...Intotdeauna mofturile si placerile mele raman la stadiul de plan...Si tot egoista mi s-a spus ca sunt...
Imi propun si incerc sa imi impun de multe ori sa fiu altfel dar capu' asta al mereu ma face sa ma gandesc: dar o fi bine dc fac asha? si intorc cate un subiect pe toate partile si pana la urma tot in detrimentul meu aleg...
De ex. acuma cu sportul...sotul a vbt cu o doamna cunostinta de-a noastra sa stea cu eva o ora jumate pe zi seara. Si am facut planul astfel incat sa lipsesc de acasa de la 6 la 7 ca sa pot sa ii fac eu plimbarea de seara Evei. Si proasta de mine ma gandesc asha: dc intr-adevar cei ce spun ca sunt egoista au dreptete, poate ar trebui sa mai astept, poate ar trebui sa stau macar pana o diversific, ce vor zice "rudele" binevoitoare!? in plan teoretic spun ca nu ma intereseaza dar,,, capul asta...ma dor asha de tare discutiile si observatiile care sugereaza ca pun copilul pe plan secund, asha tare ma intristeaza si nu am nervi sa ma explic in fatza lor. Si nici nu vreau.
M-am descarcat!
Si cu asta Mihaela, am rspuns la ceva ce iti eram daoare, referitor la zodia peshti...
suzieq spune:
Cati, pe operatie nu te-ai dat cu niciun gel? Eu am primit ceva gel cicatrizant si daca as reusi sa-l folosesc zilnic cred ca ar avea urmari bune, dar cam uit.