A venit pe lume Daria Ioana

A venit pe lume Daria Ioana | Autor: valicris2005

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici si viitoare mamici,

A venit pe lume Daria Ioana, mica noastra printesa, un pic mai devreme, la 39 saptamani. Vreau sa ma ajutati deoarece s-au ivit ceva probleme legate de lipsa de experienta a mea ca mama, nu stiu ce sa-i fac cand sughita si dupa masa nu reusesc s-o fac sa dea aerul afara.

Va multumesc.
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Sa va traiasca !
Ma gandesc ca poate ar trebui sa o ti mai mult sa dea aerul afara.Iar cand sughita eu ii dadeam o jumatate(uneori una intreaga)de lingurita de apa.Stefan mai sughita si cand ii era rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Si noi ne-am confruntat cu aceasta problema mult timp- eu ii dadeam apa plata cu lingurita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta-roz spune:

Sa va traiasaca si sa va aduca multe bucurii printesa.
Sunt unii bebei care dau foarte greu aerul afara.
Deci tine-o mai mult pe umar si plimba-te cu ea.
Eu il rugam pe tati ca dura destul de mult si inca nu eram refacuta.
Daca nu este uda ( a mea de obicei atunci sughita daca nu o schimbam imediat, ca la inceput pana am invatat sa o urmaresc a trebuit sa treaca ceva zile) poate ii este rece.
Sunt bebei care prefera caldura.
Eu apa nu i-am dat pana la 2 luni si ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Bun venit micutei!
Eu pe al meu il puneam putin la san cand sughita si trecea imediat. (Si acum functioneaza )
Cu aerele, si eu il tineam pe umar de mi se acrea si tot nu ragaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Pana pe la 4-5 saptamani nici fetita mea nu scotea aerul,nici asistentele in spital nu prea reuseau sa o faca sa scoata aerul.Iar cu sughitul,uneori nu trece nici cu apa,nici cu lapte (totusi merita sa le incerci), insa partea buna este ca nu-i dureros,nu se intampla nimic,doar ca se mai enerveaza ei,dar trece.Multa sanatate si astea sa fie cele mai mari probleme va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Sa va traiasca!
Legat de scos aerul, ar trebui sa o tii cat de mult pe umar dpa ce mananca, asta si pentru a evita sa te trezesti ca regurgiteaza lapte. Eu l-am gasit denu stiu cate ori naclait tot de lapte regurgitat.
Legat de sughit...cica pe ei nu ii deranjeaza atat de mult ca pe noi. Mie pediatra imi recomandase sa ii picur cateva picaturi se lamaie in gurita, dar nu am facut asta niciodata, totusi....pur si simplu asteptam sa ii treaca. N-ar trebui sa mai sughita daca rezolvi prima problema.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Bun venit micutei si multa sanatate!

In primul rand este nascuta ff la termen prinsesa, asa ca nu iti face griji din punctul acesta de vedere!

Eu ii tinem pe umar pana scoteau aerul , la baietel putea dura si o ora pana regurgita, cu fetita lucrurile au mers mai usor!

Sughitul e ok nu ii deranjeaza, eu ii puneam la san sa mai traga o inghititura doua pana le trece, sunt mamici care am auzit ca le dadeau o picatura de lamaie sau apa!

Mergi la inceput