Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
mena1906 spune:
Ina, m-ai emotioonat si mi-ai dat curaj!!! Eu sunt o fricoasa cand aud de durere...Multumesc!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 13+ cu
Mami_de2 spune:
am o prietenea cu bebe de 3 ani care imi recomanda carucioarele Quinny, cica-s excelente ca-s ff usor de manevrat, usurele si f confortabile pt bebe.
mi-a placut asta
acum astept un targ ceva sa merg sa il vad si in realitate
http://www.bebecroc.ro/la-plimbare/6343-carucior-quinny-buzz-3.html
pare cam scumpicel, dar sa vedem daca ma incanta atat de tare si in realitate incat sa merita 1000$ cu tot cu acesorii.
Bubu de ce nu ne trebe landou> eu ma gandeam ca nascnd iarna e clar ca ne trebe landou..ca tine mai de cald;)) ca oricum bebe dupa o luna de zile iese afara si cate o juma de ora minim.eu asa stiu... deci eu zic ca landoul iarna e indispensabil..sau ma insel?
Ina cat de tare!! Ai si tu un sot de milioane nu numai tu esti pt el de miliarde!!:)) sotul meu e speriat de bombe, ii e frica sa vina cu mine si la ecografii! e de groaza :)))))))dapai sa nasc cu el de fata !!!!!!
ps: vad ca tu ai buzz4, mai pune detalii pls:P:)) te descurci cu el daca esti doar tu cu bebe? adica pus, pliat, desfacut, bagat in masina, scos din masina,etc..
20+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
dannnah spune:
Neatza burtici!
am primit rezultatul de la Triplu test - bebe e sanatos, riscul a iesit mic. Mai vreau sa repet analiza de toxoplasmoza pentru listea mea - si promit ca nu ma mai caut Eu oricum sunt putin ipohondra de felul meu - in sarcina cu atat mai mult!
Eu am avut Quinny Zapp - cel mai micut Quinny - l-am primit inainte de nastere. Nu a avut landou, doar scoica (scaun de masina) Maxi Cosi si sezut sport care se putea atasa la el lai tarziu. Toata lumea ma batea la cap sa cumpar landou, ca nu e bine scoica pentru spatele copilului...Na, am cumparat alt carucior - cu landou - l-a mai folosit 3 luni si gata! Cu scoica e extrem de comod. Adoarme copilul in ea, il iei in casa si gata, nu mai trebuie sa-l trezesti. Il cari prin magazine, in masina etc. Pentru stat in casa recomand un balansoar de bebe cu mai multe pozitii, asa poate sa stea si el un pic ridicat si sa vada ce se intampla in jurul lui. Putem trebalui linistite prin casa, lor le place sa urmareasca.
De ce ziceti ca iarna nu ne trebuie carucior? Eu imi inchipui o zi insorita de iarna, nu foarte geroasa, in care o sa-l infofolesc pe bebe si o sa-l scot la plimbare. Da, e rau ca o sa nastem iarna, dar intr-un fel e bine ca primavara cand se vor inzdraveni puiutzii o sa fim toata ziua pe afara
Va pup!
mamica de Mara - 3 ani si 17+
andie_n spune:
Buna tuturor. Ce mai faceti? Azi merg si eu la ecografie (diseara la 7)! Abia astept! Sa-mi tineti pumnii . Mami_de2, tu cand mergi la eco, ca parca tot azi aveai?
Noi nu stim ce sa facem cu caruciorul. Ne gandeam sa nu ne luam, cel putin la inceput, si sa-l purtam pe bb in sling/wrap. Dar mai avem timp sa ne gandim.
O zi buna si cu sanatate sa aveti!
Andreea 21+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
dana0000 spune:
Neata burtici!
Vreau sa va zic ca tocmai mi-am comandat perna minune, de pe site-ul zumzi, acesta e linkul http://www.zumzi.ro/mamica-si-bebelus-fericit-si-odihnit-perna-3-in-1-abrazo-d5512.
Dana bravo pt triplu test!
Bubu imi incarci bateriile cu entuziasmul tau
Ina si eu vreau natural,ma ingrozeste ideea sa imi taie pielea,stratul de sunci,muschii,uterul..cum se refac toate astea? E putin mai complicat ca nu depinde de noi daca putem naste normal sau nu dar sper sa reusesc.Presupun ca ai nascut in Belgia de au lasat sotul sa participe activ
Mami si sotul meu e la fel,abia il car cu mine...si nu a vazut niciodata vreo eco,sta in masina sa ii transpire mainele si cere "poza" cand ies...un fricos dar nu mai scapa,cand ma duc data viitoare tre sa intre sa vada minunea.
Va pup si o zi minunata sa aveti!
NovDec2012 spune:
Buna dimineata dragi burticute...
...continuam odiseea noastra la urmatoarea "casuta" nr.19
(cu drag Deny )