Mamici de mart-aprilie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Bine v-am regasit mamici cu burtici... Ce mai faceti voi...???
Eu mai rarut pe aici ca acum avem o alta problema urgenta si stresanta - ne luam apartament prin credit. Ca vreau neaprat ala micu sa se nasca in casa noua... Dar, nu va povestesc ce stres si alergaturi. Tineti-mi pumnii sa rezolv pana-n sf. de an, ca nu se stie dupa ce au astia de gand cu creditele...
Dar, revenind la problemele noastre comune...

Ioana, de ce ziceai tu ca e musai" morfologie fetala intre 18-20 sapt.? Eu am facut ultima eco, ca si toate analizele, la Medicover si dr. mi-a zis ca eco de morfologie e de facut in jur de 22-24 sapt. Toate ati facut morfologia ..asa devreme...???
Cat despre miscarile lui bb din burtica...eu abia sambata asta l-am simtit clar...adica mi-am dat seama ca nu poate fi altceva...Dar de atunci nu-l simt nici zilnic si nici...constant, ci tot ca inainte ...mi se pare s-ar fi, pe urma cred ca m-am inselat...
In fine, mai astept un picutz, abia am intrat acum in sapt. 21.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Ioana, am facut programarea ca asa am vrut eu,adica am vrut sa vedem sexul si ne-a zis ca la 22 de sapt., nu ma duc ca ne.au chemat ei,deci in nici un caz pt eco de morfologie fetala,adica ei n-au zis asa ceva,noi n.am zis,ca nu stiam de asa ceva.Atata doar deci,ca vrem sa vedem ce sex este. Aici nu se ofera ecograf decat o singura data, in rest de mai vrei,te duci tu singur la privat,deci momentul ales de mine poate nu coincide cu cel mai bun ca ei sa vada si altele la ecograf.
Denis,acu' chiar ca ma intereseaza si pe mine raspunsul,daca tu zici ca ai eco asta se face intre 22-24 saptamani, ca sa stiu si eu ce fac,aman programarea,o las pe asta, ma mai duc o data inainte,etc.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Draga Piatra Lunii sa stii ca noi am avut 21/22 saptamani cand a vrut sa ne arate sexul...norocul nostru ca tocmai a venit si tati cu noi sa vada ce va fi...mandru mai e ca e baietel...Asa ca nu ai ales prost momentul, numai sa vrea sa se arate, sa nu ia o pozitie din care sa se poata vedea sexul...
Pupici pe !!!!

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Mie dr. mi-a zis de la 13 sapt ca i se pare a fi fata. Ecografia tridimensionala (care cuprinde morfolgia fetala) am facut-o ca am vrut eu, nu ca m-ar fi trimis medicul - aveam 18 saptamani si cateva zile. Din ce-am mai citit si pe Internet, am inteles ca exista un interval mai mare in care se poate face eco 3D (stiu doar ca incepea cu sapt 18, dar e posibil sa mearga pana in sapt 22)
Denis, stiu cum e cu alergatura pt credit, caci si noi ne-am luat apartament acum 1 an si jumatate. Asa ca iti doresc mult succes si sa reusesti sa terminati inainte de sarbatori.

Ela

Mergi la inceput