dovleceii

dovleceii | Autor: msl1

Link direct la acest mesaj

am plantat citiva dovlecei si frunzele au inceput sa se ingalbeneasca si sa se uste pe margini. Care ar putea fi cauza? la inceput le-a mers f bine au facut si flori multe, si dintr-o data au inceput frunzele sa se ingalbeneasca; sa ii mut la umbra? ca stau in plin soare acum; ce as putea face sa isi revina?
Multumesc pt orice sfat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

te salut Am si eu in gradinuta mea dovlaceii si pot sa iti spun ca am plantate si la loc cu mult soare si la umbra.Ingalbenirea poate e ca au fost udate pe soare sau nu au suficient ingrasamant,asa am patit eu la ardei toate frunzele de jos incepeau sa se ingalbeneasca ,am inceput sa le stropesc cu ceva ingrasamant luat de la un magazin de pesticide si fff bine si-au revenit,poate am reusit sa dau un sfat care sa iti prinda bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

multumesc de raspuns!
din pacate s-au dus...nu se mai poate face nimic! s-au uscat pe rind toate florile dupa care toate frunzele rind pe rind...au fost la soare, i-am udat destul, au avut si ingrasamint....nu a fost sa fie; banuiesc ca e de vina pamintul care l-am cumparat, probabil ca nu era bun.

Mergi la inceput