Voi ce ati face?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Oana, copilul isi va reveni in cateva zile, cu ajutorul tratamentului si a regimului.
Asigura-te ca ai un medic pe care poti sa-l suni in perioada concediului. Cere-i medicului sa-ti enumere ce medicamente nu ar trebui sa-ti lipseasca din bagaj. Ia cu tine copia certificatului de nastere al lui Iustin, in cazul in care doamne-fereste aveti nevoie de servicii medicale.
Recomandarea mea este sa plecati spre litoral cat mai devreme (pe la 3:30-4:00 dimineata), inainte de rasaritul soarelui, ca sa fie si racoare pe drum, sa nu fie aglomerat, sa doarma Iustin in masina, astfel incat sa nu se agite.
Intrebai de lapte : ii poti da lapte fara lactoza (are in denumire prescurtarea HA), asta e recomandarea oricarui medic in cazul bolii diareice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Oana ar trebuie sa vezi cum evolueaza copilul 2/3 zile si daca se simte bine nu are rost sa ratati vacanta. Pentru linistea ta poti merge vineri sa il mai vada pediatru sa te asiguri ca e OK. Eu nu as pleca fara el,mai ales ca sui ca de ceva timp sta fara voi la buni. Medicamente poti sa ii dai si la mare, plus ca mancare de regim se gaseste. Acum esti speriata dar in general copii se refac mult mai repede decat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Multumesc tuturor pt sfaturi, Iustin e bine, dar mai are de facut antibiotic pana joi si regim..Va rog sa imi dati cateva idei despre ce as putea sa ii dau sa manance pe perioada vacantei, avem acces la bucatarie asa ca voi putea gati..Am inteles ca iaurturile sunt periculoase pe canicula pt ca se strica ff repede??Lui Iustin ii plac mult. mai ales cu cereale...Astept idei! Multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82
Va rog sa imi dati cateva idei despre ce as putea sa ii dau sa manance pe perioada vacantei, avem acces la bucatarie asa ca voi putea gati..Am inteles ca iaurturile sunt periculoase pe canicula pt ca se strica ff repede??Lui Iustin ii plac mult. mai ales cu cereale...Astept idei! Multumesc!!

Ti-am dat o lista intreaga pe prima pagina. Si daca spui ca ai acces la bucatarie, sigur ai si frigider, in care poti tine iaurturile, asa ca nu iti face probleme.

Sanatate puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Multumesc tuturor pt sfaturi, Iustin e bine, dar mai are de facut antibiotic pana joi si regim..Va rog sa imi dati cateva idei despre ce as putea sa ii dau sa manance pe perioada vacantei, avem acces la bucatarie asa ca voi putea gati..Am inteles ca iaurturile sunt periculoase pe canicula pt ca se strica ff repede??Lui Iustin ii plac mult. mai ales cu cereale...Astept idei! Multumesc!!

mai mai sa fie dar ANTIBIOTIC PT ce????

Doamne cand citesc chestii din astia mi se face paru maciuca. Nu exista antibiotic pt virusii intestinali. Off si ne mai miram ca avem copii sensibilosi. Si io acu cativa ani si de atunci tot scriu prin zona enterocolitelor.

E virus sau indigestie? La indigestie corpul isi revine mai repede si un regime e recomandat. Dar nu prea sever .

La virusi regimul e apa de ploaie. Al meu copil a vut la 11 luni rotavirus apoi la 14 luni norovirus si apoi alte enterocolite care-s tratate precum orice grippa, chiar asa se numeste, grippa intestinelor sau grippa matzelor ( gripa mainilor murdare)
Asa ca am primit de toate, dar daca corpul nu pierde mai mult de 10% din greutate daca copil e vesel pielea arata bine, adica nu e zbarcita ca a unui batran la prinderea intre doua degete, se lasa organismul sa lupte..noi ne-am lecuit de ele si chiar nu mai are nici o sensibilitate la enterocolite si avem 5 ani.

Am observat ca daca ii previn diarere sau voma ii prelungesc boala..asa ca in afara de eletroliti si mancare un pic mai sarata nu ii dau. Organismul elimina virusul mai repede, prin voma sau diaree. Si uneori ne-a tinut starea asta de la 1 luna, la prima boala si 2 zile acu cateva luni . Ce i-am dat io in primele dati a fost nurofen, avea saracutzul niste dureri crunte ca isi lasa capusorul pe unde putea.
Io cred ca dr ar trebui sa recomande mai bine pastile de durerile de cap parintzilor si apoi ceva pt burtica copiilor.

Oana si io din Focsani asa ca stiu sistemu dar nu mai dati asa de multe medicamente la copii…of of. Totul sta in educatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

didi, cand enterocolita este de natura bacteriana, se administreaza antibiotic.

oana, ce rezultate au iesit la analize ? ai spus ca cei de la spital au luat o proba de kk ptr analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Analize ff proaste., VSH foarte mare...

Mergi la inceput