Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*
Raspunsuri - Pagina 6
Bianca2503 spune:
am vorit cu Iulian (Pasi catre viata).
Fundatia lor nu preia cazuri individuale. el merge periodic la copiii din spitale si ii ajuta. Mi-a mai spus ca spitalul in care se afla Iulia este foarte bun si primeste un tratament la fel ca afara. daca se poate opera aici, in Romania, ar fi bine pentru ca va avea oricum nevoie de bani pentru mancare buna si tratamente.
O sa mai vorbesc cu el sa imi dea idei de cum putem sa strangem bani.
Sa avem credinta si sa ne rugam pentru Iulia.
chatonel spune:
Deci: cumparat si trimis cremele pt iulia; monn, le primesti spre sf de saptamina, sint in scrisoare recomandata, cred ca va trebui sa mergi la posta dupa ele, e singura modalitate pe care am gasit-o ca sa fiu sigura ca vor ajunge la destinatie.
Am luat legatura cu asistenta sociala de la Purpan, spitalul de copii de aici din Toulouse si ea m-a orientat catre doua asociatii care sa-mi spuna daca Iulia poate fi operata aici si in ce conditii (eu sper sa gasesc si ceva asociatii care sa ajute, ori sponsori de la servici, pe unde lucram noi romancele).
Pina una, alta, am nevoie de dosar, Monn, te rog sa-mi trimiti tot ce ai in posesie pe mail (cel din PM), cu asta va trebui sa merg la un chirurg oncolog de aici, care sa imi dea OK pt operatie.
Daca cumva lucrurile astea au fost decise si este deja o adresa cu un spital unde Iulia se va opera, am sa stopez cercetarile, evident.
Anaan spune:
La multi ani, Floric! Sa ai parte doar de bine si frumos!
Tufete, am pozat produsele pentru bazar, dar nu ma descurc cu postatul lor. Dodo, Monn, Simona, Novus sau orice altcineva cu experienta, va rog dascaliti-ma si pe mine!
Azi am fost cu cativa copii la scoala pentru contestatii si mi-au luat posturile mele "preferate" ( Monn, esti pe receptie?!) Antena3 si Realitatea TV un interviu in legatura cu fata mea care a a luat zece pe linie la bac. Interviul nu era programat, mi-au varat niste camere si niste microfoane in fata, eu am cuvantat - plina de intelepciune- iar aia m-au catalogat drept "incredibila", ca n-am avut emotii si nu m-am balbait etc. Pai cred si eu, ca nici n-am avut vreme sa am emotii, nici nu mai stiu exact ce-am zis, la ce repede s-a petrecut totul. Cand am ajuns acasa am constatat ca eram si zburlita bine, asa ca, daca o vedeti pe una la tv cu parul valvoi si vorbind senina cu privirile in zarile albastre (ca nu stiam unde naiba sa ma uit), eu sunt aia!
IULIA va invinge CANCERUL
chatonel spune:
bravo Anaan, ma facusi sa rid :) sa-mi dati si mie un link sa o vad pe d-na profesoara, daca apare la tv :))
georgiana310 spune:
Am vb cu asociatia din cluj. zic astia ca bine ar fi sa nu parem prea organizati. adica... sa fim cat mai "neajutorati" si sa ne lasam in seama asociatiilor ca ei. cu cat mai multe, cu atat mai bine. Monn, esti super tare cu blogul ala!!! cred ca e exact ce ne trebuia!!!! asadar, hai sa-l promovam!
in alta ordine, cui sa trimit bani? tie sau in contul iuliei? cum crezi ca e mai usor de gestionat?!
si nu in ultimul rand, NU AM VRUT SA MA PLANG!!! sub nicio forma! chiar imi cer scuze daca s-a inteles asa. si nici cu acadeaua... i-o dau daca e musai, dar strang din dinti. da, totul e naspa in jurul nostru dar... adadeaua aia e in top!
revin!
ps: daca ma sunati... nu prea pot raspunde, sunt intr-un audit. am vrut numai sa zic ca am vb la asociatie. am dat tot si imediat anunt cand se apuca de evenimente!
va pup,
Monnvas spune:
GEORGI, eu zic ca, din contra, daca parem neajutorati vom fi tratati cu flit.
Banii eu insami i-am pus in contul Iuliei; doar daca vrei confirmare de primire vireaza-i la mine, ca Iulia intra azi-maine in aplazie, deci cateva zile la izolare.
