DIASPORA VA VOTA LA REFERENDUM
A avut grija PM sa modifice legea.
Ile , mami de V si A ,
Raspunsuri
Lala_D spune:
http://www.mediafax.ro/politic/ordonanta-de-urgenta-prin-care-guvernul-a-modificat-legea-referendumului-a-fost-publicata-in-monitorul-oficial-9820661
Ce spui tu nu este prevazut nicaieri.
Mai mult, se poate observa ca sunt prevazute "birourile electorale din afara tarii".
Laura25 spune:
"Ordonanta prevede totodata ca, in termen de cinci zile de la data stabilirii referendumului, se infiinteaza, dupa caz, Biroul Electoral Central, birourile electorale de circumscriptie, oficii electorale, birouri electorale ale sectiilor de votare, dar si biroul electoral pentru sectiile de votare organizate in afara tarii." - sectiile de votare organizate in afara tarii sunt pentru extraterestri, nu pentru diaspora.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Se pregatesc baietii pt. toamna! Ii lasam? |
Adica? cu ce se pregatesc?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ilenutza spune:
Ha, ha, am luat teapa!
Asta ca tot spunea Base sa fim atenti la minciunile lui Ponta.
Serios, a declarat asta PM.Dar se pare ca a fost o minciunica de-a suspendacilor!!
Avem nevoie de votul vostru!
O sa schimb titlul
Mea culpa
Ile , mami de V si A ,
catrinik spune:
Deci doar la cerere. Si pina marti se poate face cererea. Bine ca nu au anuntat luni.
" Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, sambata, ca numarul sectiilor de votare din strainatate se va suplimenta la cererea comunitatilor, termenul pāna la care se vor putea face solicitari īn acest sens expirand saptamana viitoare, marti, potrivit Mediafax."
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/marga-numarul-sectiilor-de-votare-din-strainatate-se-va-suplimenta-la-cererea-comunitatilor-270493.html