Parcare legala/ilegala
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Rufus n-a platit (inca) amenda ca n-a considerat ca e justificata, a contestat-o impreuna cu ridicarea masinii. Plangerea a formulat-o impotriva politiei si a firmei de ridicari. Firma de ridicari a trimis o hartie cum ca ea nu poate fi parte si nu raspunde pentru ca actioneaza odata cu politia, politia a trimis poza, al meu a vazut-o si el in instanta si tot i-au respins actiunea ca neintemeiata. A trecut deja o saptamana de la pronuntare, ar trebui sa ne hotaram ce facem. Pe amenda zice ca a parcat la mai putin de 25 de m de trecerea de pietoni, dar asa-s trasate locurile. E aberant, asta e! Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
In cazul asta, sa incerce sa-si recupereze banii de la proprietarii parcarii. Cine detine acea parcare prost marcata?
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui marius Are proba din care sa rezulte ca masina cu nr de inmatriculare din procesul verbal era parcata pe locul marcat ca si loc de parcare? Din cate inteleg nu. Deci se va respinge. Trebuie probe nu vorbe. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Politia are poze cu masina cu nr. de inmatriculare parcata pe locul 'nepermis', dar marcat ca si parcare? Ca atunci, evina parcarii, nicidecum a celui care a folosit un loc marcat!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui marius Nu poate merge pe probele partii adverse. Fiecare parte trebuie sa-si administreze propriile probe si vor fi luate doar asa in considerare. Luati legatura cu un avocat dar la suma in cauza ... si in conditiile prezentate, nu stiu. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius, eu inteleg ca asa e legea, DAR e ridicol, frate, ca 'nu se poate merge pe orobele partii adverse' cand acele probe sunt exact dovada ca nu e vinovat! Si acum, s afim seriosi, cine naiba se gandeste sa faca poza propriei masini cand parcheaza LEGAL, pe un loc marcat?!
_
VICTORIA
olympia spune:
Da, e o aberatie tipica pt noi. Marcajele rutiere si parcarile tin de politie si consiliul local, exact cei care au dat amenda si au ridicat masina! De curiozitate uitati-va cate locuri de parcare marcate in orasele din Romania se afla la distanta mai mare de 25m de prima trecere de pietoni marcata. De ex in Campina unde suntem acum, bulevardul central, cu magazine la parterul blocurilor de pe ambele parti are pe un sens o banda cu locuri de parcare marcate, din care se iese si cu spatele obligand toata banda sa astepte. Bulevardul are intersectii cu mai multe strazi si treceri de pietoni marcate si primul loc de parcare de langa fiecare intersectie incepe chiar de langa trecerea de pietoni. N-am auzit sa se ridice masini din acele locuri marcate. Uite ca-n Bucuresti, pe-o strada cu mai putin trafic, unde-s locuri de parcare marcate in acelasi sistem, se salta masini. Incerc sa caut pozele, nu stiu daca le mai avem salvate in vreun computer ca la dosar am depus printurile... e aceeasi situatie la mai multe intersectii ale strazii Paris intersectii cu treceri de pietoni marcate si cu primul loc de parcare trasat foarte aproape. Nici nu stiu daca-s 25 de m intre intersectii...
Andries spune:
Am patit-o si eu... fix de ajun de Mos Nicolae, am dat 900 ron sa-mi scot masina...nu mai spun cum faceam spume la gura (erau banii de cadouri pentru copii) ... la mine a fost pentru ca nu am lasat 1 m pe trotuar liber si am si vazut cum mii-a saltat-o. Fara probe beton, mai bine dai banii si pa. Marcajul pe strada Paris il stiu si e foarte strans. Nu e numai "locul marcat" ci si "cum ai parcat". Daca ai parcat fie si cu o roata pe dunga alba esti bun de plata. Nu trebuie sa atingi dungile, nu trebuie sa pui nici macar o roata pe spatiu verde, trebuie intotdeauna sa lasi loc pentru pietoni... e complicat. De aceea eu prefer sa platesc 5 roni ora cateodata, decat sa parchez la limita.
olympia spune:
Andries, in amenda scrie ca a parcat la mai putin de 25m de trecerea de pietoni, asta-i culpa. Si multe din locurile de parcare de-acolo sunt trasate asa. Al meu lasa de-un an masina in parcarea aia, nici n-a visat ca nu-i in regula!
lacralacra spune:
olimpia as vrea sa discutam despre corsetul spincore adresa mea e lacramioaraiacob37 adresa de yahoo merci astept raspuns
belleane spune:
eu nu stiu cum au castigat altii dar pe noi, conducea sotul ne-a prins radarul cica la intrarea in localitatea Rm sarat( de fapt eu cred ca mai inainte) si aveam 68km/h, ne-au oprit, ne-au facut proces verbal...etc, sotul n-a semnat pentru ca: - nu ne-a aratat nimic ordin de deplasare, omologare la radar, alte prostii gen film, poze nimic ne-am enervat si am contestat. In plus numarul masinii era trecut gresit si nu era completata firma desi masina era a unei firme.
Am mers fara avocat stiind ca numai faptul ca nu e trecut numarul corect pe procesul verbal anuleaza amenda dar n-a fost asa, o judecatoare de la Buzau a hotarat ca probele noastre nu sunt luate in considerare ci numai declaratiile lor, ca noi am fi dat un numar gresit sau un talon gresit cu buna intentie,sau am fi completat noi procesul verbal hahah cam asta a fost ne-a trecut si de contestatii si de procese in Romania. Sotul nu avusese niciodata o amenda rutiera, nici asta n-a contat.
Letitia1 spune:
m mers fara avocat stiind ca numai faptul ca nu e trecut numarul corect pe procesul verbal anuleaza amenda dar n-a fost asa, o judecatoare de la Buzau a hotarat ca probele noastre nu sunt luate in considerare ci numai declaratiile lor, ca noi am fi dat un numar gresit sau un talon gresit cu buna intentie,sau am fi completat noi procesul verbal hahah cam asta a fost ne-a trecut si de contestatii si de procese in Romania. Sotul nu avusese niciodata o amenda rutiera, nici asta n-a contat. |
si cum s-a terminat toata chestia?
olympia spune:
E o manevra tacita... reprezinta tot statul la o adica, statul n-are bani, asta e! Nu-mi mai fac iluzii.