FIV Europa(55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena1970 spune:

Primiti membrii noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap,primim.....
care iti e povestea???
povesteste-ne mai multe despre tine.

balanta,ce faci???
cum esti???
mai ai putin....

pup toate europencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna elena! Ziceai ca te alaturi "mamicilor aspirante". Asta inseamna ca mai ai acasa un pui de om?
Uita-te pe prima pagina, citeste la clinicile listate (pe site-urile clinicilor), trimite mail-uri doctorilor in care sa detaliezi istoricul vostru medical, cere preturi, apoi pui cap la cap informatiile.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor

Balanta any news? Sper ca sunteti tot 3 in 1 si veti ajunge cu bine la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Balanta, azi e 17, deci acum e saptamana 37! Iti doresc la cat mai multe

Eu nu am facut nimic important, insa pana la acest moment am citit toate capitolele FIV Europa (cu toate denumirele lui anterioare)! Si mi-am zis ca nu naste Balanta, pana nu ajung eu la zi

Este foarte interesant subiectul si Avalon, si agenda Kittei... ca tot citeam (eu fiind, in genere, un cititor din umbra)... si nu reuseam sa fac legaturi. Sper sa reusesc sa ma implic mai mult, insa sunt atatea fete pricepute, incat eu sper sa invat macar ce sa intreb, ca sa nu mai cad in capcane.
De ex, mai uitam prin hartiile mele ca prima tentativa (esuata) a avut la baza un FSH de 7,91, dar un E2 de 72 (care ar fi bine sa fie <50), ceea ce insemna ca oricum FSH meu era mai mare si ar trebuit sa incerce un alt protocol si nu sa pierdem acea sansa cred ca arata ca eram un posibil low responder... A doua oara a fost mai bine, dar cum eu aveam doar MTHFR si V Leiden negative, am zis ca nu le-oi avea... dar, in urma socului, iata ca am si PAI si FXIII, care nu m-au lasat sa continui

Oricum, punct si de la capat... Luam din nou vitamine si alea, alea si totul va fi bine!

Cred ca m-am decis oarecum, oscilez bineinteles intre Viena si Istambul, orasele de care a tot fost legata istoria noastra.

Nanne

Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G (asta e homozigot pare-se); EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnemosys spune:

Hello tuturor, sunt noua pe acest forum, la primul FIV in Cehia, acum doua zile am avut transferul unui blatocyst de buna calitate si am o nelamurire. Poate fi de la progesteronul pe care il am sau autosugestie dar deja simt multa greata si dureri ca inainte de menstruatie. Este prea devreme? A mai avut cineva asa ceva? Sau, doar autosugestia!

Va multumesc si muuult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

da, fetelor, am nascut! am 2 baietei minunati, nu imi vine sa cred ca sunt ai mei.
va doresc din suflet sa deveniti TOATE mamici!
eu nu mai stiu care-i zi si care-i noapte, bb-ii mananca din 3 in 3 ore si fac galagie cand le e foame. lapte am, dar nu destul pt a-i hrani doar cu lapte matern (din pacate ), asa ca, completam cu lapte praf. important e sa fie sanatosi; in rest nu conteaza ca eu dorm mai deloc si ca sunt permanent in prisa.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moromeata spune:

Ioiiii, Balanta draga, bine ai venit in clubul mamicilor! Sa iti fie sanatosi puii, sa creasca frumos, sa va bucurati de fiecare secunda! Si desi stiu ca e o utopie, sper sa te poti odihni. Laptele...ce conteaza? lapte sa fie si ei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

balanta felicitari !

sa-ti traiasca feciorasii !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Felicitari,Balanta!Cred ca esti cea mai fericita in aceste zile!Numai bine atat tie cat si puiutilor tai dragi!

18+

Mergi la inceput