Anaan am vazut si eu ieri lista cu decaristi si m-am gandit la tine.
anca_nicolae spune:
monn
ti-am scris si la subiectul Iuliei [si pt Cami, dar si pt tine, ca m-a impresionat ca te-ai simtit singura "acolo"...], dar scriu si aici:
1. Vreau sa stiu si eu pasii pt abordarea patronului de la seerv
2. Am scris lui Madalina Suceveanu, nr 1 de la Orange Romania, e colega mea de fac, sper sa imi raspunda, te tin la curent.
3. Am trimis si eu mail la vreo 30 pers din lista mea de yahoo, si Pisik sa stii ca am luat de la mailul tau vreo 3 fraze, erau foarte bune.
4. Intrebare/parere: oare, in mailurile noastre, nu ar fi mai bine sa NU pomenim gradul exact al cancerului, la subjectul mailului? Intreb asta pt ca, am observat prin jur persoane care, desi ar dori sa ajute, tind sa spuna: "daca e asa grav, grad 4... inseamna ca sunt sanse ff mici, poate redirectionez banii catre alte cazuri cu sansa de reusita mai mare"... Eu, in mailul meu catre cunoscuti, am scris asa:
Subject: Buna, sunt Anca, am o rugaminte la voi! Multumesc.
Buna!
Sunt Anca Nicolae Patrascoiu, si, in primul rand, imi cer iertare daca va deranjez cu acest mesaj.
Cine simte sa nu il citeasca, va rog sa nu o faca.
Am ales din lista mea de yahoo doar colegi de liceu, facultate, servici, prieteni, in general oameni pe care am dorit sa ii am alaturi in aceasta rugaminte.
Stiu ca suntem bombardati pe toate caile cu mesaje umanitare, multe dintre ele nefiind reale sau nemaifiind de actualitate.
De aceea, obisnuiesc sa cercetez sursa si mesajul inainte de a da fw prietenilor.
De data aceasta, nu este un mesaj primit de la nimeni. Este vorba de un caz real de langa mine, o prietena-mamica trece acum prin clipe cumplite, pe care nu le doresc nimanui. Fetita ei, Iulia, in varsta de trei anisori si 2 luni a fost diagnosticata cu cancer in stadiul IV.
Mai multe detalii puteti gasi aici
http://iulia-elena.blogspot.ro/
si aici
http://asociatiamame.com/index.php?option=com_content&view=article&id=340%3Aajut-o-pe-iulia-sa-invinga-cancerul&catid=84%3Aapel-umanitar&Itemid=156&lang=ro
Decamdata nu avem decat un blog, urmand ca zilele acestea sa se finalizeze site-ul pentru Iulia, un cont de PayPal si un numar de donatii Romtelecom. Am avea nevoie si de un numar de Orange si Vodafone, daca exista cineva care ne poate ajuta sa le obtinem direct de la acesti operatori, va rog sa imi scrieti.
Rugamintea mea este sa distribuiti acest link catre prieteni, cunostinte si, desigur, daca puteti, sa contribuiti cu cat de putin in conturile deschise pentru Iulia.
Va multumesc,
Anca
.
Ce ziceti, am scris bine? Aveti si alte pareri, idei?
Tinem legatura.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
anca_nicolae spune:
Si ca sa fiu prezenta pe toate planurile, vreau sa ii zic La multi ani sanatosi, veseli si frumosi lui Floric!!!
Floricelule', sa incerci mereu sa stai "mai dreapta, si mai dreapta" in fata vietii, chiar meriti aceasta atitudine, stii tu .
Sa te bucuri de familie, de Rarisel cel scumpicel, de canapeaua scoica.. si de toate cat mai multe!!!!
Poze cu noi
Anaan spune:
Monn, chiar voiam sa zic, eu nu vreau confirmare, doar ca imi este mai usor sa virez la BRD, pentru ca banca este foarte aproape de mine, Banca Transilvania e in celalalt capat al orasului. E aiurea, ca mi-am blocat din greseala contul pentru online banking si trebuie sa ma duc la banca sa fac toate operatiunile.
Fiu-meu e la tanti a lui, iar mie imi e dor de el
Alexandra, Amalia este super-fantastica! Nu stiu, de fiecare data cand o vad, ma binedispune, are un farmec special. Sa va fie de bine vacanta! La Duni ati fost, asa-i? - ca am recunoscut niste locuri...
Pisik, urata situatie, si pe mine m-ar enerva foarte tare, dar pe tine te indemn la calm, calm, calm.
IULIA va invinge CANCERUL
anca_nicolae spune:
Pisigri
sa stii ca postarea ta cu "acadeaua" e foarte, foarte in asentimentul meu, parca as fi scris-o eu, mai ales ca am citit=o acu 3 min, dupa ce scrisesm ceva similar [mult mai putin insa] la subiectul Iuliei.
Poze cu noi